Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 21 Şubat 2021; 13:48:59 >

• Staj başlatma sınavına girdim, açıklandı diyorlar ama, site bir kaç gündür patlak.

Mesaj geldi sonuç diyenler falan da var ama xzaten büyük ihtimal geçemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Staj başlatma sınavına girdim, açıklandı diyorlar ama, site bir kaç gündür patlak.

Mesaj geldi sonuç diyenler falan da var ama xzaten büyük ihtimal geçemeyeceğim.

Yol yakınken vaz geçebilirsiniz :)
  • Zaten bu sefer de kazanamazsam bir daha girmeyeceğim sınava sadece elimde olsun diye deniyordum.

4 senedir yurtdışı raporlama uzmanı bu sene başından beri de Finans & Muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum uluslararası bir firmada.

Çok da ihtiyacım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Zaten bu sefer de kazanamazsam bir daha girmeyeceğim sınava sadece elimde olsun diye deniyordum.

4 senedir yurtdışı raporlama uzmanı bu sene başından beri de Finans & Muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum uluslararası bir firmada.

Çok da ihtiyacım yok.

Bu işi yapacaksanız alın derim. Elimde olsun diye alınabilecek en zor belge SMMM belgesidir. Gidin tıp okuyun, öğretmenlik okuyun yada en basitinden bir hukuk okuyun saygın bir meslek sahibi olursunuz. Dediğim gibi muhasebe ile alakalı çalışacaksanız SMMM belgesi almanız sizin için çok yararlı olacaktır.
  • İSMMM'den sms geldi sınavdaki başarınızdan dolayı tebrik ederiz diye, ama henüz sonuçlar açıklanmadı.

Sonucu görmeden inanmak istemiyorum.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    O zaman tamam staj başlatmayı kazanmışsınız. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam 61,91 ile geçmişim bakalım asıl maraton şimdi başlıyor.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle. Esas maraton şimdi başladı. Yüksek lisans yapmadıysanız önünüzdeki 4 yıl boyunca başarılar dilerim.
  • sorusu olan varsa yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.