Şimdi Ara

Silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

imdb'de oyun hakkındaki kısa bilgide şu yazıyor;
    This game is about a small town soldier who is in battle for japan. He must fight to get home to his family and friends.

Bu doğru ise multiplayerdaki tarafların içinde Japon tarafı olması muhtemel. Umarım çok futuristik olmayan güncel zamana yakın bir oyun olur. Belki de oyun 2. dünya savaşına dönüş yapıp Pasifik cephesini konu alır.

japon falan diyorsa geçmiş yıllara dönceklerine dair birden umutlandım. çok güzel olur valla.
  • EA'nin CFO'su Blake Jorgensen, 2016'nın Kasım Aralık ayları civarında DICE ekibinin geliştirdiği yeni Battlefield oyununun çıkış yapacağını açıkladı. Bu Battlefield oyunundan sonra Respawn Games imzası taşıyan "yeni bir Titanfall deneyimi" ve Mass Effect Andromeda 2016 finansal yılı bitmeden çıkış yapacak. 2016 finansal yılının 2017'nin Mart ayında sonlandığını belirtelim. Yani 2017'nin Mart ayına kadar EA; Battlefield, Titanfall ve Mass Effect serilerinin yeni üyelerini oyunculara sunmuş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tane 2.dunya savasi temali oyjn yapin be ozledik nevar Arkadas.iyyce bozdunuz.killzone tarzi modern savas ucan tirmanan.sirtinda acayip silah robot ekipman vs uffff yazarken bile daral geliyor.Cod1-2-5 in ustune daha oyun gelmedi.Bi eski kafayiz bize yenisi gelmiyo aga :)

• Bence bf4 temasının konu olarak ve grafikler ve özellikler olarak daha gelişmişini yapsınlar 2016 kasım ayını şiddetle bekliyorum sırf bunun için bilgisayar toplayacagim

• Bf4 cidden artik skti. Hatta bir sure sonra sinir bozuyor(bence). Bfh desen zaten ölü dogmus bebek gibi. Battlefront sanki ilk zamanlardaki kadar populer degilmis gibime geliyor, vurus hissiyatida kotu farkli bir oyun olmus sarmiyor. Elde kaliyor bo3 oda bfden sonra cok hizli geliyor ama eglenceli ve sariyor :) umarim kasima kadar idare eder. Bf5i sabirsizlikla bekliyorum.

• Bilim kurgu yapmayın lütfen fps oyunları için ...
  • Dice'a güveniyorum yine kaliteli birşey çıkartırlar ama şöyle 2. dünya savaşı temalı az teknolojili bir oyun gelse süper olurdu

• Bilimkurgu yapan ne kadar yapımcı ve firma varsa onları bilim kursun....
  • İnan bikdik bilim kurgudan.Hic savas hissi vermiyor.En son fps olarak bf4 oynadim.Cod serisini zaten 1-2 den sonrasini oynamadim.Suan ne alemde onuda bilmiyorum.Killzone gbi dyorlar.acikcasi bedava verseler yine oynamam.Bi fps zevkimiz var.Acayip acayip robot silah ucma atlama tablet vs gbi cins seylerle oldurduler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

İnan bikdik bilim kurgudan.Hic savas hissi vermiyor.En son fps olarak bf4 oynadim.Cod serisini zaten 1-2 den sonrasini oynamadim.Suan ne alemde onuda bilmiyorum.Killzone gbi dyorlar.acikcasi bedava verseler yine oynamam.Bi fps zevkimiz var.Acayip acayip robot silah ucma atlama tablet vs gbi cins seylerle oldurduler.

+10000

bi online a giriyosun yok robot vuruyo havadan uçak vuruyo adamlar haricinde herşey vuruyor. nerde o eski half life. yapın şöyle basit bir oyun adam adama çarpışalım.
  • Battalion 1944 diye 2. Dunya savasi temali yapilan bir oyun var ama cikis tarihi simdilik 2017 mayis gibi veriliyor. BF5 keske eskiye donse yada en azindan modern savas olarak kalsa.

• 2. Dünya savaşı temalı bir oyun gelirse süper olur. Bıktık artık uçan kaçan robottan gelecek temalı oyunlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF 4 hala göz bebeğimiz, BF5 gelsin buyursun. Başımız üstüne
  • 1. Dünya savaşı temalı olabilirmiş 2 olmasın o

http://forum.donanimhaber.com/m_114789956/tm.htm
  • Bakin adamlar oyle bi reklam attiki ortaya "1.DUNYA SAVASİ TEMALİ" olabilir diye, bu bile yetti butun oyun medyasina bf5 konusmak icin, adamlar yem atti herkesin agzinda bf5 1. Dunyami 2.dunyami diye, buyuk ihtimal 1.dunya savasi sonu !2.dunya savasi hazirligini isleyecekler hikaye modunda ve mp da her iki donemin silahlari mevcut olacak... Sadece tahmin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir perakendecinin girdigi bilgi pek guvenilir olmayabilir resmi aciklamayi beklemek lazim. Ama serisinin eskiye donusu guzel olur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.