Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halilim123

Hocam biz bi ele atalım suna

Şimdi ortak kitap iyi hosta herkesin seviyesini bilmiyoz mesela ben apotemi ile baslicam adam Güray la başkası mps ile.Herkesin seviyesi farklı ben ortak kitap olsun dedim ama zor yani bence birbirimizi hirslandiralim yeter

Hocam zaten mps seviyesindeki adam da katılmasın yani bu kamp orta zor arası olcak yeni bir eşit ekleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flymeci05 F kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu ona göre gelin gençler

• quote:

Şimdi oldu ona göre gelin gençler

Hocam siz adamakıllı kurallara duyarsanız sizi listeye ekleyeyim birde ortak Kitap noktasında palme ygs matematik yaprak test dusunuyorum yaprak test daha mantıklı ama kitap derseniz pm den ortak Kitap önerileriniz alalım ornek kitap anketine baslatiyorum

• Bu iş bence böle olmaz kusura bakmayın eleştiri gibi düşünürseniz sevinirim 13 15 arası herkes sayıları çözcek diye bisi olursa gruptaki herkesin vakti uymayabilir biri hergün 2 saat çalışır diğerki bi gün işi çıkar 1 saat çalışır yarın 3 saat çalışır grup işi mantikli ama

• flymeci05 F kullanıcısına yanıt
    Kurallara uyarsiniz mi dedin anlamadım

• Üslup çok ağır geldi , tutmaz bence iyi çalışmalar
  • quote:

Kurallara uyarsiniz mi dedin anlamadım

Hocam yani grupta aktif olmak gibi planlamaya uymak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Bu iş bence böle olmaz kusura bakmayın eleştiri gibi düşünürseniz sevinirim 13 15 arası herkes sayıları çözcek diye bisi olursa gruptaki herkesin vakti uymayabilir biri hergün 2 saat çalışır diğerki bi gün işi çıkar 1 saat çalışır yarın 3 saat çalışır grup işi mantikli ama

Hocam zaten kuralları okuduysanız gelebilecek saatlere uyabilecek biri dedim zaten ha cenaze olur düğün olur birşey olur Özakman birşey diyemem Ramazan'da yapmamın sebebine Buadam evden çıkamaz disiplinli bir şekilde çalışırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmak istemiyorum

• ORTAK kitap BENCE

Olmaz bu iş

Konuyu hortlatan bendim artistlik taslamana gerek yok benim konuşma tarzım böyle

Benden fire herşeyi kendi kafana göre ayarlicaksan ve kurallara UYDURTACAKSAN kalsın.Hadi eyvallah

• Arkadaşın fikir güzel ama uygulayamadı hep beraber bi çözüm bulmak isteyen fikir aklıma yattı pmden ulasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.O.R.J.P -- 15 Mayıs 2017; 19:51:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.