Şimdi Ara

(silinebilir)- bitti -Mediamarkt yaş günü indirimleri - LG42LF580 ->999 lira (İzmir-Bursa-Eskişehir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Izmirdekinden şimdi döndüm 999luk lg ve 1299luk samsung tv kalmadı hiç haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Izmirdekinden şimdi döndüm 999luk lg ve 1299luk samsung tv kalmadı hiç haberiniz olsun.

Aynen hocam 25 tane getirmişler

Sözde indirim sanki memlekette televizyon yok

Konuyu gizledim zaten listelenmiyor

• mağazaya gidip pazarlık yapabilirsiniz; özel indirim zamanlarında ekstra pazarlık yapılabiliyor...

ben geçen sene 2500 liralık bir ürünü 2249 TL'den almıştım pazarlık yaparak... cep telefonu hariç pazarlık serbest
  • Arkadaşlar, 99 tl olan sound bar 300 adet stok diyor magaza başı 100 adet eder, ben ancak akşam 17 gibi gidebilirim, ancak şansımı deneyeceğim.!

ama şimdiden kalmadı derseniz yorulmayayım.!!!

varmı gören bilen,

ayrıca hiç yorum yok hw j250 hakkında
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle 100 tane yoktu. Sadece İzmir olarak düşünmeyin başka illere de gitmis.

Ben mağazada aradım onlardan da bulamadım. Insanlar ellerinde gezdiriyorlardi.

Sanırım kalmadı. En azından telefonla sorun. Bosuna gitmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari25 -- 29 Ekim 2015; 10:24:13 >
  • Bu kampanyadan 49-55 inç arasında Tv önerebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Arkadaşlar, 99 tl olan sound bar 300 adet stok diyor magaza başı 100 adet eder, ben ancak akşam 17 gibi gidebilirim, ancak şansımı deneyeceğim.!

varmı gören bilen,

Bursa Nilparkta 4 adet kalmisti alayim mi almayim mi derken arada tukendi.

samsung 1299 luk tv kritik stok mevcut
    lg 999 tukendi
    arzum okka 399(internette ayni fiyat)
    canon lazer yazici+tarayici 149 stok mevcuk
    Samsung bluray player 49 lira tukendi teshiri de alindi
    uydu alicisi 59 lira tukendi
    technowod(ya da world mudur) hd ready tv 499 stok dolu dolu tv goruntunsu camur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 29 Ekim 2015; 11:20:13 >
  • adana optimum da 7-8 açılmamış kutu var,fiyat 1349 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari25

Hocam ne farkı var biliyor musunuz ben de bunu merak ediyorum.

birisi 2014 birisi 2015 miş bence fark yok gibi.
    kumandaları farklı galiba bide
  • GENE BİR HALT ALAMADIK, UMARIM İŞİNE YARAYAN İHTİYACI OLANLAR ALMIŞTIR...

99 tl sound bar alacaktık ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 29 Ekim 2015; 13:12:22 >

haklısınız hocam. Mediamarkt in kabahati. İzin veriyorlar yüz veriyorlar böyle oluyor.

Bir adam 4 tane 42 inç lik LG 1 tane 32 inçlik LG almış. kasada bekliyor ödeyemiyor çünkü izin vermiyorlar.

Sonra başka insanlar geldi (muhtemelen tanıdık). adamdan alıp kasada ödemeyi yaptılar gittiler beraber.

Bu iş böyle giderse yakında mağaza içi karaborsacılığa başlayacaklar.

Kutular mağazanın ortasında durmamalı herkes kasada kuyruğa girip 1 tane ürün isteyip sonra mağazadan gitmeleri lazım.

Yok efendim mağazaya ilk ben girdim diye 4 tane kutu kendine ayırtmak ne demek oluyor anlamıyorum
  • suvari25 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şeyler oldu bu insanlara, bir şeyler oldu bizlere..!!! elindekini paylaşan insanlar iken şimdi önündekini paylaşamaz olduk.!!!

Media marketin amacı malı satmak, kime niye neye gitti umrunda olmaz..! ha ozaman kaybedenler kulübünde olur.!!!

aylar önce yazdım başka bir konuda, Ps4 lansman satışları hakkında... sony center lara gidiyorsun... sabah gelip kuyruga giricem diyorsun bize 4 tane geldi satıldı diyor..! e nasıl satıldı hocam kime satıldı öyle bir şey yapamazsınız diyoruz, suratımıza bakıyorlar... adam ayagını çektimi gelmez daha hocam... bu işin devamı var daha oyunu var aksesuarı var sen asıl onlardan para kazanıcan cihazdan değil ama o daha cihazda para kazanıcam derdınde gol atıyor kendine..! e ozaman ne anlamı kaldı şu gün şu saatden itibaren demeye...!

ben izmirdeki tüm sony bayileri dolaştim... ve tek tutarlı davranışı teknosa nın yaptığına şahit oldum(hiç sevmem ama hakkını da yemem ) sabah carefour teknosada güvenlik kapıda(sabah 6:30 ) kuyruk vardı ve sony teknosa tshirtlü bir eleman cihaz sayısı kadar sırayla onlara kart verdi.! ve yükses sesle sayarak verdi... 50 cihaz vardı ve ben 54. kişiydim, hocam limiti çıkmayan vs olmayan olursa yedek 4 sün dedi. gerek yok ozaman dedim.! adamlar ayrılmadı bekledi ve kutu kutu alıp çıktılar, ve hepsi genç arkadaşlardı!

böyle olsun bu işin espirisi bu.!!!

ha daha güzeli yap stoğun kadar pre order ! al kayıdını al ödemeni, gideyim kral gibi alayım cihazı amele gibide uğraşmıyayım..!

ama türkiyede kampanya reklam amaçlı göstermelik indirmlerin dışına çıkamadı!!!!

bakınız (bitiriyoruzlara)

ağızınıza sağlık hocam.

Yalnız teknosa'nın o kart olayı çok iyimiş takdir ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Arkadaşlar, 99 tl olan sound bar 300 adet stok diyor magaza başı 100 adet eder, ben ancak akşam 17 gibi gidebilirim, ancak şansımı deneyeceğim.!

varmı gören bilen,

şimdiye fiyat etiketini bile kaldırmışlardır onun sabah 10 da gittimde 1 tane zor bulabildim
    Edit : gitmiş bulamamışsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 29 Ekim 2015; 17:05:41 >
  • arkadaşlar, dün akşam 18:00 sularında medimarket alaybeye gittim iş çikişi,

homend meyve sıkacagı ve blendır vardı 89-69

tvler tükenmişti,

sound bar teşhir vardı onuda 99 verelim dediler, e kutusu aksesuarları... aksesuarı yok abi kumandası var dedi... kandıracaktı bir girdim baktım 6 parça aksesuar çıkıyor, optik kabloya kadar, onuda alırsın dıyor kereviz..!

bıraktım el blendırından aldım 69 ama
    ama sounda bar web sitesinde yazmıyor.!!! usb okuyor, uzaktan kumandası var optık vs de var çok hoşuma gitti !

ama alamadık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.