Şimdi Ara

Silinemeyen robots.txt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

wordpress sitemde olmadığı halde görüntülenebilen ve googleda sitemin bulunması engelleyen bir robots.txt dosyası var. dizinde göremediğim halde ftp ye dosyayı koydugumda içeriğini değiştirebildiğim fakat sildiğimde ilk hali ile görüntülenmeye devam eden bir dosya. Nasıl kurtalabileceğimi bilen var mı, teşekkürler

• wordpress bilmiyorum ama sistem dosyası olabilir mi robots.txt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, sistem dosyası derken anlamadım?
  • Hocam FTP ye eğer File Zilla tarzı araçlarla bağlanıyorsan öncelikle dosyaya sağ tuş ile tıklayıp izinleri 777 yaparak deneyebilirmisin? Fakat bunu neden silmek istiyorsun beni bunu anlamadım çünkü robots.txt her site için gerekli bir dosyadır uygun şekliyle düzenleyinki sitenizde kalsın ve ona göre arama motorları sitenizi ziyaret etsin. Eğer ayrıntılı bilgi istersende özelden yazabilirsin. Gerekli yardımı yaparım.
  • google.com derki "Yalnızca sitenizde arama motorlarının dizine eklemesini istemediğiniz içerik varsa robots.txt dosyasına ihtiyacınız olur. Arama motorlarının sitenizdeki her şeyi dizine eklemesini istiyorsanız, robots.txt dosyasına (boş olanına bile) ihtiyacınız yoktur."
    o yüzden silmek için uğraştım. sonunda buldum. wordpressde kurulum sırasında arama motorlarına indexlensin mi sorusuna hayır demişim. ayarlardan düzelttim. şuan listelendiğni gördüm. ilgilendiği için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.