Arkadaşlar bankada 10gb param vardı hb+6 satmıştım.Üzerimde +6dark vane +6 scropion bow +6 chitin bow wardı bunlar silinmiş fakat kilitli itemlerim duruyor yardım edin lütfen napmam lazım
Yok mu bi yardım sever
yüksek lvl ,yüksek mebla itemin yoksa geri vermiyolar ...yapacağın sürekli ticket atmak ...ama bişeyler umut etme..üzülebilirsin
ben bu k2 yöneticlerini bu oyunu allam ya insanı dinden imandan çıkartıolar paramızla rezi oluyoruz
hacklenmişsin kilitli olanlarda giderdi eğer silinme olsaydı para ve itemler gittiyse kesin hacklenmişsindir
ewet o da olabilir ama pclere full format attım şifrede değiştriiorm sürekli dışardada girmedm 2 pcdede full nod32 açık pek ihtimal vermiyorum ama olablr tabi
soyulmuşa benziyorsun
ayrıca pc formatlamakla olmaz bu işler 7/24 msn açıktır sende bir dosya yedirirler ruhun duymaz. çünkü hep böyle oluyor
ewet o da olabilir ama pclere full format attım şifrede değiştriiorm sürekli dışardada girmedm 2 pcdede full nod32 açık pek ihtimal vermiyorum ama olablr tabi
Ah be güzel kardeşim.. Nod32 virüs programı olmasına karşın çok kötü bi koruma sistemi var.. Ki çoğu soyulan char sahibinin bilgisayarında bu program yüklü oluyor malesef.. Kaspersky Internet Security şuan için en iyi güvenlik programıdır.. Dikkat edin anti virüs olanı değil Internet Security.. Bunu alabiliyorsanız orjinal alın, alamıyorsanız korsan kullanabilirsiniz ama ben nolur ne olmaz burda açıklayamıyorum nasıl olduğunu.. Kaspersky rusların programıdır.. Ve piyasada dolaşan virüslerin de yine aynı şirkete ait olduğunu düşünüyorum çünkü databaselerini anında yenileyebiliyorlar..
o zaman yapıcak bişey yok sağlık olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme