Şimdi Ara

Silinebilir(Kampanyalar başlamadan bitmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam çok büyük değilim iyi bir gözlemciyim sadece. Bir de muhattap olduğum yaş aralığı geniş olduğu için biliyorum. Malesef ki öyle yaş ve mesleğe bakmıyor böyle şeyler. Meslek sahibii eğitimli insanlar arttıyor ama eğitimsiz insan sayısı da kat akat artıyor. Ülkemizin politikası dünyanın her yerinde kutuplaştırma olduğu için herkes herkese düşman. Geçen gün polis intihar haberi vardı altındaki yorumlara bakıyorum dünya kadar para alıyor ne için intihar ediyor, biz hiç iş bulamıyoruz, atanamıyoruz, her gün asker intihar ediyor haber yapmıyorsunuz bile. Yakın zamanda 3 doktorun aynı gün intiharı haber oldu benzer yorumlar. Şahısların şahıslara saygısı kalmadı zaten de ölüye bile saygımız kalmamış toplum olarak.Neyse hocam başınızı şişirdim. Saygılar iyi forumlar
  • Şu yazdıklarınızın kampanya ile ne gibi bir ilgisi var acaba?
  • Öğretmenler günü üzerinden öğretmene saygısızlığa yürüyen boş insanlar, seviyesini gösteriyor.böyle bir konunun tartışması dahi yapılamaz.gereksiz insanlar başlığı kirletmesin,başka kapıya baksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz öğretmenler kimseden para, pul, fırsat istemiyoruz. bilinçli olarak saldırılan ve yok edilen itibarımızı geri istiyoruz. velilerden de ricamız çocuğuna edep, ahlak, terbiye vermesi.unutulmamalı ki eğitim ailede başlar. ve öğretmene saygı duyması.en küçük bağırmada, kulak çekmede okulu basıp yaygarayı basmaması.böyle şımarttıkça nasıl nesil yetiştiğini görüyoruz.artık öğretmenler bu soruşturmalar yüzünden artık umursamıyor, kavga eden çocukları bile ayırmıyor.haklı olarak ne hali varsa görsün diyerek dersini anlatıp çıkıyor..geçen sene burda bahçede sigara içen 8.sınıf öğrenciyi uyaran bayan müdür yardımcısını çocuğun elinden zor aldılar,hoca hanımın saçını eline dolayıp duvara vururken diğer öğretmenler zor aldı elinden, az daha öldürüyordu.babası okula çağrıldıı.kızıma karışamaz kimse, sigara da içer ne yaparsa yapar dedi. netice: bayan hoca okuldan sürgün edildi, öğrenci sınıfına devam etti.biz öğrenciyken baba beni öğretmen dövdü deyince bide babamız döverdi. naptın da lan öğretmeni kızdırdın diye.

velhasıl kelam.konu sahibi arkadaşım, konuyu silmeni rica ediyorum. bu konular amacından çıkıp öğretmene küfür, hakaret konusuna dönüşüyor.
    özellikle de öğretmensen buna hiç alet olma derim

not: imlaya dikkat etmedim.hızlıca yazdım geçtim.affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 9 Kasım 2017; 12:32:35 >

• KrmTgc kullanıcısına yanıt
    Gereksiz ise zaten vermiyorsunuzdur. Her ilacı yaz diyenler olduğu gibi rapor isteyenler de olacak bunun ayrımını zaten yapıyorsunuzdur.burda yazmanın ne anlamı var. Gerçi siz de haklısınız en az 6 yıl kafayı kitaptan dersten kaldıramayınca tam herkes Üniversitede güzel bir sosyal hayat yaşarken mezun olup asosyaleşince her fırsatta ama ben doktorum deme ihtiyacı duyuyorsunuz.sizin egonuz kliniğinizle sınırlı buraya taşırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun şampiyonlar :):) öğretmenler başımızın tacı ! tabi rapor istemedikleri sürece :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.