Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama duygusal olarak hissediyorsun ilginç biraz ama ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopelessPerson

ama duygusal olarak hissediyorsun ilginç biraz ama ne olabilir?

sevgidir, ama sevginin illa cinsel içerikli olması gerekmez. Hatta genellikle sadece cinsel içeriklidir ve insanlar bunu sevgi zanneder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal midir?
  • Tarzını değiştir bence. Saç boyama ağda falanda yapıyormuşsun. Baban zamanında yasaklamış eşcinsel olma yolunda ilerliyordun. Eşcinsel olmak kötü bir şey değil ama bunun yüzünden baya sıkıntı çekebilirsin.

• quote:

normal midir?

Bak işte bu soruyu sormaman gerekir. Normal nedir? Sanırım buradaki tanıma göre "çoğu kişinin" olumlu karşılayacağı durumdur. Peki çoğu kişi seni, beni veya bir başkasını niye ilgilendirsin? Sen sensin ve kendine göre normalsin, gerisi önemli değil. Ortada sağlığını tehdit eden veya çevreye zararı olan bir durum olmadığına göre kimsenin seni "normal" veya "anormal" olarak nitelendirmesini umursamaman gerekir. Bana göre sorarsan normal, ama yobaz halkımızın çoğuna göre anormal. Ama zararı olmayan bir durum ve kimsenin düşüncesi de önemli değil.
  • quote:

SİLİNSİN
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:3:20 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:3:31 >
  • quote:

Konu dışına açtım hızlı cevap gelsin diye.Kimseye de söyleyemiyorum,utanıyorum.

Anlatayım;

Öncelikle fiziksel görünüşümden bahsedeyim.

Saçlarım uzundur genelde,yaz diye kestirdim.Boyatıyorum.Ağda yapıyorum vücuduma,sonra babam yasakladı diye yapmadım.Skinny pantol giyerim likralı üstünede uzun tişört üst bacağın yarısına kadar geliyor.Genelde böyledir tarzım.

Ruhsal olarak da;

Genelde kızlardan hoşlanırım.Ama böyle değişik tarzlı, biseksüel,yumuşak tipleri de çok severim.Cinsel bir tepki yok ama çok yakınlık hissederim. Mesela ; George Michael daha çok var da yazamayacağım şimdi.Günlük hayatta da oluyor bazen böyle tiplere rast geliyorum.

Not : Lütfen konuyu trollemeyin.Ciddi cevap verin.

SİLİNSİN

• up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.