Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubifb -- 30 Temmuz 2017; 2:54:6 >

• o sıralamayla ist hukuk okunmaz ist üniv hiç okunmaz koç hukuk felan yaz bari belki gelir
  • Hocam o sıralama ile neden vakıf üniversitesi düşünmüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim hukuk okuyorsan vakıf üniversitesi kesinlikle ama kesinlikle yazma.Ankara yaz İstanbul yaz ama vakıf yazma.Konuştuğum Ankara hukuklu bir arkadaş Bilkent sınav sorularını atıştırma niyetine çözdüklerini söyledi.İstanbul hukuka gittim bir hoca ile konuştum koçla felan dalga geçti.Ama partiler aylık 500 tl senin gözünü boyuyacaksa buyur vakıf yaz.Ama diplomanda tam burslu yazmayacak bunu da bil.Eğer ki İstanbul Ankara gibi devlet yazarsan zaten burada rekabet seni çok geliştirir.Ama devlette olup kafasıyla değil de parasıyla gelenler seni aşşağıya çekecektir bilmiş ol.Bu söylediklerim hukuk için Boğaziçi iktisat tutsa oraya giderdim ancak İstanbul Hukuk a gideceğim.
  • Pek çok vakıf üniversitesi ile görüştüm ama hiçbiri benim gözümde bir istanbul değil,koç yazacağım elbette ama gelmesi çok düşük ihtimal.
  • Boun siyaset iyidir

• istanbul hukuk

• hedeflerilkbin H kullanıcısına yanıt
    çok güzel rakip eliyon gülüm, aferin :d

• Boun siyaset kesinlikle, sıralamana yazık yapma yüz iki yüz kişiyle derse girip

• quote:

Orijinalden alıntı: hedeflerilkbin

Kardeşim hukuk okuyorsan vakıf üniversitesi kesinlikle ama kesinlikle yazma.Ankara yaz İstanbul yaz ama vakıf yazma.Konuştuğum Ankara hukuklu bir arkadaş Bilkent sınav sorularını atıştırma niyetine çözdüklerini söyledi.İstanbul hukuka gittim bir hoca ile konuştum koçla felan dalga geçti.Ama partiler aylık 500 tl senin gözünü boyuyacaksa buyur vakıf yaz.Ama diplomanda tam burslu yazmayacak bunu da bil.Eğer ki İstanbul Ankara gibi devlet yazarsan zaten burada rekabet seni çok geliştirir.Ama devlette olup kafasıyla değil de parasıyla gelenler seni aşşağıya çekecektir bilmiş ol.Bu söylediklerim hukuk için Boğaziçi iktisat tutsa oraya giderdim ancak İstanbul Hukuk a gideceğim.

kedi ulasamadii cigere mindar dermis yok hoca koc la dalga gecmiste fakultede 1 2 ogretim toplam 1k adam var neredryse okula sigmayacak ben ist hukuk yazacam ama boun gelse hic dusunmezdim zaten hedefim orasiydi ama olmadi

• Boun siyaset

• Hukuk istiyorsan İstanbul iyidir ama hayalin zaten hukuk değilse boun derim

• İkisi de alanlarında en iyi üniversitelerden.Sen hangi bölümde okumak istediğini seç ona göre tercihini yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptınız merak ettim

• --
  • Boin siyaset bence de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.