Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 Scenic edc + Cam tavan + zenon fiyat bilgisini (renk secenekleri ile) verirmisiniz pm de atabilirsiniz almayı dusunuyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu7y

2013 Scenic edc + Cam tavan + zenon fiyat bilgisini (renk secenekleri ile) verirmisiniz pm de atabilirsiniz almayı dusunuyoruz...

Merhaba,

Yarın kontrol ederek geri dönüşte bulunacağım.
  • Merhabalar. İkinci el fiyatında ve alınabilirliğinde de yardımcı olabilirseniz, sevinirim. Aşağıdaki ilandaki 2008 Megan extreme modelini düşünmekteyim. 100.000 Km de ve 3 parça boya olduğu ve kaputun değiştiği söyleniyor. 21.000 TL' ye alınabilir mi? Tavsiyeniz ne olur. Şimdiden teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-1.6-extreme-158734605/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

Merhabalar. İkinci el fiyatında ve alınabilirliğinde de yardımcı olabilirseniz, sevinirim. Aşağıdaki ilandaki 2008 Megan extreme modelini düşünmekteyim. 100.000 Km de ve 3 parça boya olduğu ve kaputun değiştiği söyleniyor. 21.000 TL' ye alınabilir mi? Tavsiyeniz ne olur. Şimdiden teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-1.6-extreme-158734605/detay

Fiyat normal görünüyor, kaputun değişmesi de büyük kaza yoksa problem değil ama LPG ne zaman takıldı, nerede takıldı, bakımları yapıldı mı, muayeneden geçti mi bunlar daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coşkun kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Önerilerinizi dikkate alacağım.
  • Clio Icon 2013 hangi motor secenekleri var elinizde hangi renkte ve fiyat bilgisi de verebilirseniz cok mutlu olurum. pazartesi araci alabilirim uygun fiyatta olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: landersergant

Clio Icon 2013 hangi motor secenekleri var elinizde hangi renkte ve fiyat bilgisi de verebilirseniz cok mutlu olurum. pazartesi araci alabilirim uygun fiyatta olursa.

Hocam merhaba.

Showroomda bir tane siyah renk Clio Hb Touch 1.2 turbo EDC mevcut. Ekstra olarak 16" alaşım jant, krom kapı kolları, cam çıtaları ve far altı kromları mevcut. Bu araç son 48.000 lira oluyor. Elde başka araç mevcutsa yarın sabahtan yazarım. Bika Esenyurt'ta çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: landersergant

Clio Icon 2013 hangi motor secenekleri var elinizde hangi renkte ve fiyat bilgisi de verebilirseniz cok mutlu olurum. pazartesi araci alabilirim uygun fiyatta olursa.

Hocam merhaba.

Showroomda bir tane siyah renk Clio Hb Touch 1.2 turbo EDC mevcut. Ekstra olarak 16" alaşım jant, krom kapı kolları, cam çıtaları ve far altı kromları mevcut. Bu araç son 48.000 lira oluyor. Elde başka araç mevcutsa yarın sabahtan yazarım. Bika Esenyurt'ta çalışıyorum.

Merhaba

Sabah bekliyorum bilgileri. iyi calismalar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Yeni model Twingolar ülkemize gelecekler mi?

Şu an için Twingo'nun geleceğine dair bir bilgi yok.

Ben de yeni Twingo soracaktım.
    Merkez'e ilet lütfen, Twingo soran çok oluyor de.
    Twingo gelirse inan bana Renault beklemediği ölçüde satacak bu araçtan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

quote:

Hocam Twingo ile ilgili bir gelişme yok.Gelirse Clio'dan ucuz olmak zorunda ama bu kurlarla vs çok zor. Arada çok az fiyat farkı olacağı için tercih eden sayısı az olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

quote:

Hocam Twingo ile ilgili bir gelişme yok.Gelirse Clio'dan ucuz olmak zorunda ama bu kurlarla vs çok zor. Arada çok az fiyat farkı olacağı için tercih eden sayısı az olacaktır.

Renault'nun NİŞ ürünü yok ve bu araç bence ülkemizde renault NİŞ ürünü olabilir.
    Biliyorsun Fiat 500 Punto'dan pahalı.
    Clio ile aynı fiyata satsalar baya talep görür, Clio'dan öyle ucuz olmasına gerek yok.

• Renault'nun nişleri RS'ler :)

• Merhabalar ;

Bugün 2014 model 1.5 DCİ Otomatik vites Clio İcon 90 bg için ödeme planı vs. hakkında Renault yetkili servisi ile görüştüm..
    25 Bin peşinat vereceğim, kalanına 36 ay vade ile ne kadarlık bir fiyat verebilirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unique111

Merhabalar ;

Bugün 2014 model 1.5 DCİ Otomatik vites Clio İcon 90 bg için ödeme planı vs. hakkında Renault yetkili servisi ile görüştüm..
    25 Bin peşinat vereceğim, kalanına 36 ay vade ile ne kadarlık bir fiyat verebilirsiniz ?

Hocam merhaba. Yarın sisteme bakarak cevaplandırmam daha doğru olur. Muhtemelen 62.000 lira civarında olacaktır. Artı-Eksi 800-1000 TL oynar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unique111

Merhabalar ;

Hocam merhaba. Yarın sisteme bakarak cevaplandırmam daha doğru olur. Muhtemelen 62.000 lira civarında olacaktır. Artı-Eksi 800-1000 TL oynar.

60 BİN fiyat aldım hocam, 25 bin peşin 24 ay vade ile..
  • Hocam verebileceğin en uygun fiyatlı dizel capture beyaz renk son ne olur.Öncelikle dizel yoksa 0.9 tce benzin.
  • Arkadaşlar gün içerisinde pm atacağım.

• Trafic Panelvan için bir fiyat rica etsem.

Model sorun değil 2013- 2014 :)

Bu arada Beyazdan başka renk şansım var mı ?

Teşekkürler
  • Merhabalar. En fazla 30.000 Tl' ye kadar Laguna ya da Megan dan hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_90740425/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

Merhabalar. En fazla 30.000 Tl' ye kadar Laguna ya da Megan dan hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_90740425/tm.htm

İkinci el konusunda yardımcı olmayacağım malesef.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.