Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarÖğreniyorum -- 6 Ağustos 2018; 1:4:54 >

• Açık akedemi ile temel atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udemy. Giriyorsun bu siteye. İstediğin bir alanı teknolojiyi falan seçip satın alıyorsun. Korkma fiyatlar gayet ödenebilir şekilde. Sadece yazılım değil, her alandan içerik bulabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle ne yapmak istedğini keşfetmeli ona göre ilerlemisin. yoksa cekic kullanmayı bilme seni usta yapmaz.
    en gelişmiş sorıusunun cevabı da yok. oldugnun söyleyen blmiyordur. Hepsi birbirine alterantif . güclü ve zayıf yönleri var ama en güclü diye bir tercih yok.
  • suratsızadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    Vidobu diye site var onu tavsiye eder misiniz ?
  • suratsızadam kullanıcısına yanıt
    javacıı kullanıcısına yanıt
    Birde arkadaşlar bu siteden videoyu indirip telefona atsam sorun olur mu evde internet yok.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela web sayfası tasarlama işinde gelecek var mı yada şunda şunda gelecek var bu alanda ilerlersen daha iyi olur diye tavsiye edebileceğin alan var mı ?
  • Video uzerinden açık bir sekilde kazanc elde etmedigi surece birsey olmaz her gun terabaytlarc korsan icerik indiriliyor

• kurosaki_ichigo kullanıcısına yanıt
    Evde internetim yok indirip evde bilgisayarda çalışacağım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayarÖğreniyorum

Hocam mesela web sayfası tasarlama işinde gelecek var mı yada şunda şunda gelecek var bu alanda ilerlersen daha iyi olur diye tavsiye edebileceğin alan var mı ?
    Sektörde ölen bir alan pek yok. her alanda gelecek var ki zaten yazılım ben bir şey öğredim bu teknik ile bir ömür para kazanırım diye bir şey yok. 2 yılda bir teknik değişir. Ona adapte olmazsan 3-4 sene içinde ya mesleki acıdan geri kalmış biri olursun bu da kariyer gelişimini baltalar. Kısaca sürekli bitmeyen öğrenme ile istediğin bir alanda ilerleyebilirsin.

Örnek vereyim 5 yıl önce websitesi masaüstünden girilen ie6 ile başımızın dertte olduğu birşeyken 2 yıl sonra (şimdiden 3 yıl önce )web tasarım dediğin hem mobil hem web de çalışabilecek tasarımlar çıkarmaktı. Şimdi ise sadece responsive yapmak yetmez. Mobile first de tasarlayabilmek pwa ile güç da katmak önemli. Bu sırf "Web Tasarım" için diğer alanlar da ilerledi.

Bu bir zanaat her alanda gelecek var.Web tasarım ,frondend developer, backend developer , mobile developer, devops ,data science,dba, it pro ... hepsinin geleceği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Sektörde ölen bir alan pek yok. her alanda gelecek var ki zaten yazılım ben bir şey öğredim bu teknik ile bir ömür para kazanırım diye bir şey yok. 2 yılda bir teknik değişir. Ona adapte olmazsan 3-4 sene içinde ya mesleki acıdan geri kalmış biri olursun bu da kariyer gelişimini baltalar. Kısaca sürekli bitmeyen öğrenme ile istediğin bir alanda ilerleyebilirsin.

Örnek vereyim 5 yıl önce websitesi masaüstünden girilen ie6 ile başımızın dertte olduğu birşeyken 2 yıl sonra (şimdiden 3 yıl önce )web tasarım dediğin hem mobil hem web de çalışabilecek tasarımlar çıkarmaktı. Şimdi ise sadece responsive yapmak yetmez. Mobile first de tasarlayabilmek pwa ile güç da katmak önemli. Bu sırf "Web Tasarım" için diğer alanlar da ilerledi.

Bu bir zanaat her alanda gelecek var.Web tasarım ,frondend developer, backend developer , mobile developer, devops ,data science,dba, it pro ... hepsinin geleceği var.

Alıntıları Göster
    Hocam ben web sayfası tasarlamak konusunda kendimi geliştirmek istiyorum fakat internette hazır web sayfası tasarımları var sıkıntı olur mu konu .

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayarÖğreniyorum

Hocam ben web sayfası tasarlamak konusunda kendimi geliştirmek istiyorum fakat internette hazır web sayfası tasarımları var sıkıntı olur mu konu .

Alıntıları Göster
    O Hazır tasarımlar yarı mamül. Yani alıp direk kullanamıyorsun. Bir uzmanın onu alıp az ve ya kişiye göre işlemesi gerekiyor.
    Web de hazır tasraımların olması iki sonucu doğruru.
    1- sende onlardan üretip satabilirsin
    2- Hazırın sorunuu çözmediği kişilere terzi dikim ürünler yapabilirsin.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.