Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hsnkrc

Burda hala bu firmanın konusunu açan arkadaşlara bişey demiyorum

Yalnız bi iade , değişim vs olayınız olsun ozman görürüm szi nasıl hemen Sorunlu alışveriş bölümünde konu açıp veryansın ediyorusunz

Ben yaşadım kimse yaşamasın arkadaşlar ,23 bin lira paramızı kaptırdık ve 45 gunde Avukat zoru ile zorla aldık

Aynı gun aldıgımız ürünü iptal ettık , ama parasını 45 gunde zorla aldık parası ile rezil olmak isteyenler buyursun , sorun yaşadığınızda çaycı dan başka muhafatp bulamazsınız ofislerinde kimse tenezzül edip görüşmez sizle , biz iade ettık para bankada top derler ama sanki uluslar arası işlem yapılmış gibi ne hıkmetse para yatmaz

İsteyene whatssapp yazışması atabilirim bu sahtekarların telefon bölümüne bakan elemanla aramızda geçen
    Paranızla rezil olmayın , 50-100 fazla verin adam gibi bi firmadan alış veriş yapın

valla dün 50 lira fazla verip aldık aynı ürünü. şimdi bu yazılanları okuyunca dünkünü iptal edip bugün sipariş vermekten korktum.

• dün yazdığım yorum veya başlık silinmiş tekrarlıyorum, uzak durun. iade hakkınızı kullandırtmazlar. millet detaylı yazmış zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnışlıkla bu firmadan alışveriş yaptım.Çok büyük hata yapmışım meğer.Uzak durun.Faturayı diğer aya kesmek için 3 gün bekleetiler.Fatura ismi ile kart aynı değil diye yazı cart curt istediler.Sitesine kartın 3d sini koymaktan aciz firma.Uzak durun kazanmasın böyle kan emiciler
  • Fiyat neden değişti?,Sorun ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun bu firmadan arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

dün yazdığım yorum veya başlık silinmiş tekrarlıyorum, uzak durun. iade hakkınızı kullandırtmazlar. millet detaylı yazmış zaten...

hcm tüketici mahkemesi denen bir şey var bu memlekette.

• Bu pcdeponun bir çalışanı laptop tavsiye edin diye konu açar, diğer çalışanı Pcdepodan link verir, bir çalışanı iyi mi der, bir başka çalışanı süper kaçırma der. Forumda böyle böyle tiyatro oynatırlar. Bknz. Notebbok tavsiye kısmı. Milleti enayi yerine koyan firmadan değil laptop, linkine bile tıklanmaz.
  • pcdepo 5 yıl önce prestijli bir yerdi, anlatılanlara bakılırsa ne hallere gelmiş.
  • hala 4 gb ramli bilgisayarlar mı satılıyor ya yuh

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Bu pcdeponun bir çalışanı laptop tavsiye edin diye konu açar, diğer çalışanı Pcdepodan link verir, bir çalışanı iyi mi der, bir başka çalışanı süper kaçırma der. Forumda böyle böyle tiyatro oynatırlar. Bknz. Notebbok tavsiye kısmı. Milleti enayi yerine koyan firmadan değil laptop, linkine bile tıklanmaz.

+ 1

Ben şikayet etmekten yorulmuştum onları.

• 06/10'da havale ile aldığım ürünü 07/10'da hazırlık aşamasında iken iptal ettim. bir haftadır paramı iade etmediler.
    Bir daha mı asla!
    Bu kadar pişkin, bu kadar laubali bir firma olamaz. Kredi kartı olsa anlarım peşin para bu ya, anında hesaptan hesaba transfer ediliyor, havale 3sn sonra hesabına geçiyorken bir hafta sonra ödeme yapıyorlarmış.

NEFRET ETTİM!
    SİNİRLERİM ALTÜST OLDU!
    Yakın olsam beyzbol sopası ile girip dağıtmıştım o dükkanı.

Sinirleriniz sağlam ise, vaktiniz bol ise, İstanbul'da iseniz alışveriş yapın, değil ise UZAK DURUN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Ayıptır ya. Sıcak fırsatlarda tanınan bana. 2008 üyesine Pcdepo çalışanı yuh diyorum ya uçmuşsunuz siz.

Edit: Alırsan alırsın, almazsan konuyu kirletme.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Bu pcdeponun bir çalışanı laptop tavsiye edin diye konu açar, diğer çalışanı Pcdepodan link verir, bir çalışanı iyi mi der, bir başka çalışanı süper kaçırma der. Forumda böyle böyle tiyatro oynatırlar. Bknz. Notebbok tavsiye kısmı. Milleti enayi yerine koyan firmadan değil laptop, linkine bile tıklanmaz.

+ 1

Yahu beni tanıyorsunuz siz. Bir daha asla bulaşmam, burdaki yorumlardan sonra arayıp iptal etmeyi düşünüyorum. Bu kadar bilmiyordum firmayı. Konu açtığım içinde özür dilerim. Bir daha tövbe konu monu açmam asla. İhtiyacım doğrultusunda bakarken Sadece yaptığım akakçe 2200 den başlayan pcyi 1638 den görünce alıp konuyu açmak oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

quote:

+ 1

Yahu beni tanıyorsunuz siz. Bir daha asla bulaşmam, burdaki yorumlardan sonra arayıp iptal etmeyi düşünüyorum. Bu kadar bilmiyordum firmayı. Konu açtığım içinde özür dilerim. Bir daha tövbe konu monu açmam asla. İhtiyacım doğrultusunda bakarken Sadece yaptığım akakçe 2200 den başlayan pcyi 1638 den görünce alıp konuyu açmak oldu.

Dostum ben seni kastetmedim ki. Vakti zamanında inanılmaz şekilde pcdepo linki ve konusu veriliyordu. Ben o zamanlardan bahsettim. Yoksa senin açtığın konu kesinlikle sıcak fırsatlık.

• 1629 tl şu an

• quote:

1629 tl şu an

nasıl bir site anlamadım fiyatlar sürekli değişiyor. Ama bu fiyat şu ana kadarki en düşüğü galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

quote:

1629 tl şu an

nasıl bir site anlamadım fiyatlar sürekli değişiyor. Ama bu fiyat şu ana kadarki en düşüğü galiba.

Bir arkadaş bir ara 1500 küsurlardan bahsetmişti.

• Bu nasıl site ya. Nereye düştük biz. Fiyata gel:)

• qazed kullanıcısına yanıt
    var ama uğraşmasın diye uyarıyoruz bizde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.