Bildirim
SİLİNEBİLİR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun Forumda bu işi yapanlar var.oldukça uygun yapiyorlar.telefon düştüğünde kilif varmıydi varsa ne tür kılıf vardı bizlerede ders olması açısından sordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung markasına güvenmiyorum artık arkadaşımın sony telefonu var nerdeyse 2 metre yükseklikten yüz üstü düşen ttelefonda nerdeyse hasar bile oluşmamıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
Geçmiş olsun Forumda bu işi yapanlar var.oldukça uygun yapiyorlar.telefon düştüğünde kilif varmıydi varsa ne tür kılıf vardı bizlerede ders olması açısından sordum.
Hocam kılıf yoktu malesef . Panel fiyatları çok pahalı geldi bana bide anlamadığım yüzde yüz orjinal diyor lcd yazıyor amoled olması gerekmiyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur4154 -- 27 Ekim 2014; 13:55:53 > -
merhaba hocam çok geçmiş olsun, aldığın fiyat ne acaba ekran la beraber değiştiği zaman evet çok pahalıya değişiyo geçmiş olsun :( -
quote:
Orijinalden alıntı: hosting.sistem
merhaba hocam çok geçmiş olsun, aldığın fiyat ne acaba ekran la beraber değiştiği zaman evet çok pahalıya değişiyo geçmiş olsun :(
Sağolun hocam. Amoled ekranlarda bu sorun var galiba bende discovery var bide onda ekran ıps o kadar düşürdüm hala taş gibi şükür :) -
quote:
Orijinalden alıntı: onur4154
quote:
Hocam kılıf yoktu malesef . Panel fiyatları çok pahalı geldi bana bide anlamadığım yüzde yüz orjinal diyor lcd yazıyor amoled olması gerekmiyor mu ?
Buraya bir goz atin.uygun ve kaliteli tamir yapanlar var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68861566&p=23
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
merhaba hocam çok geçmiş olsun, aldığın fiyat ne acaba ekran la beraber değiştiği zaman evet çok pahalıya değişiyo geçmiş olsun :(
Sağolun hocam. Amoled ekranlarda bu sorun var galiba bende discovery var bide onda ekran ıps o kadar düşürdüm hala taş gibi şükür :)
evet üstad çok ince ekranlar ufak bi darbe alınca bile gidiyo kırılıyo parasıda pahalı :) neyse htc ye inşallah bişey olmaz -
quote:
quote:
quote:
Buraya bir goz atin.uygun ve kaliteli tamir yapanlar var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68861566&p=23
Sağolun hocam :)
-
quote:
quote:
quote:
Sağolun hocam. Amoled ekranlarda bu sorun var galiba bende discovery var bide onda ekran ıps o kadar düşürdüm hala taş gibi şükür :)
evet üstad çok ince ekranlar ufak bi darbe alınca bile gidiyo kırılıyo parasıda pahalı :) neyse htc ye inşallah bişey olmaz
İnşallah hocam :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ağınız dengesiz ne demek
- toplama telefon ne demek
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- samsung b310e oyun yükleme
- samsung duos tuşlu telefon ses yükseltme
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- exynos 1480
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- exynos 2400
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X