Bildirim
SİLİNEBİLİR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun Forumda bu işi yapanlar var.oldukça uygun yapiyorlar.telefon düştüğünde kilif varmıydi varsa ne tür kılıf vardı bizlerede ders olması açısından sordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung markasına güvenmiyorum artık arkadaşımın sony telefonu var nerdeyse 2 metre yükseklikten yüz üstü düşen ttelefonda nerdeyse hasar bile oluşmamıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
Geçmiş olsun Forumda bu işi yapanlar var.oldukça uygun yapiyorlar.telefon düştüğünde kilif varmıydi varsa ne tür kılıf vardı bizlerede ders olması açısından sordum.
Hocam kılıf yoktu malesef . Panel fiyatları çok pahalı geldi bana bide anlamadığım yüzde yüz orjinal diyor lcd yazıyor amoled olması gerekmiyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur4154 -- 27 Ekim 2014; 13:55:53 > -
merhaba hocam çok geçmiş olsun, aldığın fiyat ne acaba ekran la beraber değiştiği zaman evet çok pahalıya değişiyo geçmiş olsun :( -
quote:
Orijinalden alıntı: hosting.sistem
merhaba hocam çok geçmiş olsun, aldığın fiyat ne acaba ekran la beraber değiştiği zaman evet çok pahalıya değişiyo geçmiş olsun :(
Sağolun hocam. Amoled ekranlarda bu sorun var galiba bende discovery var bide onda ekran ıps o kadar düşürdüm hala taş gibi şükür :) -
quote:
Orijinalden alıntı: onur4154
quote:
Hocam kılıf yoktu malesef . Panel fiyatları çok pahalı geldi bana bide anlamadığım yüzde yüz orjinal diyor lcd yazıyor amoled olması gerekmiyor mu ?
Buraya bir goz atin.uygun ve kaliteli tamir yapanlar var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68861566&p=23
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
merhaba hocam çok geçmiş olsun, aldığın fiyat ne acaba ekran la beraber değiştiği zaman evet çok pahalıya değişiyo geçmiş olsun :(
Sağolun hocam. Amoled ekranlarda bu sorun var galiba bende discovery var bide onda ekran ıps o kadar düşürdüm hala taş gibi şükür :)
evet üstad çok ince ekranlar ufak bi darbe alınca bile gidiyo kırılıyo parasıda pahalı :) neyse htc ye inşallah bişey olmaz -
quote:
quote:
quote:
Buraya bir goz atin.uygun ve kaliteli tamir yapanlar var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68861566&p=23
Sağolun hocam :)
-
quote:
quote:
quote:
Sağolun hocam. Amoled ekranlarda bu sorun var galiba bende discovery var bide onda ekran ıps o kadar düşürdüm hala taş gibi şükür :)
evet üstad çok ince ekranlar ufak bi darbe alınca bile gidiyo kırılıyo parasıda pahalı :) neyse htc ye inşallah bişey olmaz
İnşallah hocam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X