Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pardon da sen kimsin ki bana ayar çekiyorsun akdeniz bölge birincisiymiş banane senin saçma bölgende birinci olmandan sen beceriksiz yapamamış tembel bir adamsın ve bunun sorumlusu da sensin sana önerim bolbol ceviz yemen
  • Artık çoğu popüler dershane ticari düşünüyor.Eğer yaşadığınız yerde bir vakıf dershanesi falan veya küçük ama iyi eğitim veren bir dershane yoksa hiç gitmeyin kafanızı boş bilgilerle doldururlar.
  • Dershanesi varda omu kötü??

Bu yıl 239. Sıralama yapan vardı. Çok iyi bi ünide tıpa gitmiş.

Tabi o 4senedir full çalışıyomuş zaten.

Ben bu sene temel liseye yazıldım final.

Hızlandırma kursu başladı işte bu hafta gittim.

Şu şekilde genelde kendi kitaplarında, testlerinde olan soruları veya benzerlerini derste anlatıyo hocalar. Bu soru tipini görürseniz böyle çözceniz diyo. Ders sonunda verdiği testte zaten full ona göre soru ha bunun çözümünü görmüştük diyip çözüyosun. Kolay olarak öyle kolay.

Onun dışında mat2 hocası bayaa zor sorular çözüyo/anlatıyo. Testlerde olmuyo genelde bunu unutmayın bunlarda çıkabilir falan diyo.

Ben 11de hiç çalışmadım bişey ögrenmedim. Son sene ne yaparsam onu alcam diyerek yazıldım bakalım. Gittigim anafolu vasat bi liseydi. Ygs denemelerinde 230-240puan alan okul birincisi bizim sınıftaydı nası seviniyo aptal bi görceniz la hiç beklemiyodum falan diyo o kadar inek olmasına rağmen.

Kurtuldum yani o liseye göre burası bana göre iyi tabii. Birde 9-10baştan başladık konulara ögrene ögrene gidiyoz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temel liseden son dakikada vazgeçip anadoluya geldim. ,12 puan için değmez

• Ankara/Demirtepe finaldeydim bu sene için (12. sınıf)dersanesine yazılmıştım gayet memnundum hocaları oldukça iyiydi, şimdide yeni açılan anadolu lisesine geçiş yaptım. Konuyu okuyunca korkmadım değil

• Awendel kullanıcısına yanıt
    Bakırköy şubesi çok iyidir burada yazılanlara bakma hocaları olsun rehberlikçileri olsun çok iyidir İstanbulda gidebileceğin sayılı eğitim kurumlarından biridir

• Kardeşimi dershaneye yazdıracağız 2 dershane arasında kaldık yüzden birkaç gündür her yerde finalle alakalı yazılanları okuyorum vardığım kanı şu:bu kurumdan memnun olanlar barajı geçtiğine sevinen tipler çünkü finalin basit sınavlarında 250 puan alınca seviniyorlar,memnun olmayanlar ise iyi dereceler yapan bir şeyler başarmak isteyen kişiler.Galiba bu kardeşimin gideceği kuruma karar vermem için yeterli bir sebep finalle fen bilimleri arasında kalmıştık finali direk eliyorum sizde tercihlerinizde bunu göz önünde bulundurun.

• T3RR1BL3WH1SP3R kullanıcısına yanıt
    dediğimi yanlış anlama ama yukarıda finali beğenmeyenler Akdeniz 1.si,tıp kazanmış,ilk 5k girmiş kişiler sen 180k yapmışsın final süper diyorsun biraz tezat yok mu burada ? Bence final kolay sorduğu için normalde düşük yapanlar finalin sınavlarında yüksek yaptıkları için seviniyorlar ve finali beğeniyorlar sadece senin özelinde demiyorum birkaç gündür yaptığım araştırmalardan çıkardığım sonuç bu.

• Buradan adminlere seslenniyorum, böyle bir saçmalık olabilir mi, adamın biri konu açıyor diğerleri kendi deneyimini aktarıyor, sonra konu sahibi kafasına göre sildiriyor. Silecekseniz de silin ama şu adamı banlayın bari, forumu keyfine göre tükettiği için. Ya da sadece onun yorumunu silin. Acaba tehdit mi ettiler adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 20 Ağustos 2017; 18:56:48 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    aynen bende anlamadım bu işi konuda silinmeyi gerektirecek bir durum yok.bunlardan her şey beklenir belki tehdit bile etmişlerdir adamı eğer öyle bir durum varsa silinsin deyip tehdite boyun eğmesi çok daha vahim Salim Ünsal'ın avukatının saldırısını nasıl püskürttüysek buna da gücümüz yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

aynen bende anlamadım bu işi konuda silinmeyi gerektirecek bir durum yok.bunlardan her şey beklenir belki tehdit bile etmişlerdir adamı eğer öyle bir durum varsa silinsin deyip tehdite boyun eğmesi çok daha vahim Salim Ünsal'ın avukatının saldırısını nasıl püskürttüysek buna da gücümüz yeter

Aman hocam bıktım işte, forumu bırakan çok sevdiğim üyeler var, onları bazen anlıyorum. Sözlük formatı gibi bir şey olmalı belki de orada ilk entry silinse de başlık uçmuyor. Bildirimi görünce arkadaş silmesini mantıklı şekilde açıkladı sandım ama tabii ki

Hadi dava açmakla tehdit ediyor olsunlar, şurada yazdıklarında yalan olan var mı. Ben ne yazdıysam sonuna kadar arkasındayım. Konuyu açan arkadaş da gömmüştü ama böyle bir durum varsa konuyu sildirmesi "ben yalancıyım" demekle eş anlamlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam finale yazılmayı düşünüyordum bu dediklerinizden sonra vazgeçecek gibi oldum. Istanbul Çekmeköy ve civarındaki şubeler hakkında bilgisi olan var mı? (Sultanbeyli Ümraniye ) Çekmeköy şubesi bu yil YGS LYS ye basladida

• Sen bütün eğitim hayatın boyunca yat kendini geliştirme 12 yılda alamadığını 1 yılda kurumdan bekle.Adam gibi çalışmadan milletin işine gücüne dil uzatmayin kimse emek göstermeden yemek beklemesin daha yaşınız küçük büyük laflar etmeyin

• Finalin hakkını kimseye yedirtmem sadece taksit öderken tebessüm eden çalışanlarının olduğu kurum :)

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinde son derece haklısın KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÇÖP*>final eğitim kurumları mesela mezunlara ve dershane grubuna çözümlü dergi veriyorlardı biz temel lise öğrencilerine saçma sapan içinde yanlış soru ve cevap anahtarları bulunan kitaplar veriyorlardı.Kesinlikle ama kesinlikle PARAYA TAPIYORLAR!!!!!!! Yani parayı biraz fazla versen gözlerinde en değerli öğrenci oluyorsun Yani en azından biz de böyleydi ama okuduğum yorumlardan bunun genel bir şirket politikası olduğunu görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorguzman -- 6 Nisan 2018; 8:36:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.