Şimdi Ara

silinebilir teşekkürler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tariknigde -- 14 Kasım 2013; 0:21:10 >

• bence aileniz tavırlarını beğenmediyse gerçekten bir sorun olma ihtimali yüksek.Çünkü ailen ve çevrendekiler zaten sensin.Aynısınız siz.Ailenizden birbaşkasının kız arkadası böyle olsa sizede garip gelir belki.Ama siz aşık olduğunuzdan sevdiğinizden göremiyor olabilirsiniz.Ben burada aileden yana kullanıyorum oyumu.Ailenizin içine sinmemişse gerçekten ilerde sorunlar yaratır bu ve sizde mutlu olamassınız.Allah hayırlısını nasip etsin.
  • Bence evlenme, birinciyide becerememişsin birde gelip aliem mırın kırın etti acaba evlensem mi diye soruyorsun.
  • Seviyorsan ve senin için doğru biri olduğunu düşünüyorsan vazgeçme unutma ailen değil sen evleniceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlenirken neden başkalarının yorumlarına bakıyorsun ki?sonuçta birlikte yaşam sürmeye aday olan sizlersiniz anne babanız ya da şu bu değil..yürütebileceğini düşünüyosan evlen,basit şeylere takılma
  • evli arkadaşlar bu olaylari cok iyi bilirler bu dönemlerde yaşananlarin ileride sorun olup olmama durumlarini
  • insan birinciden sonra ikinciye daha temkinli yaklaşiyor
    ki

ortada bazı hatalar varsa bunlar benim yüzümden ama ilerisinde kız tarafindan neler gercekleşir bilinmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tariknigde T kullanıcısına yanıt
    Çok özel değilse nasıl bir tavır içinde idi bir iki örnek verir misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Çok özel değilse nasıl bir tavır içinde idi bir iki örnek verir misin

yuz ifadelerı ailem bahcelı evde evde oturuyor köy evı tarzı ordakı tutumlar
    kardeşimin dugununde ben nısanlıma kızdım tartıştık o tartıima esnasındakı jest ve mımıkleri
  • tariknigde T kullanıcısına yanıt
    şimdi hocam evlenecek olan kızla yaşayacak olan sensin seni rahatsız ediyor ise otur konuş. Bu tür hareketleri sevmediğini anlat yok ben böyleyim derse bence baştan bu işi bitir. Çünkü ileride buraya konu açacaksın eşimle anlaşamıyoruz aileme tavır yapıyor. Evlenip ayrılmaktansa hiç bu ise girişmeden baştan bitir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANNEM nuh diyor peygamber demiyor adımımı atmam diyor
  • böyle konularda kendinizin karar vermesi gerek,sonuçta geleceginiz söz konusu.
  • abi sonuçta nişanlın.beğenmediğin hareketlerini değişmesini söyle değişmezse bozarsınız nişanı. benim oyunda şahsen aileden yana.niye dersen; evet evlenecek sensin ama yarın öbürgün anne baban yaşlandığında yada yılda 1-2 defa yanıza gelip kalacaklar o zmn anlaşamazlarsa arada sen ezilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.