Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil6602 -- 7 Mayıs 2016; 22:01:24 >

• youtube sevdasına çok güldüm bundan sonra çıktı alarak deniyeyim yorumun için saol
  • uparkat
  • up
  • profesyonelleşmeyi düşünmüyorsan youtube işinden vazgeç. videoların gerçekten vasatın bile altında. ygs bilmem ne isimli videonda; ışık, kamera, arka plan kötü. yazın da aynı şekilde kötü. bunları düzelteceksen videoların izlenebilir ama bunları düzeltmeden devam edersen 15 dakikalık bir videonu kimse baştan sonra izlemez. çoğu ilk 10 saniyeyi doldurmadan kapatır en fazla dayan kişi 2-3 dakika dayanır.
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    İzlenilebilir değil denilecek kadar kötü değil kendi düşünceni genelleştirme 15 dk lik kitap tavsiyesi videosu 400 dakika izlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    Kamera vardida bizmi cekmedik ya Allah aşkına saçma sapan yorum yapmayin eleştirin dedik gelin dalga geçin demedik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil6602

İzlenilebilir değil denilecek kadar kötü değil kendi düşünceni genelleştirme 15 dk lik kitap tavsiyesi videosu 400 dakika izlendi

ben o videoyu açıp kapattığım zaman sayaca +1 yazıyor. istatistikler bölümünde kim kaç dakika izlemiş kaçıncı dakikada videonu kapatmış bunları görebilirsin.
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Tamam işte 400 dakika izlenmiş 200 izlenme var %50 izlenme var bu kötü değil orta ayrıca 9 like var

• Bunlarla uğraşacagına git biraz ders çalış sonra pişman olursun harcadığın vakte yazık.
  • halil6602 kullanıcısına yanıt
    Dostum neden konuyu kaldrdin.bir idealin varsa hedefin varsa kimse yildiramamali seni.birkaç zıbıdi seni yolundan etmemeli

• sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Ben yine video cekmeye devam edicem hocam ama bundan sonra dh de yokum bu kadar kötü duruma dusmemeliydi burası sadece bu konu değil çoğu konu troll ve artistlik taslama üzerine kurulu , bitmis burasi .

Hocam ben hepsine bakiyordum ve bakan insanlarda vardi videolara.siz birkaç dengesizin sözünden dolayi herkese bu olayi mal edemezsiniz.yolunuz açik olsun.bende farkettim forumda acayip laf sokma +alma ugraşi var.herkea kolay yolu seçiyor kimse sizin gibi emek verip bir ugraş vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastian2121 -- 7 Mayıs 2016; 22:14:24 >
  • sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Kendine iyi bak hocam izliyorsan ne mutlu bana

Size de kolay gelsin

Elestriye mizah kattik dostum bekle sileyim yorumu sıkıntı oldu sana , sadece kameranın kötü olduğuna dikkat çektim.

Yolun açık olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.