Şimdi Ara

Silinen resim ve mesajlari geri getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General mobile discovery telefonun var hafiza karti yok ve rootlu değil. Kiz arkadasimin attigi mesajları (sms) whatsap konusmalari attigi resimler ve galerideki resimleri silmistim o ara 2 erkegi idare ediyormuş bu mesajları ve resimleri bulmam lazim hayat mayat meselesi beyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rootlarim gerekirse biri yardimci olsun.

• LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    Haddim olmayarak, kız meselesini fazla takmamanı tavsiye ederim, yol ver gitsin, başını belaya sokarsın, sonuçta da bir şey kazanamazsın. Geçmişte, beni mekan basmalara, karakollara mahkemelere düşürmeye götüren bir yoldur. Sonuçta yıprandığın ile kalırsın, eline de bir şey geçmez.

Sorularına gelince o işlemlerin birçoğunu yapman imkansıza yakın. Ancak yukarıda da dediğim gibi kafaya takılacak şeyler değil. Seni üzmekten yıpratmaktan başka bir şey yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Haddim olmayarak, kız meselesini fazla takmamanı tavsiye ederim, yol ver gitsin, başını belaya sokarsın, sonuçta da bir şey kazanamazsın. Geçmişte, beni mekan basmalara, karakollara mahkemelere düşürmeye götüren bir yoldur. Sonuçta yıprandığın ile kalırsın, eline de bir şey geçmez.

Sorularına gelince o işlemlerin birçoğunu yapman imkansıza yakın. Ancak yukarıda da dediğim gibi kafaya takılacak şeyler değil. Seni üzmekten yıpratmaktan başka bir şey yapmaz.

Hocam kiz benimle cinsel içerikli konuşurken herifin tekiyle cikiyormus ve konuştum çocukla somut delil mesaj lazim dedi kizin hayatini boka sarmam lazim bilirsin intikam duygusunu...undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostCokBozdu -- 4 Aralık 2014; 23:44:45 >
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    İşte bahsettiğim tam da o intikam duygusu. Bu duygu içten içe adamı çürütür, bitirir. Yapacağın en güzel şey o kızın hayatından çıkıp kendine uygun, namuslu, temiz başka bir kız bulmaktır. Şu an kendini yiyorsun, geceleri uyuyamıyorsun, farkındayım, her şeyi yaşadım.

Ayrıca o konuşmalar özel hayata ilişkin bilgileri yaymak suçunu oluşturur, bu resim ve mesajlarla bir de karşı tarafı tehdit edersen şantaj ve bilumum başka suçlar da oluşur. ceza mahkemelerinde çalıştığım için bu kız meselesinden çok ceza yiyeni biliyorum. Yapma, hayatın söner genç yaşta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İşte bahsettiğim tam da o intikam duygusu. Bu duygu içten içe adamı çürütür, bitirir. Yapacağın en güzel şey o kızın hayatından çıkıp kendine uygun, namuslu, temiz başka bir kız bulmaktır. Şu an kendini yiyorsun, geceleri uyuyamıyorsun, farkındayım, her şeyi yaşadım.

Ayrıca o konuşmalar özel hayata ilişkin bilgileri yaymak suçunu oluşturur, bu resim ve mesajlarla bir de karşı tarafı tehdit edersen şantaj ve bilumum başka suçlar da oluşur. ceza mahkemelerinde çalıştığım için bu kız meselesinden çok ceza yiyeni biliyorum. Yapma, hayatın söner genç yaşta.

Kizin yüzüne karsi kanitlariyla ne bok yediğini söyleyip 2-3 laf edip s... ettim ama o çocugada anlattim durumu *952# den kanıtlarla içerik istiyo biliyorum ki o şeytan konuda dize getirecek çocuğu zerre düşündüğümden değil benim hayatimi yakti onunda hayati yansin gidip şikayet edecek kadar yürek yememis ailesi karisir o zaman ise kizlarinin ne bok yediği ortaya ccikar..

• Aynen öyle heleki kiz resit degilse basina ap ayri bir bela alirsin. İntikam almaya çalışma senin başın belaya girer. Yol ver gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Aynen öyle heleki kiz resit degilse basina ap ayri bir bela alirsin. İntikam almaya çalışma senin başın belaya girer. Yol ver gitsin.

Reşit ne bok yediğinin bilincinde 21 yasinda ama intikam duygusu kardeş..

• Arkadaşlar gerçekten kral adamsiniz ama essekten dusmusun halini ancak essekten düşmüş anlar siz bana teknik bilgilerle istediğime nasil ulascagimi söyleyin..

• Yardım edebilecek yok mu ?

• Up up up

• Up up up

• yok mu yardım edecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.