Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi | Web Hosting Bölümüne aşağıdaki mesajı yazıştım.Amaç konu açan arkadaşların hepsine teker teker pm atmaktansa tek konu altında toplamaktı Sanırım reklam olarak algılanmış. Bu mesaj reklammıdır değilmidir ? görüşünüz nedir ?
quote:
[TR]ack Bilişim Hizmetleri Ekonomik Çözümler Eğer bütçeniz kısıtlı ise bu paketler tam size göre... Diğer firmalar size pahalı geliyorsa birde paketlerimizi deneyin !!!
Lütfen Şartları Okuyun... 1- Paket 1 ve Paket 2 de telif hakkı TRack Bilişim Hizmetlerine ait olacaktır.Aksi halde adli işlem başlatılacaktır. 2-Tüm Paketlerde Noter onaylı sözleşme yapılacaktır. 3-Ücret belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.
Paket 1: İLK DEFA ALDIĞINIZ BİR ŞEYE PARA ÖDEMEYECEKSİNİZ !!! ÜSTÜNE PARA ALACAKSINIZ !!!
Elinizdeki scripti verin istediğiniz hale getirelim. Hem siz kullanın hem de ilk 10 script satışında %50 hak sahibi olun !!!
Paket 2: ACEMİLERE YARDIM KAMPANYASI !!!
Script mi yazmak istiyorsunuz ??? Size şablon site verelim size temel eğitim verelim yaptığınız scripti istediğimiz hale getirin hem bir siteye olmak kaydıyla kullanın hemde ilk scriptinizi yazın.
Paket 3: BÜTÇEM KISITLI SİTEYE İHTİYACIM VAR !!! Null,warez veya hazır/ücretsiz (joomla,drupal vs) sitenizi istediğiniz şekilde yapalım. Null/Warez konusunda yükümlülük size ait olsun !!! *Not kullandığınız hosting şirketinin hizmet şartlarında warez yazılım konusunda bilgilendirme varsa muhtemelen hesabınız silinir.
Paket 4: HOSTESMİ ? HOSTES NE ARAR LA BAZARDA !!! Hostes değil efendim.. Host Hosting+Sitenizi sizin kullanmak için hiçbir bilgiye sahip olmadan size uygun şekilde yaratalım.Size basit eğitim verelim...
Paket 5: KRİZ BİZE GİRDİ ÇIKMAK BİLMİYOR !!! TEĞET Mİ ? TEĞET NE ARAR LA BU ÜLKEDE ?
Efendim nakit ödemede sıkıntınızmı var ? Sitenizi yapalım siz ödedikçe dosyaları FTPye atalım Demokraside çare tükenmez
Paket 6: PARA BOK AMA NAKİT KULLANMIYORUM !!!
Efendim paranız bok ise taksit istiyorsanız normal ücretin %150 oranıyla yükselterek 3 taksite bölelim...