Şimdi Ara

silinmeden izle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaRageDuPeuple -- 1 Mart 2013; 2:10:36 >

• Bence bu silinmez, çünki ilk videoda ne SÖYLEDİĞİN :) anlaşılmıyor ki zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntticaret -- 1 Mart 2013; 10:09:43 >
  • Yaptığın şey yasadışı yakalanırsan başına büyük şeyler açar. Direk hapis cezası yersin.
  • Ofisdeyim dinleyemeıyorum konu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

Ofisdeyim dinleyemeıyorum konu ne

+1 YT engelli, onay ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Yaptığın şey yasadışı yakalanırsan başına büyük şeyler açar. Direk hapis cezası yersin.

Ciddi misin abi sen ? ben önüme gelene anlatıyom bunları bizide götürmesinler g*t altına gideriz valla
  • bu çocuk kim kaç yaşında ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip ne?
     silinmeden izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

quote:

Yaptığın şey yasadışı yakalanırsan başına büyük şeyler açar. Direk hapis cezası yersin.

Ciddi misin abi sen ? ben önüme gelene anlatıyom bunları bizide götürmesinler g*t altına gideriz valla

Evet ciddiyim tabi ki. Bak bu ülkede hırsızı dolandırıcısı kaçakcısı teröristi tecavüzcüsü katili kurtulur ama düşünce suçlusu üniversite eylemcisi kurtulamaz.

Yukardaki videoyu bimer veya bilişime bi şikayet etsem direk sorguya çekerler bu işin şakası yok.
  • quote:

quote:

quote:

Evet ciddiyim tabi ki. Bak bu ülkede hırsızı dolandırıcısı kaçakcısı teröristi tecavüzcüsü katili kurtulur ama düşünce suçlusu üniversite eylemcisi kurtulamaz.

Yukardaki videoyu bimer veya bilişime bi şikayet etsem direk sorguya çekerler bu işin şakası yok.

Zaten töbe töbe saolasın abi daha dikkatli olurum bundan sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten töbe töbe saolasın abi daha dikkatli olurum bundan sonra

Dostum bu ülkenin düşünen insanlara ihtiyacı yok,geçmişte birçok örneğini yaşadık.
    Bu ülkede en büyük suç insan öldürmek,kaçakçılık değil,düşünce suçudur.
    Ama ne hikmetse işlerine gelince "Düşünce Özgürlüğü" arkasına sığınabiliyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.