Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firarist07 -- 10 Ocak 2017; 19:44:44 >

• Açık öğretim öğrenci pasaport olayına giriyor mu bilmiyorum ama ben öğrenci belgesi ile 85 tl ücret karşılığında 5 yıl çıkarttım .

Edit : pasaport 25 yaşına kadar geçerli senin için gereksiz öğrenci pasaportu 2 yıl sonra 25 yaşına gircen git çıkart bence parayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackAvrupa -- 10 Ocak 2017; 18:53:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Açık öğretim öğrenci pasaport olayına giriyor mu bilmiyorum ama ben öğrenci belgesi ile 85 tl ücret karşılığında 5 yıl çıkarttım .

Edit : pasaport 25 yaşına kadar geçerli senin için gereksiz öğrenci pasaportu 2 yıl sonra 25 yaşına gircen git çıkart bence parayla

Öğrenci belgesi yetiyor hocam aöfmüş başka kurummuş farketmiyor. İyi yapmışsın, 10 senelik çıkarsan daha da iyi olurdu.

Harç fiyatlarından haberin vardır umarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: firarist07

quote:

Açık öğretim öğrenci pasaport olayına giriyor mu bilmiyorum ama ben öğrenci belgesi ile 85 tl ücret karşılığında 5 yıl çıkarttım .

Öğrenci belgesi yetiyor hocam aöfmüş başka kurummuş farketmiyor. İyi yapmışsın, 10 senelik çıkarsan daha da iyi olurdu.

Öyle seçeneğin yok 10 senelik diye.

yaşıma göre 5 yıl dedim ben

Devlet 25 yaşına kadar geçerli pasaport veriyor

Senin yaşın büyük senin için gereksiz bana kalırsa 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalırsın pasaportunu .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firarist07

quote:

Öyle seçeneğin yok 10 senelik diye.

yaşıma göre 5 yıl dedim ben

Devlet 25 yaşına kadar geçerli pasaport veriyor

Senin yaşın büyük senin için gereksiz bana kalırsa 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalırsın pasaportunu .

Anladım tamam, oldukça mantıklı. Teşekkür ediyorum bilgilendirme için

• Hocam Atalay filize benziyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam Atalay filize benziyorsun

Yok bea ne alaka, hem bi kere gafam büyük benim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ögrencilik haklarindan YARARLANAMAMAKTADIr yaziyor

Bence olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam Atalay filize benziyorsun

Aynı şekilde ben de muhabbet kuşuna benzettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.