Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerinde olsam hiç düşünmez bahsettiğin durumlardan ötürü bilkenti seçerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de seninle aynı durumdayım aile ve maddi imkan olarak. Benimde bogaziçinde tutan yerler var ama biraz maddiyattan ufak bir şehirde tıp okuyacagım. Sana tavsiyem abd hazırlıkta maddi anlamda zorlanabilirsin.Ama sabancı veya bilkentte rahat edecegini düşünüyorum.Ailene yakın olmak faydalı olabilir ama ankara daha ucuz bir şehir. Ama ben tercih etseydim sabancıyı tercih ederdim sanırım. Çünkü sabancı ruhunun farklı olduguna inanıyorum.Liseyi onların lisesinde okudugumdan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bogazicili olmak bir ayricaliktir ve omur boyu gururla tasiyacagin bir etikettir. Akademik olarak degil ama sosyal olarak insana cok sey katan ve insani degistiren bir yer. Insan hayatindaki en onemli yillarini kendin gibi "secilmis" insanlarla gecirmeni tavsiye ederim. Umarim tercihini dogru yaparsin.

sosyalliği heryerde bulursun öenmli olan akademik eğitim olmalı üniversitelerde. sonuçta üniversiteye partye gider gibi gitmemek gerek. üniversilerin varlık amacı akademik araştırma ve eğiimdir. bay baya yanlış bi bakış açınız var.

"Sizce" yanlis bir bakis acim var. Ayrica, is hayatinda pek zaman gecirmediginiz teoriye verdiginiz gereginden fazla onemden belli. Dunyada isler maalesef teoriyle yurumuyor. Insani one cikaran seyler ilk mesajimda da dedim gibi insan iliskileri, hizli karar verme, liderlik, girisimcilik, analitik dusunme, bilgiye nasil erisecegini bilme gibi ozellikler. Tum bunlara ek olarak iyi bir network. Bu yetenekleri en iyi kazanacaginiz yer Bogazici'dir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

Bogazicili olmak bir ayricaliktir ve omur boyu gururla tasiyacagin bir etikettir. Akademik olarak degil ama sosyal olarak insana cok sey katan ve insani degistiren bir yer. Insan hayatindaki en onemli yillarini kendin gibi "secilmis" insanlarla gecirmeni tavsiye ederim. Umarim tercihini dogru yaparsin.

sosyalliği heryerde bulursun öenmli olan akademik eğitim olmalı üniversitelerde. sonuçta üniversiteye partye gider gibi gitmemek gerek. üniversilerin varlık amacı akademik araştırma ve eğiimdir. bay baya yanlış bi bakış açınız var.

"Sizce" yanlis bir bakis acim var. Ayrica, is hayatinda pek zaman gecirmediginiz teoriye verdiginiz gereginden fazla onemden belli. Dunyada isler maalesef teoriyle yurumuyor. Insani one cikaran seyler ilk mesajimda da dedim gibi insan iliskileri, hizli karar verme, liderlik, girisimcilik, analitik dusunme, bilgiye nasil erisecegini bilme gibi ozellikler. Tum bunlara ek olarak iyi bir network. Bu yetenekleri en iyi kazanacaginiz yer Bogazici'dir.

böyle düşünenler yüzünden bilim hep ikinci planda. üniversite seçiminde "abi boğaz manzarası var" veya "abi mühendsilik, kimya, biyoloji bitirsen bile yönetici oluyosun" eşiği yüzünden bilimle ilgilenen adam yok ülkede. üretim sıfır doğal olarak. olmayan üretimi yöneten insanlar binlerce ama.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.