Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neymar'ı da büyük yetenek görmek çok komik geliyor. Cavani ile olan penaltı kavgası ve abisi Alves'i kavgaya çağıran BÜYÜK TOPÇU.
  • City ve PSG gibi takımların hiçbir zaman Real Madrid, Man United gibi bir prestiji olmayacak. İkisi de Petrolspor olarak kalacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol takımını bilmiyorum ama liverpool sehri cok ama cok guzel bir sehir.. ingiltere'ye giderseniz ugrayin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Malum zat doğru demiş. Büyük değil, çok büyük bir takım.
    1 Premier League farkla en büyük boy ister misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

City ve PSG gibi takımların hiçbir zaman Real Madrid, Man United gibi bir prestiji olmayacak. İkisi de Petrolspor olarak kalacaklar.
    Birader Ferguson olmadan da Manu'nun ne yapabildiğini tüm dünya gördü

https://youtu.be/EiLC-WGWucs

Şunu izle de kendine gel

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Alakaya maydonoz. QPR maçını atmış bir de.

• Bir Arsenal taraftarı olarak söylüyorum Liverpool İngiltere'nin en büyük, dünyanında gelmiş geçmiş en büyük 3-4 kulübünden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

City ve PSG gibi takımların hiçbir zaman Real Madrid, Man United gibi bir prestiji olmayacak. İkisi de Petrolspor olarak kalacaklar.
    Juveyi unutma reis

• LemmyHHH kullanıcısına yanıt
    Arsenal'da tarihin en köklü kulüplerinden biridir ancak avrupada bir türlü istenilen başarıyı sağlayamadı. Dünyada televizyonda yayınlanmış ilk maç Arsenal ve Arsenal B takımıdır diye biliyorum.
  • dedim dedim bak ne oldu simdi

• BAKİN DEDİM DEDİM NE OLDU İSTE

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

tottenham, sevilaymis? liverpool dahi bizim rakibimiz diil.

bizim hedefimiz belli.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Todo Al Blancos -- 3 Ağustos 2020; 1:57:4 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Todo Al Blancos -- 3 Ağustos 2020; 1:57:18 >
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    tsubasa ortadan kayboldu dünden sonra umarım canına kıymamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Todo Al Blancos -- 3 Ağustos 2020; 1:57:39 >
  • Şampiyonlar ligini kim aldıysa en büyük o'dur.Her senenin değişmez kuralı.Ayrıca geçen sene live finale kadar lay lay lom rakipleri eleyip gelmişti bu sene ise kupayı kazıya kazıya aldı.Bayern ve Barca'yı elemek çok kolay iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Next year is oursla dalga geçiyordu, biz sonunda bizim olan seneye ulaştık ama kendisi hala seneye Alex Sandro'yu alacak O kadar küçümsediği Liverpool'un, rakibi olarak görmediği Liverpool'un iki sene üst üste CL finali oynaması, kupaya PSG'den önce ulaşması canını sıkmış olsa gerek. Bu yüzden çok keyifliyim

Yaaa Tsubasa kardeş çok rahat konuşuyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Next year is oursla dalga geçiyordu, biz sonunda bizim olan seneye ulaştık ama kendisi hala seneye Alex Sandro'yu alacak O kadar küçümsediği Liverpool'un, rakibi olarak görmediği Liverpool'un iki sene üst üste CL finali oynaması, kupaya PSG'den önce ulaşması canını sıkmış olsa gerek. Bu yüzden çok keyifliyim

Yaaa Tsubasa kardeş çok rahat konuşuyordun

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Todo Al Blancos -- 3 Ağustos 2020; 1:57:53 >

• Liverpool dünyanın en büyük 3 klübünden biridir...Dünyanın en büyük klübü Real Madriddir ve tartışmaya kapalıdır benim için...Dünyanın en büyük ikinci klübü Milandır ve buda tartışmaya kapalıdır...Liverpoolda üçüncüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Liverpool dünyanın en büyük 3 klübünden biridir...Dünyanın en büyük klübü Real Madriddir ve tartışmaya kapalıdır benim için...Dünyanın en büyük ikinci klübü Milandır ve buda tartışmaya kapalıdır...Liverpoolda üçüncüdür.
    Bayer Münih, Liverpool'dan çok daha fazla bu kupaya katılmış, çok daha fazla galibiyet almıştır. Sadece kupa sayısına bakılacaksa denilen doğru.

Real Madrid, Bayern Münih, Liverpool, Milan, Barcelona, Juventus, Manchester United, Benfica, Dinamo Kiev, Arsenal, Ajax, Inter en büyük kulüplerdir. Hepsinin bir tarihi ve başarıları var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.