Şimdi Ara

Silinecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
27.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canmania

Gerçek HD hangi kanallar ?

Bitrate değeri 10 / 12 Mbit saniye üstü olan ve upscaling yöntemini kullanmayan kanallar.

ATV HD
    TRT 1 HD
    TRT BELGESEL HD
    KANAL D HD
    STAR HD
    FOX HD
    SHOW HD
    BLOOMBERG HT HD (Yeni geçti)
    TVNET HD
    SEMERKAND HD
  • LNB L kullanıcısına yanıt
    2016 yılında 1.5 milyon dolar olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 13 Ekim 2016; 5:50:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNB

quote:

Orijinalden alıntı: canmania

Gerçek HD hangi kanallar ?

Bitrate değeri 10 / 12 Mbit saniye üstü olan ve upscaling yöntemini kullanmayan kanallar.

ATV HD
    TRT 1 HD
    TRT BELGESEL HD
    KANAL D HD
    STAR HD
    FOX HD
    SHOW HD
    BLOOMBERG HT HD (Yeni geçti)
    TVNET HD
    SEMERKAND HD

TV8'i unuttun

• açıkçası 4K izleyince, kanal HD ye geçmiş geçmemiş takmıyosun. artık kanalların yeni atılım yapması gerekiyor. her alanda kendisini öven ülkemin medya patronları nedense hiç tınlamıyorlar. o kadar ülke geziyorlar demiyolar ki kardeşim bizde yapalım. TRT 4K yayın akışına 4K belgeseller koyması lazım. eski maçları oynatıyor. kimi zaman kapalı. digiturk haftada bir 4K yayın yapıyor. yeni yayın ihalesini alırsa kanımca seneye 4K süper lige gelebilir.
  • aylarca fb tv yi bekledik hd tv yi sadece dt te yayınlıyorlar TLC nin hd yayını iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

2016 yılında 1.5 milyon dolar olmuştur..

1.5'dan fazla olmuştur çünkü HD yayın sayısı arttı ve neredeyse yer kalmadı. Bir şey az ve kısıtlı ise fiyatı artar. TP kirası yıllık 1.5 milyon dolar olsa bile yine çok para.

Power Türk'ün kendine ait POWERTÜRK T415 ve POWER TV T4R3 isimli 2 tane Transponder'ı var. 2012 yılı için 1 transponder yıllık 5 milyon dolar civarıydı 2 tanesi 10 milyon dolar eder. Şu an 2 transponder herhalde 15 milyon dolar eder.

Power Türk akıllılık etmiş ayakta kalabilmek için bu kadar yüksek kira ödediği transponder'ları başka kanallara da kiralamış. Toplam 39 kanal ve radyo Power Türk grubunun elindeki Transpordarlar kiralanarak yayın yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

açıkçası 4K izleyince, kanal HD ye geçmiş geçmemiş takmıyosun. artık kanalların yeni atılım yapması gerekiyor. her alanda kendisini öven ülkemin medya patronları nedense hiç tınlamıyorlar. o kadar ülke geziyorlar demiyolar ki kardeşim bizde yapalım. TRT 4K yayın akışına 4K belgeseller koyması lazım. eski maçları oynatıyor. kimi zaman kapalı. digiturk haftada bir 4K yayın yapıyor. yeni yayın ihalesini alırsa kanımca seneye 4K süper lige gelebilir.

4K TV yayıncılığı için geçen sene forumda paylaşmışlardı genel bir kanalın 50 milyon dolardan fazla yatırım yapması ve yıllık 20 milyon dolar civarı da kira ödemesi gerekiyormuş. Şu an Türksat 4A'da yer kalmadığı için isteseler de 4K yayın yapamazlar. 4K yayın 2019 - 2020'de uzaya fırlatılması beklenen Türksat 6A ile hayata geçecek.

Kanalların şu an 4K yayın yapabilmesi için Eutelsat yayın grubundan yer almaları lazım, onlar gerekli yatırımı yapıp uydu sayısını arttırdılar. Buna rağmen Eutelsat grubunda yüksek ücretler sebebiyle doğru düzgün 4K yayın bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliann34
    TV8'i unuttun

Listeyi örnek olarak yazdım ama TV8 bu kategori de yer alır mı bilemiyorum. TV8 HD bitrate'i 9 mbit / saniyeye düşürdü bu sebeple benim kıstasıma göre düşük, diğer örnekler 12 mbit / saniye yayın yapıyor.
  • 360 HD test yayını devam ediyor mu ?

• quote:

360 HD test yayını devam ediyor mu ?

Dün ve bugün yayın yoktu. Uydu haber facebook sayfası kanal HD yayın yaparken yakalamış ve paylaşmış ben beğendim görüntüsünü fena olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNB

quote:

360 HD test yayını devam ediyor mu ?

Dün ve bugün yayın yoktu. Uydu haber facebook sayfası kanal HD yayın yaparken yakalamış ve paylaşmış ben beğendim görüntüsünü fena olmamış.

Ben bulamadım sayfayı. Sayfanın tam adı nedir ?

• quote:

Ben bulamadım sayfayı. Sayfanın tam adı nedir ?

Özelden videoyu gönderdim.
  • Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, BJK TV'nin aralık ayının sonunda Vodafone Arena'ya taşınıp HD yayına geçeceğini açıklamış.

Sadece Digiturk'te yayın yapan BJK TV'nin, karasal yayına geçmesi de yönetim içinde tartışılıyormuş.

BJK TV muhtemelen Ocak 2017 itibariyle HD yayına geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, BJK TV'nin aralık ayının sonunda Vodafone Arena'ya taşınıp HD yayına geçeceğini açıklamış.

Sadece Digiturk'te yayın yapan BJK TV'nin, karasal yayına geçmesi de yönetim içinde tartışılıyormuş.

BJK TV muhtemelen Ocak 2017 itibariyle HD yayına geçecek.

Bilgilendirme için teşekkürler. Şifresiz yayın devam ederse taraftarlarına en büyük iyiliği yapmış olurlar.
  • 360 kanalı benim en çok sevdiğim dizi olan ÇOCUKLAR DUYMASIN ın eski bölümlerini yayınlamaya başlamış hafta içi her akşam saat 19:00 da tşkler 360 tv...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

360 kanalı benim en çok sevdiğim dizi olan ÇOCUKLAR DUYMASIN ın eski bölümlerini yayınlamaya başlamış hafta içi her akşam saat 19:00 da tşkler 360 tv...

Hayırlı olsun.

HD yayına geçmesi ne kadar önemli olur bilemiyorum ancak dün Çorum'dan yayın yapmaya başlayan "Anadolu Güneşi TV 19" test yayınlarına başladı. Frekans: 11096 / V / 30000 olarak ayarlanınca çıkıyor. Kanal sıfırdan kurulduğu için HD alt yapısına uygun olarak kurulmuş ve test yayını bitince HD yayına geçiş içinde başvuracaklarmış. Anladığım kadarıyla siyasetende büyük bir destek alıyorlar.

Web sitesi :http://www.tv19.com.tr
    Twitter :https://twitter.com/tv19corum

http://www.milliyet.com.tr/anadolu-gunesi-tv-19-test-yayina-basladi-corum-yerelhaber-1603723/

• Sanırım Ülke TV gerçek HD yayına başlamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Sanırım Ülke TV gerçek HD yayına başlamış.

Nasıl yani ? Kanal 7'de gerçek HD yayına mı başlamış ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Sanırım Ülke TV gerçek HD yayına başlamış.

Nasıl yani ? Kanal 7'de gerçek HD yayına mı başlamış ?

Kanal 7 zaten gerçk HD yayında değil miydi? yada bazı içerikler HD olmayabilir. Ama Ülke TV geçek HD yayında değildi. Şimdi kanalları gezerken gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek hd kanallar çoğalsın türksat coşsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.