Bildirim
Silinen Telefon Rehberi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayara senkronizasyon yapmış mıydınız?
Ya da telefondan Ovi Yedeklemeyi kullandınız mı hiç ? -
Maalesef hayır:( -
Bunları yapmadığınızdan eminseniz malesef ki bütün kayıtlarınız silinmiş.
Sim kartı kontrol edin belki orda duruyorlardır -
Çok kötü oldu, ama ilginiz için teşekkürler -
Evet kötü olmuş.
Rica ederim. -
Simdekilere baktınızmı? -
Sim kartımı yeni değiştirmiştim numara yoktu:( -
crea ms2 windows mobile 6.0 tel. var numaraları outlook tan bilg. kaydetmeye çalışırken bende tüm numaralarımı sildim ve başka hiçbiryerde kayıtlı değil ve işin garibi e-posta adreslerini silmemiş sadece kişileri silmiş kurtarabilme olasılığım var mı ???
şimdiden teşekkürler -
hangi hattı kullanıyorsnuz?
vodafone otomatik olarak hattı başka tel e taktığınızda rehber yedeklensin mi ? diye uyarı gönderiyor,kabul ederseniz rehebrinizi (yanlış olmasın 2 kontör karşılığında) yedekliyordu.Böyle bi şeyi yaptıysanız vodafone üzerinden kurtarma imkanınız vardır.Tabi ki hattınız vodafone ise ...
Geşmiş olsun :( -
S2 kullanıyorum sim kayıtlı numaralarım silindi acil yatdım istiyorum çok önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S2 kullanıyorum sim kayıtlı numaralarım silindi acil yatdım istiyorum çok önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X