Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
8.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cx 9 aldim yeni kulaklik cok guclu ama telefon tam performans vermiyor bu belli oluyor ses yuksek diil sona aliyorm sesi baslar doyurucu ama diger sesler yetmiyor youtube da kulaklik masada yuruyor titremekten amfiye bagli videoda note 5 le kullaniyorm bende boyle bi durum yok amfi mi alicaz simdi bir de kulaklari cok acityor o cikinti cok gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkattack1 O kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız nereden aldınız? Kulaklık çok mu büyük resim atabilir misiniz :) Kulağa takılıyken..
  • Merhaba arkadaşlar pioneer se-cx8 almış bulunmaktayım.RAZER adore, creative ep630 kulaklarını kullanmış biri olarak tiz konusunda beni tatmin etmedi.Basslar gerçekten çok güzel fakat tizler ve midler eksik olunca ben müzikten fazla zevk alamadım.Kulaklık oldukça büyük ve uzun süreli kullanımda benim kulaklarımı acıttı.1 hafta falan ürünü test edeceğim belki tizler de ve midlerde düzelme olur razer adore kulaklığımda olmuştu.Bass severler kulaklığın tizlerini ve midlerini fazla kafaya takmayacaktIR. 1 hafta sonra tekrar yorum yapıp seste değişme olup olmadığını paylaşırım en azından alacak arkadaslar bilgi sahibi olurlar.

• 15 dakika dinliorm kulaklarm agriyor sesten bi de son ses acmazsan yeterli sess gelmiyor bu sefer de baslar cok fazla asiri tesisatli araba gibi bas muzigi de boguyor kulaklar zaten fena aciyo anlamsiz bi tasarim bi cikinti koymuslar kulagi deliyor sert malzeme bide cok gereksiz bir kulaklik

• orkattack1 O kullanıcısına yanıt
    Yani memnun kalmadınız.. Nereden aldınız kulaklığı kaç lira?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Yani memnun kalmadınız.. Nereden aldınız kulaklığı kaç lira?

500 e aldim bir arkadastan

• Bana fazla geldi de diyebilirz ☺

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    peki memnun kaldınız mı?
  • Ya cok guzel tabi tesisat var gibi kulakta wooferlar var gibi , gevsek tutmak lazm biraz o cikintilari ayarlamasi zor kulaga sokustrmamak lazm diger kulak icleri gbi ben note 5 le kullaniyorm amfi de almak lazm sanirim son ses dinlemek zornda kaliyorm dedgim gibi, bu sefer de baslar kulaklarimi agrityor,amfiyle ses yukselince sesi daha kisablme ihtimali var , bu sekilde uzun sure dinlenmiyor maalesef baskasinin agritmaz belki bilemiyorm

• Kulaklıktan ben memnun kalmadım, bass bi süre sonra rahatsız etmeye başladı. Kulağımı acıtıyor ve bide çok büyük hoş durmuyor. Benim görüşüm verilen parayı hak etmiyor. Titreşimli bass olan müziklerde bi arabada dinliyormuşsunuz hissi veriyor ama her şarkıda aynı performansı yakalayamadım. Zaten mid ler ve tiz ler vasat olduğu için çalan müzik insanı alıp uzaklara götürmüyor Ben yapılan yorumlara bakarak aldım ve pişmanım açıkçası. Kulakiçi çok pahalı kulaklıklar denedim fakat iş o kadarda paraya bakmıyor. Creative-ep 630 dan kat kat yüksek fiyatta olasına rağmen benim açımdan creative çok daha iyi iş çıkartıyor. Kulaklıkta zaten bassları ön plana çıkarmak için mid ve tizlerde sürücü üzerinde kendileri oynama yapıp, isminden de anlaşılacağı gibi clup sound havası katmaya çalışmışlar. Kablosuda hoşuma gitmedi çok kalın bide ses açma kapama yeri sallanınca acayip bi tuş sesi geliyor oda hoş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer1989 -- 7 Kasım 2015; 14:40:58 >

• Slayer1989 S kullanıcısına yanıt
    hepsiburada.com dan alıp test edeceğim beğenmezsem geri iade edeceğim.
    Birde biz bakalım nasılmış :)
    Sürekli bass istemiyorsanız ufak bir ekolayzır ayarı ile bu sorunu halledebilirsiniz, kulağı acıtma konusunda bende size katılıyorum büyüklük konusunda da ama inanılmaz kalitede bass sunuyor gerçekten bu büyüklük normal benim kulaklar biraz büyük oduğu için kötü durmadı bende ama ufak kulaklarda çok komik durabilir..
    Player olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben iphone 6 ile çok kaliteli ses alamadım çok düşük ses veriyor bence ama dell studio 1535 eski notebookuma bağladım flac formatta dosya indirip itunes ile dinledim böyle bişey yok kulaklık yerinde durmuyor patlayacak gibi son seste bile daha yokmu diyo resmen seste bozulma olmadan dinliyorum böyle bişey yok..
    Tek üzüldüğüm konu iphone 6 ve 4 bin tlye yeni aldığım toshiba notebookla uyumlu çalışmaması iphone 6 da ses çok düşük geldi bana notebook ve iş yerindeki bilgisayarıma takıncada mono ses aldım bi aparat satılıyormuş sanırım miktofonlu kulaklıktan normal jack a çeviren bir converter varmış ondan alıp deneyeceğim, ben spor yaparken dinlemek için almıştım ama kulaklık ağır biraz ve kulağı acıtıyor spor yaparken dinlemek için çok uygun değil kabloda kalın ama kaliteli çok sağlam..

Ses açma kapatma tuşu değilde arama açma kapatma tuşu çok kötü sallanıyor resmen değişik sesler geliyor bunlar dışında memnunum kesinlikle adam gibi bir player almak lazım kulaklık çok güçlü ve iphone 6 gibi cihazlarla harcanıyor..

• asus xonar phoebus ses kartı ile test ettiğimde kulaklık bass tan yerinde durmuyordu. Zaten o kadar yüksek bi bass ile dinlemek imkansız hale geliyor. Razer adore ile kıyaslama yaptığım zaman sesteki kristalliği bulamadım kulaklıkta. Kristal netliğindeki tizleri duysaydım kulaklığın konforunu falan çok kafaya takmazdım gerçekten.3 gün gibi bi süre kullandım kulaklığı, her türkü şarkıyı test ettim ve lezzet alamadım. Dediğiniz gibi kulaklığın ses seviyesi çok düşük ve telefondan aldığınız ses yüksekliği ile verilen parayı hak etmediğini düşünüyor insan. Pc de 150 ohm ile test ettim seste bozulma yaşamadım sadece yüksek basstan dolayı midler kayboldu fakat basslar yerindeydi. Oyunlarda test ettiğimde bomba,patlama,ateş etme gibi basslı sesler gerçekten çok başarılı fakat sarjör doldurma esnasındaki tizler yetersiz kaldı, razer adore ile test ettiğimde.Çok yüksek seslerde, bassında etkisi ile kulaklara çok zararlı olacağını düşünüyorum sağlık açısından bu kulaklığın. Dengeli ve temiz bi ses veren başka kulaklıklara yöneldim ben.

Sanırım bende iade edeceğim ürünü inşallah geri alırlar enden iade edeceğim derseniz spor yaparken kullanmak için almıştım kulaklığı fakat uzun süre kullanımda kulağı çok rahatsız ediyor sağ kulağıma tam oturmuyor çıkıntılı yeri acıtıyor..
    Kablosu çok kalın ve ağır bir kulaklık ama bass konusunda gerçekten çok iyi tabi dinleyeceğini kaynakta önemli cep telefonu ile dinlemek isteyenler kesinlikle almamalı kesinlik kaliteli bir player ile kullanmalılar..

Hepsiburada kullanılmış kulaklığı geri alır mı acaba? 14 iş günü içinde geri iade edebiliyorsun diye biliyorum ama bu kulak içi kulaklıkta da geçerli mi acaba bilemedim..
  • Whisper kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma biraz geç yazdım.
    Kutusuna herhangi bi zarar vermediysen iade konusunda sıkıntı çıkarmaz hepsiburada.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer1989

Kutusuna herhangi bi zarar vermediysen iade konusunda sıkıntı çıkarmaz hepsiburada.com

Estagfurullah hocam geri iade ettim çok şükür sıkıntı çıkmadı :)

• Whisper kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpressten pl11 kulaklığı aldım gayet memnunum . Fiyatıda gayet uygun tavsiye ederim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Merhaba,
    pioo SE-CX9-S i almış bulunmaktayım. hızlıal.comdan 469 liraya aldım.
    bugüne kadar yaklaşık 10 tane kulaklık kullanmış (crea ep630, cx200, cx300 gibi) yada denemişimdir arkadaşlardan da emanet alarak, ama hiçbirisinin fiyatı 200 lirayı geçmeyen kulaklıklardı (senn ie8 hariç)
    ilk etapta baslar beni şok etti, tesisatı olan arabada woofer vurur ve ciğerleriniz oynar ya aha aynısını duyuyor ve hissediyorsunuz, hissediyorsunuz diyorum çünki kulaklığı elinize aldığınızda zangır zangır titriyor. ilk başlarda acaba titreşimden dolayı kulağımdan düşecek mi diye şüphe ettim.
    genelde S3 cep telefonu ile dinliyorum ve müthiş dinamik keyifli ses alıyorum hatta bi şarkıda arkadan vokalistin sesini duydum aaa vokalistte varmış bu şarkıda dedim. evde müzik setinin kulaklık çıkışına takınca kulaklığın kalitesini biraz daha iyi anlıyorsunuz ve sizi bir kez daha iyiki almışım diye mest ediyor ve anlıyorsunuz ki S3 ile bu kulaklık harcanıyor diyorsunuz.

Peki negatif yönleri nedir derseniz. alçak (bass) ve orta sesler son derce başarılı ancak basların baskınlığından yada kulaklık tam olarak açılmadığından yüksek frekanstaki (tiz) sesler kayıp, yaklaşık 20 saat müzik setinde yüksek volümde çalıştıktan sonra tizler biraz daha iyi gibi geldi ama yetersiz, zamanla gelirse tam süper olacak. Kulaklık tam bir bass manyaklığı için yapılmış sanki şarkıdaki küçük büyük davulları ayrı ayrı duyabiliyorsunuz.
    kulakta büyük duruyor estetiğe önem verenler elesinler, ama iyi bas vermesi için kulaklıkta box olması lazım ie8 bile büyük olmasına rağmen bu kadar bas vermiyordu, ama ie8 i yastığa yatarken dinleyebiliyordum bunda mümkün değil.
    kablosu çok kalın ve ağır olmuş, bence mikrofonun orda elbiseye tuturmak için klips olsa daha iyi olurmuş, kablo büyük D harfi formunda.
    Haa birde S3 te standart normal media playeri ile dinliyorum. arkadaşın iphone4 ünde dinlediğimde tizlerin daha iyi olduğunu duydum yada kulaklık yavaş yavaş açılıyor tiz konusunda.
    Son olarak verdiğim 500 liraya yakın parayı hak ettiğini düşünüyorum. birde normalde kulaklıklar türkiye piyasasına göre yurtdışında daha ucuz olur ama bu kulaklığın almanyadaki satış fiyatı 225 euro ile 315 euro arasında değişyor yani ilginçtir tr den pahalı hayret.

cx-9 un baslari cx-8den iyimi bilginiz var mi ? hâlâ memnunmusunuz kulakliktan ?

cx8 bass konusunda cx9 dan bır adım önde teknık verıler ve degerlendırmeler de bunu soyluyor.

• Arkadaşlar uzun süredir Pioneer se-cx9 kullanıyorum. özellikle bass hastalarının kaçırmaması gereken bir kulaklık olduğunu belirtmek istiyorum. subwoofer tadında çok güzel bass vermektedir. se-cx9 modeli armatür sürücülü se-cx8 ise dinamik sürücülü modellerdir. bu nedenle se-cx9 un tizleri se-cx8 e göre daha iyidir.
    Dengeli müzik dinlemeyi sevenler için bass lar fazla gelebilir, ancak kulaklığın ekolayzer a tepkisi başarılı. buradan bassları düşürebilirsiniz
    Kulaklığı birçok kaynak ile denedim. yorumlarda ses şiddetinin azlığından bahsedilmiş ama bu yoruma katılmıyorum. ses çıkışı gayet yeterli düzeydedir. Telefon ile kullanacak arkadaşlar için şu değerlendirmeyi yapabilirim. Iphone ile çok daha dengeli, tizleri yerinde bir ses alacaklardır. samsung ile dinlediğimde basslar tizleri örtmektedir. bu sorunu ekolayzer ile aşabilirler. özetle ses kalitesi genel birçok kullanıcıyı tatmin edecek düzeydedir. Bass hastaları ise bu kulaklığa çıldıracaklar.

Tasarımsal yönüyle bakacak olursak, kulaklık gerçekten büyük. yolda yürürken birçok insanın dikkatini çekmektedir. malzeme kalitesi gayet başarılı düzeydedir. elinizde premium bir his bırakmaktadır. ses izolasyon konsunda da geçer not almaktadır. kulaklık kulağınızdayken dış ortamdan izole oluyorsunuz, müziğinizi temiz gürültüsüz bir şekilde dinleyebiliyorsunuz. toplu taşıma araçlarında kullanırken sizin dinlediğiniz müzik kesinlikle dışarıdan duyulmamaktadır. bu konuda oldukça başarılı buldum.
    kulaklık üzerinde mikrofon, çağrı cevaplama, ses açma ve kapama tuşları bulunmaktadır. ses açma ve kapama sadece iphone ile çalışmaktadır.

ergonomi olarak baktığımızda kulaklığın en zayıf yönüne gelmiş oluyoruz. spor yapacakların kesinlikle bulaşmaması gereken bir kulaklıktır. büyüklüğünden ve kablosunun kalınlığından dolayı hareket halindeyken kulakta durması mümkün değil. Kulaktayken kulaklığın varlığını sürekli hissediyorsunuz bu nedenle uzun yolculuklarda saatlerce kullanılabilecek bir kulaklık olmadığını düşünüyorum.

Pozitif ve negatif yönleri ile değerlendirecek olursak kulaklık geçer not almaktadır. alacak olanlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayil55 -- 15 Ocak 2016; 9:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

quote:

Orijinalden alıntı: Slayer1989

Estagfurullah hocam geri iade ettim çok şükür sıkıntı çıkmadı :)

hocam ben sürekli yolda yürüyorum, kulaktan düşme , acıtma gibi sorunlar yaşatırmı ? kulaklarım çok büyük değil.

daha önce CKS 1000 kulaklığı kullandım. Oda bunun gibi kabaydı biraz ama sorun yaşatmamıştı.

şeklide şöyle

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.