Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR YENİ İLAN AÇILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer1907 -- 16 Nisan 2015; 23:07:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar hocam, Elimde 61 ekran 24" LG Led tv'im mevcut, kendim aldım ve faturası garantisi vs. duruyor. şahsen vatandan aldım ve vatan personeliyim halen ürün temiz sadece çok ayrıntılı baktıgında sadece arkada kılcal bile denmeyecek çizikler mevcut ki hiçbir sorun teşkil etmiyor.
    uydu alıcısı yok,
    full hd
    marka lg
    garanti süresi 1yıldan fazla mevcut.

nakit e dönüştürmek istiyorum kendim teşhir fiyatına aldım biraz bilirsin işte personeliz gibisinden, nakit e dönüştürmek istiyorum düşünüyorsan konuşalım. ve monitörün gerçekten güzel öneririm almak isteyen arkadaşlara.

iyi forumlar, pazarola.

• quote:

Orijinalden alıntı: pimpLORD

Merhabalar hocam, Elimde 61 ekran 24" LG Led tv'im mevcut, kendim aldım ve faturası garantisi vs. duruyor. şahsen vatandan aldım ve vatan personeliyim halen ürün temiz sadece çok ayrıntılı baktıgında sadece arkada kılcal bile denmeyecek çizikler mevcut ki hiçbir sorun teşkil etmiyor.
    uydu alıcısı yok,
    full hd
    marka lg
    garanti süresi 1yıldan fazla mevcut.

nakit e dönüştürmek istiyorum kendim teşhir fiyatına aldım biraz bilirsin işte personeliz gibisinden, nakit e dönüştürmek istiyorum düşünüyorsan konuşalım. ve monitörün gerçekten güzel öneririm almak isteyen arkadaşlara.

iyi forumlar, pazarola.

Su an baska bir arkadasla anlasmak uzereyiz anlasamaz isek sizinle irtibat kurarim, iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.