Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle satış işlemi nasıl oluyor ve başka bi hesaba yüklü(android bazında ben ios kullanıcısıyım)

fiyat konusunda bilgim de yok fazla zevk için oynuyordum ama nakite sıkıştım

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
     Silinebilir Silinebilir Silinebilir Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeryus07 -- 19 Temmuz 2014; 23:22:05 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustadım. benim görüşüm binayı erken basmissiniz.aklindaki fiyat nedir bilmiyorumda 130 tl verMEZler tahminimce. koy Binası 8 yada 7 olsa bu yukseltmelere gore daha rahat satardin. koy binasina orantili yukseltmedigin ixin bu koyu alan kisi yukseltmelerde zorlanacaktir. hayurli satislar dilerim. satmazsan koyunu binayi 10a basma yoksa basarsan bu koy 3 4 seneye fullenemez. hayirli satislar dilerim hocam.

birde android bazinda ios nasil oluyor onu anlamadim. androiddeyse kodla 1 seferlik iosa geçebilirsiniz. androidse gmsille androide gecilir. vs vs forumlsrda bu konu vardi bulamazsan link atarim ustam

• Öncelikle teşekkür ederim ben kötü 8 in her yükseltmesi bittikten sonra bastım(duvarlar hariç) 9 a geçelim 2 hafta oldu

• klanından köyüne direkt baktım hocam. haklisin duvarlar haric 8 e gore fullemissin. 9a bastigin icin yeni acilan savunmalar dikkatimi cekmisti digrrlerini tam ayrintili incelrmrmistim. duvarlar cok yoruyor hakkaten. 150-200 tl edebilecegini dusunuyorum fiyat olarak. umarim istedigin fiyata satabilirsin hocam. once parayi alacaksiniz sonra koyu vereceksiniz. parayi almadan trslim etmeyinde dolandiricilsr geziyor hocam bolca etrafta.. hayirli satislar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoc

klanından köyüne direkt baktım hocam. haklisin duvarlar haric 8 e gore fullemissin. 9a bastigin icin yeni acilan savunmalar dikkatimi cekmisti digrrlerini tam ayrintili incelrmrmistim. duvarlar cok yoruyor hakkaten. 150-200 tl edebilecegini dusunuyorum fiyat olarak. umarim istedigin fiyata satabilirsin hocam. once parayi alacaksiniz sonra koyu vereceksiniz. parayi almadan trslim etmeyinde dolandiricilsr geziyor hocam bolca etrafta.. hayirli satislar dilerim

Az once baska bi sitede bu durumu yasadim :) google sağolsun geri alinmasi cok zor olmuyor hesabin ugrastim geri aldim ama tabi 500 taşım gitmiş :) bu forumdan baska bi yere guvenmek buyuk hata.

• Kardesim ben almayi dusunuyorum fiyat nedir ve Google hesabi mi yani android mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

quote:

Orijinalden alıntı: mikoc

klanından köyüne direkt baktım hocam. haklisin duvarlar haric 8 e gore fullemissin. 9a bastigin icin yeni acilan savunmalar dikkatimi cekmisti digrrlerini tam ayrintili incelrmrmistim. duvarlar cok yoruyor hakkaten. 150-200 tl edebilecegini dusunuyorum fiyat olarak. umarim istedigin fiyata satabilirsin hocam. once parayi alacaksiniz sonra koyu vereceksiniz. parayi almadan trslim etmeyinde dolandiricilsr geziyor hocam bolca etrafta.. hayirli satislar dilerim

Az once baska bi sitede bu durumu yasadim :) google sağolsun geri alinmasi cok zor olmuyor hesabin ugrastim geri aldim ama tabi 500 taşım gitmiş :) bu forumdan baska bi yere guvenmek buyuk hata.

Tavsiyeler için teşekkürler sıkıldım zaten belki yeniden açadabilirim belli olmaz bu forum 2008 den beri başka bi yere uğramıyorum 👍

• Arkadaşlar hesap satılık değildir yani vazgeçtim herkese iyi forumlar silinebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.