Şimdi Ara

Silinen dosyaları kurtarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 3 gün önce bilgisayarıma format attım benim bilgilerim d sürücüsü üzerine yazılydı cok önemli bilgilerim resimler müzikler windosu yanlıslıkla d sürücüsüne kurdum ve bilgilerim kayboldu windows oraya kurulnca acilen yardm gerekiyo

yardımcı olursanız sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Windowsu D üzerine kurdunuz.. Peki kurmadan önce D diskini biçimlendirdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Windowsu D üzerine kurdunuz.. Peki kurmadan önce D diskini biçimlendirdiniz mi?
    hayır bicimlendirmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniaa

hayır bicimlendirmedim

Alıntıları Göster
    Biçimlendirmeden kurduysan bilgilerin kaybolmaması gerekir birde diğer C sürücüne bak dicem muhakkak bakmışsındır Final Data kullanarak bilgilerini klasör halinde kurtarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Biçimlendirmeden kurduysan bilgilerin kaybolmaması gerekir birde diğer C sürücüne bak dicem muhakkak bakmışsındır Final Data kullanarak bilgilerini klasör halinde kurtarabilirsin.

Alıntıları Göster
    deneyecem insallah sorun cıkarmaz bide sunu belirteyim format cd min icine notebooklar icin sata driver wardı onuda kurdu ondan olmus olabilirmi
  • quote:

deneyecem insallah sorun cıkarmaz bide sunu belirteyim format cd min icine notebooklar icin sata driver wardı onuda kurdu ondan olmus olabilirmi

Alıntıları Göster
    suanda final gdatayla tarama yapıyo baska öneri yokmu :S
  • quote:

suanda final gdatayla tarama yapıyo baska öneri yokmu :S

Alıntıları Göster
    finaldata için yazılmıştır!

öle zart diye bulmaz 1-2 gün beklemen gerekiyor bu sırada pcni kullanma ve kapatma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Ekim 2008; 23:08:50 >
  • quote:

finaldata için yazılmıştır!

öle zart diye bulmaz 1-2 gün beklemen gerekiyor bu sırada pcni kullanma ve kapatma.

Alıntıları Göster
    o & o disk recovery kullanmanı tavsiye ederim pm at yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

o & o disk recovery kullanmanı tavsiye ederim pm at yardımcı olayım

Alıntıları Göster
    saolasun arkadaslar yardımlar icin önerdin programla arama yapıyorum suanda 8 saat oldu bi 5 saati daha war bırakıp yatıorm dehset arkadasım sonuc vermesse senden yardım isticem
  • quote:

saolasun arkadaslar yardımlar icin önerdin programla arama yapıyorum suanda 8 saat oldu bi 5 saati daha war bırakıp yatıorm dehset arkadasım sonuc vermesse senden yardım isticem

Alıntıları Göster
    Final data için yazılmıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: maniaa

finaldataya güven gösterdiği saatten uzunda sürebilir kısada . o bulduğu dosya büyüklüğüne göre sen şimdi taramayla bu işin bittiğini zannetme bide onun kaydetme süreside var gerçi 12 saat kadar sürmez ama 6 saat kadar sürebilir unutma d yi tarattırdıysa c ye kaydeteceksin yeni bi klasör oluşturup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Ekim 2008; 23:08:20 >

• quote:

Final data için yazılmıştır.

quote:

finaldataya güven gösterdiği saatten uzunda sürebilir kısada . o bulduğu dosya büyüklüğüne göre sen şimdi taramayla bu işin bittiğini zannetme bide onun kaydetme süreside var gerçi 12 saat kadar sürmez ama 6 saat kadar sürebilir unutma d yi tarattırdıysa c ye kaydeteceksin yeni bi klasör oluşturup.

Alıntıları Göster
    O&O Format Recovery programı ile sorunsuz bir şekilde geri getirebilirsin..Üstekil dosya halinde tekrar geri gelir..Hiç bozulmadan...

• quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

O&O Format Recovery programı ile sorunsuz bir şekilde geri getirebilirsin..Üstekil dosya halinde tekrar geri gelir..Hiç bozulmadan...

Alıntıları Göster
    finaldata sonuc vermedi bide o&o deniyecem mp3 dosyalarımı bulamıyor 25 gb mp3 wardı
  • quote:

finaldata sonuc vermedi bide o&o deniyecem mp3 dosyalarımı bulamıyor 25 gb mp3 wardı

Alıntıları Göster
    baska öneri yokmu arkadaslar yadımlarınızı bekliyorum kaybeddigim doslyalar benim icin cok önemli :(
  • quote:

baska öneri yokmu arkadaslar yadımlarınızı bekliyorum kaybeddigim doslyalar benim icin cok önemli :(

Alıntıları Göster
    arkadasım ben sana easy recovery programını öneririm son sürümlkerinden birini kurarsan sana faydası dokunabilir hem öle günlerce fln sürmez 25 gb mp3 diodun 4-5 saatte bulur gibime geliyo cünkü biz 15 gb ı 1.5 saat gibi bi sürede bulmuştuk hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Demirlek|

arkadasım ben sana easy recovery programını öneririm son sürümlkerinden birini kurarsan sana faydası dokunabilir hem öle günlerce fln sürmez 25 gb mp3 diodun 4-5 saatte bulur gibime geliyo cünkü biz 15 gb ı 1.5 saat gibi bi sürede bulmuştuk hadi kolay gelsin

Alıntıları Göster
    kardes yardımın icin cok saol ama onuda denedim sonuc vermedi :(:( simdi o&o la taratma yapıorm daha bitmedi o sonuc wermesse baska bi program denicez artık :S
  • quote:

kardes yardımın icin cok saol ama onuda denedim sonuc vermedi :(:( simdi o&o la taratma yapıorm daha bitmedi o sonuc wermesse baska bi program denicez artık :S

Alıntıları Göster
    taratmam bitti 16 saat sürdü o&o la simdi takıldı program yanıt vermiyor napacam ben simdi :S:S
  • quote:

taratmam bitti 16 saat sürdü o&o la simdi takıldı program yanıt vermiyor napacam ben simdi :S:S

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki yazı Finaldata ile kurtarılan bilgiler içindi ama sen o&o ile yapmışsın :S

dediğim gibi diğer hdd ye kayıt ediyorsun dimi kayıt ederken bu normaldir bekle biraz daha klasör olarak kurtarıyorsun dosya olarak değil. dosya olarak kurtarırsan eminim kurtardıklarını silecektin bir çoğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Ekim 2008; 23:07:00 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

finaldatada hangi dosyayı kurtarmak istiyorsan onları seçmeliydin mp3, wma, jpg, doc vs işaretli olduğuna dikkat et!

finaldatanın sonuç veremeyeceğini düşünemiyorum türkiyedeki ontrack servislerinin %50 den çoğu final data yada easy recovey kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Ekim 2008; 23:11:20 >

• quote:

quote:

finaldatada hangi dosyayı kurtarmak istiyorsan onları seçmeliydin mp3, wma, jpg, doc vs işaretli olduğuna dikkat et!

finaldatanın sonuç veremeyeceğini düşünemiyorum türkiyedeki ontrack servislerinin %50 den çoğu final data yada easy recovey kullanıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hayati54

quote:

evet yardımların icin cok saol ama ben kurtarmak isteidm dosyanın icerigini bulamadım ben hepisini taratıyorum sen bu kadar güzel diyince ikinci kez taratmaya karar verdim 16 saat bekledim ilkinde sonuc alamadım :) insallah bu sefer olacak yardmın icin cok saol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hayati54

quote:

evet yardımların icin cok saol ama ben kurtarmak isteidm dosyanın icerigini bulamadım ben hepisini taratıyorum sen bu kadar güzel diyince ikinci kez taratmaya karar verdim 16 saat bekledim ilkinde sonuc alamadım :) insallah bu sefer olacak yardmın icin cok saol

Alıntıları Göster
    Belirttiğin sürücüde istediğin dosyaların üzerine veri yazılmamışsa kurtarabilirsin.Get DATA BACk programını tavsiye ederim.Sürücünü hangi biçimde ise (FAT32/NTFS) o sürümünü kurman gerekyior.Kullanımı basit sayılır ve iyi bir program tavsiyte ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.