bu nasıl konu arkadaş tiner çekip mi yorum yazıyorsunuz anlamadım ki adamın demek istediği normal denemelerde 135 yaparken ygsde 90binlerde yaptım demek istemiş
quote:
Orijinalden alıntı: Nrunke
bu nasıl konu arkadaş tiner çekip mi yorum yazıyorsunuz anlamadım ki adamın demek istediği normal denemelerde 135 yaparken ygsde 90binlerde yaptım demek istemiş
Hocam aynı şeyi yazacaktım ben de :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: tıporfeed
quote:
Orijinalden alıntı: primepars
quote:
quote:
İster inanın ister inanmayın arkadaşlar ygs gerçeği bu her yıl binlerce kişi bu durumu yaşıyor. Onun için lys çalışın diyorız
mezunum kardeş ben. kolay deneme çözüp 130 140 yapıyorum ben diyip sınavda böyle oldu diyor sonra herkes
En kolayı olsun 130 140 yapıyorsan zorunda 120dem aşası gellmez
ALAKASI YOK kopkolay denemede 130 140 gören adam zor sınavda soruyumu çözücek zamanımı yetiştiricek Allah aşkına
hadi al bi basit deneme 130-140 yapsana.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İster inanın ister inanmayın arkadaşlar ygs gerçeği bu her yıl binlerce kişi bu durumu yaşıyor. Onun için lys çalışın diyorız
mezunum kardeş ben. kolay deneme çözüp 130 140 yapıyorum ben diyip sınavda böyle oldu diyor sonra herkes
En kolayı olsun 130 140 yapıyorsan zorunda 120dem aşası gellmez
ALAKASI YOK kopkolay denemede 130 140 gören adam zor sınavda soruyumu çözücek zamanımı yetiştiricek Allah aşkına
hadi al bi basit deneme 130-140 yapsana.
yapıyorum zaten hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme