Şimdi Ara

silinebilir satıldı..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dısından sıfır olarak gelen ve yaklasık 5 aydır elimde olan iş saatlerimin yogunlugundan kullanma sansı bulamadıgım 55-250 lensimiz satıyorum lensde hiç bir sorun yoktur netlemesi sorunsuz ve lensin icinde tozlanma gibi herhangi bir sorun yoktur ilk günki gibidir fiyat olarak 350 istiyorum
    temiz kullanılmış sigma 10-20 ile takas olur fiyat farkınıda konusup nakit olarak verbilirim

lensin yanında kaliteli birde canon uv filtre hediyem olucaktır..

iletişim: 538 546 3437 barış

fiyat:350 tl

kredi kartı ile almak isteyen arkadaslar için get ilanı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-lens-filtre-lensler-canon-ef-s-55-250mm-f-4-5-6-is-29931030/detay

silinebilir satıldı..!!

silinebilir satıldı..!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bona -- 5 Kasım 2010; 20:29:06 >

• arkdaslar lensi, temiz durumda disk frenli masrafsız bisiklet ile takas düşünebilirim
  • Merhabalar, 55-250 spot piyasada sıfır olarak 425 Liraya bulunabiliyor.

Kullanılmış olduğundan fiyatınız biraz yüksek kalmış, revize gerekebilir.

İyi satışlar.
  • merhaba teşekkur ederimWilakress, hayyamda sıfır 55-250 nin fiyatı 500 tl ikinci eli ise 400 425 tl arası ve uluslar arası garanti diye gecen yalandan garanti veriliyor, benim istedigim 450 tl lik fiyat sahibinden.com üzerinden kredi kartı ile alım için benimde nakitteki fiyatım 400 tldir
  • elden 350 tlye alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emusovi2

elden 350 tlye alabilirim

son fiyatı 400 tldir...
  • saolasın hocam hayyam yolları göründü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Silinebilir.
    geçen yıl açıldı
    SATILDI. SİLİNEBİLİR.
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı, silinebilir.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırını 395 liraya almak varken 2.el'ine istediğiniz parayı burda vermezler. Bence fiyatınızı gözden geçirin.
  • hayyamdan sıfır diye adıgınız ürünün acaba bir iki ay kullanılmadıgını nasıl biliyorsunuz ve oradaki ürününde aynı benim getirttigim gibi yurt dısından aynı şekilde geldiği ap acık ortada,
    sadece dükkanda satılıyor diye onun en iyi oldugunu düşünmeye devam edin lütfen...
    ben lensimde toplasanız 100 kare fotografı bulmaz kullandıgım süre cünkü sabah 9 aksam 9 calışan biriyim lensi kullanmaya fırsatım olmadı

uluslar arası garantisi var denilerekde kandırılmayınız efenim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bona -- 23 Ağustos 2010; 9:26:11 >
  • hocam benim dediğim 5 aylık ürün ile "0" olarak satılan ürünün arasında fiyat farkı olmaması durumu. Yoksa yurtdışı garanti vs. konumuz değil...

sonuçta uzatmaya gerek yok, ürün sizin fiyatı belirleme hakkı da sizin.

iyi satışlar.
  • fiyat güncellenmiştir ve 50mm + para olucak sekilde takasda olabilir
  • hocam şuanda uluslar arası garantili sıfır lensin fiyatı 370 tl sahibinden de bence bu fiyata ikinci eli forumda satmanız çok zor fiyatta ciddi bi güncelleme yapmalısınız bencede tabi mal senin istediğin fiyatı yazmakta snein elinde olan bişey bu benm nacizane fikrim hayırlı satışlar
  • fiyatta güncellemeye gidilmiştir 350 tl ve temiz kullanılmış sigma 10-20 ile takas olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bona -- 18 Ekim 2010; 18:45:37 >
  • satıldı silinebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.