Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR ( KONU YANLIŞ YERDE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powercolor R9 280X kullanıyordum coil whine sorunu için garantiye gitti ürün değişim oldu sıfırını aldım derken,aldığım sıfır ürünü kullanmaya başladım şimdi de kart oyun oynarken coil whine yapıp belirli bir süre sonunda kendini kapatıyor.Sorunun powerdan olmadığına yüzde yüz eminim yani bu seçeneği eledim ki kartı başka sistemde denedik vatan computer'da... Şimdi yeni aldığım ürün de garantide 3-5 gün sonra yine değişim olucak yüksek ihtimalle çek alırım yada para iadesi.

Konuya gelirsek artık ne yapıcağımı bilmiyorum bu sorunlar silsilesi canımı çok sıktı ve hangi 280x'i alıcağımı şaşırdım.Powercolor'dan yüzüm hiç ama hiç gülmedi lanet olsun dedirtti yani.

Powercolor'dan yüzüm hiç gülmedi artık bir daha pcs 280 serisine bulaşmam !
    Msi şuanda vatanda var çok pahalı ona o parayı vermek istemiyorum.
    Sapphire R9 280X Tri-x var fakat hakkında en ufak birşey bilmiyorum gürültülümü gibisinden ?
    Asus'da artifact sorunu var fakat bundan da pek emin değilim tercih edip etmeme konusunda. ?

Açıkçası ürünü kullananamaktan bıktım usandım diyebilirim.

Bana 800tl'yi geçmeyecek bir R9 280X kartı önerirseniz çok memnun olurum.

Elimde 700 küsür lira çek olucak üstüne ekleyip başka bir markanın 280x'ini alıcam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 20 Kasım 2014; 0:13:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.