Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nordark -- 11 Ağustos 2018; 2:32:56 >

• hangi şehirde ikamet ediyorsun
  • balıkesir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nordark -- 11 Ağustos 2018; 2:6:56 >
  • Burdakiler gelmez
  • Bunlar gelmez
  • Nordark N kullanıcısına yanıt
    Aslında ustte yazdıklarınin gelme olasıligi düsuk tiplar asil onemli olan bundan sonra yazacaklarin

bunlardan sonra kendi siralamana yakin 1 2 k fazla ya da azlari da yaz beğendiğin tiplari bundan daha sonra ise acikta kalmamak icin 14 15 16klik yerleri de kesin yaz açıkta fln kalma

tercih icin herhangi bi dershaneden yardim al bebce ben 3 dershaneye gittim😂😂

su an forum bana göre ülke gibi berbat durumda buradan bi şey bi cevap çıkmaz gibi sana

siralaman süper tebrik ederim inşallah hakkında en hayırli tipa gidersin
  • çok teşekkür ederim yukarıdakilerin gelmeyeceğini biliyorum zaten ama foruma bundan sonra ne yazacağımı bir türlü karar veremediğim için başvurmuştum ama haklısınız sanırım buradan bana cevap çıkmaz.
    ikçü-celal bayar-pamukkale-çomü arasında kaldım
  • Nordark N kullanıcısına yanıt
    aslında ne deyim bilemedim sana siralaman gayet iyi olduğundan emin ol hangi tipa gidersen git cok sikinti olmaz ilk 10kdasin yani hepsi de birbirinden güzel tiplar

ben ankarada yasadigimdan ankrada tip ilk tercihim olacak sen de artik bu gibi ilk 10kdaki siralamalarda bu gibi yaşadığın sehrw yakınlik yurda adapte olma vb. sartlara bak derim
  • evet ben de bu sebeplerden dolayı çanakkale düşünüyordum tus başarısı da kötü değil ilk 10-15'te
  • GG WP olmuşsun bunlar gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.