Şimdi Ara

silinemeyen domzost.exe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam aynı sey banada bulastı domzost.exe ve GooGLeD.exe diye birşey registriy ayarlarından filan sildim başlangıctan dosyarı kaldırdım ama nafile tekrar geldi arama yaptırdım isimleri bulmadı ve int sayfalarını acmamaya basladı sonra windows bir baslattım pc allahı kaymıss baslat cubugu gözükmüyor dosya kopyalıcam kopyalatmıyor en sonunda bastım formatı tekrar kurup NOD32 CAKTIM PCYE suan güsel calısıor sistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruyesil

AVG Anti-spyware 7.5 u kurdum yukler yuklemez update e bastım bıkaç sanıye sonra bulup sıldı cok tesekkurler .bu trojan cumartesı gunu pc me bulastı google aratmada sonuc cıkmadı sılmeye calıstım sılemedım demınde google bı daha aratayım dedım dırek bu sonucu buldum :) bende kaspersky ve spybot kullanıorum ıkısıde bu trojan ı bulamamıstı

Olay budur :D Sonunda uygulayıp başarı elde etmiş bir arkadaş
  • domzost.exe

virus, modem ile bilgisayar arasındaki data trafiğini artırarak modemin sizin isteklerinize yanıt veremeyecek kadar meşgul hale getiriyor, dolayısıyla internet bağlantınızı sağlayamıyorsunuz.

domzost.exe'yi task manager de işlemlerde görebilirsiniz, nod64.exe virusu mantığıyla çalışmaktadir.

virusun bilgisayardaki asıl ismi not almamıştım ama c:\windows\sytem32\27031_redworld.exe 'dir.

şu anda virusu tanıyan bir antivirus programı olmadığını düşünüyorum.

virusu manual olarak temizlenmesi gerekmektedir.

nasıl mı ?

regedit'e giriniz (başlat > çalıştır> regedit yazıp enter'e basınız)

regedit te (Ctrl+F ) tuşuna basarak domzost arama yapınız. bulunca onu siliniz. regeditte kayıtta iki tane, ama siz kayıt bulunamadı mesajını alana kadar arama yapınız.

bilgisayarınızı restart yapınız.
  • Selam Arkadaşlar.

Bu domzost.exe bana da bulaştı.İnterneti olduğu gibi kilitliyor.Bu "O.Ç." ları neden virüs yapıyorlar.İnsanlara bunu yapmanın getirisi nedir? anlayamıyorum.Şimdi bahsedilen virüs programını indirdim.taratıyorum.Bakalım ne olacak.Virüssüz günler.Paylaşan ve yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkürler.
  • ya arkadaslar ne ugrasıyorsunuz formata gerek yok gelin tek tek acıklıo burdahttp://teamkral2.team-forum.net/Program-Ystekleri-c3/Guvenlik-Programlary-f7/Domzostexe-virusu-t19.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamkral -- 28 Nisan 2007; 11:04:59 >
  • ya arkadaslar gercekten ya bir ara bu avg yi birisi yazmıstı domzost u siliyo diye ama yalan sanmıstım denemistim olmamıstı ama gercekten kesin cozumu var formata falan gerek yok guldurmeyın benı ben avg yle sıldım oysa cok basıt bi vırusmus gercekten avg yi bilg. bi indirme sitesindenwww.inndir.com dan indirin sonra bilg. kurun ve sonra bilgisayarım dan c ye girin sonra WİNDOWS dosyasına system32 dosyasına girin ordan sag tusu tıklayıp avg den taratma yapın 5dk icerisinde domzost.exe diye birsey bulacak sonra orda 3 tane buton olusacak adlarını unuttum ingilizce si olan anlar zaten turkce karsılıgı yok etmek kaldırmak gibi bisey olması lazımdı herhalde hatırladıgım kadarıyla sonra o tusu tıklayın bilg. kendin otomatik kapatıp acacaktır virusun silinmesi icin sonra virus ten iz kalmıcaktır kanıtı :bilgisayarda bu virus varken gorev yonetıcısıne ve calıstırdan regedit e giremezsınız ama bu islemleri yaparsanız virusu kaldırıp bunlara girebileceksiniz buda virusun silindigi anlamına geliyor hicbir alıntı degildir EMEGE SAYGI LUTFEN ayrıntılı bilgi icin siteme:http://www.teamkral.tr.cx adresine uye olun admini benim gercekten bu virus mikrobundan kurtulmanın yolu bu dedigimhttp://www.teamkral.tr.cx

• Arkadaşlar domzost.exe dosyasını AVG 7.5.467 free versiyon ile temizledim. Tavsiye ederim. Kurduktan sonra önce update edin. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.