Şimdi Ara

silinecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar elimde bir us robotic 9610 kablosuz modem ve iki laptop var laptoplardan birisi dell insprion 1300 digeride ibm thinkpad r50e musterim bu kablosuz aga sifre koymak istiyordu bende koydum fakat sorunum su adsl menusunde iki adet sifreleme yontemi var birinci wpe ve wap die wap die ayarladigim zaman dell ve baska marka laptoplar girebilyor ama ibm de sifreyi girdigim zaman bu ag kimligi wpe olarak ayarlanmistir ve en az 40 hane diye bi yazi yaziyor wpe olarak ayarladigimda ise ıbm thinkpad r50e giriyor dell ve digerleri giremiyor bu sorunu nasil halledebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fidelugur -- 9 Şubat 2021; 10:44:34 >

• iki notebook'unda yeni wireless driverlarını sitelerinden bulup yukleyin sonra wepi secip ayarlayın olması lazım şimdi hatırlıyamıyoruym ama 64bit şifreleme yaparsanız ayarlarında yazar zaten hepsine uyumlu olur sorunda olmaz 128bitde ise sorunlar artarak cogalır 64bit wep şifreleme yaparsanız sorun çözülür modeme de 64bit wep şifre verirseniz olur gelişmeleri buraya yazarsanız (ben yalnız kontorun peşinde deilim ihtiyacım yok cunku sırf yardım olsun diye)
  • bence ibm eski model olabilir. wireless 811.bg ole bişeler var acaba ikiside uyumlu bence biri uyumsuz gibi
  • bence WPA kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Hesaplar neden siliniyor?
    geçen ay açıldı
    silindi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.