Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllarca çalıştıktan sonra birkaç sene kendi başıma kafamı dinlemek istiyorum.
    Arkadaş,aile vs bana pek bir şey ifade etmiyor.
    Maddi sorunum yok.Türkiye nin herhangi bir yeri olur.
    Bunu defalarca ailemle konuştum fayda etmedi,benden günah gitti dedim.
    Banka hesapları,kredi kartı vs gibi şeylerden takip edilebilir miyim?
    Mutlaka polise haber vericeklerdir haber giderken haber bıraksam da.
    Herhangi bir GBtde haber gider mi ? Veya ev kiralasam sözleşme üzerinden bana ulaşmak oldukça kolay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TFK213 -- 14 Ocak 2019; 19:19:32 >

• Izini geçici olarak mı kaybettirmek istiyorsun yoksa tamamen mi

eğer iş adliyeye iletilirse ve türkiyede kalırsan her türlü bulunursun ve bulunman çok kısa sürer.banka hesabından son işlemden kabak gibi bulunursun.istersen yeni hesap aç farketmez tc kimlikten çok kolay bulurlar.sadece son işlemi görürler ama sana ulaşamazlar o çevrede seni aramaya başlarlar sen o çevreye daha gitmezsin.

bulunmamak istiyorsan önce ülkeyi değiştircen,vize gerektiren bi ülkeye gidicen ve mümkün mertebe uzak olsun ve dili de yaygın olmayan cins bi dil olsun ki tercüme işleri süreci hep uzatsın. gittiğin ülkedeki türk konsolosluğuna gidip yeni adresini ne olursa olsun bildirme. bildirdiğin an tr deki tüm makamlarca adresin öğrenilir istersen dünyanın öbür ucunda ol türkiyedeki köydeki nüfus memuru bile adresine ulaşır o durumda. tr ye ait banka kartlarını yurtdışında kullanma. bu durumda dahi gittiğin ülkeyi çok rahatlıkla bulurlar ama ondan ilerisini bulmakta zorlanırlar. iş adliyeye giderse ve ailen paraya kıyarsa,sende gittiğin ülkede pasaport gerektiren herhangi bir işlem yaparsan, banka hesabı açmak gibi bu durumda da zorda olsa yeni adresine ulaşabilirler. en iyisi yurtdışına gidip orda bi adres ve telefon bildirip o adresten başka adrese taşınmak ve 2. hatta 3.hatlar kullanmak.banka işlemlerini yaparken başka şehire gidip elden para almak. 1.hatta hiç cevap vermemek. bu durumda ulaşmaları çok zor. bu durumda bile tr de bir suç işlemiş isen yine seni yakalama ihtimalleri var ama işleri çok daha zor. eğer paraya kıyıp peşine düşerlerse ve resmi makamlarda bir suçun gözüküyorsa araya polisi sokup her türlü bulurlar ama ortada bir suç yoksa uluslararası polisi devreye sokamıyorlarsa kişisel aramaya çalışırlarsa avcunu yalarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 31 Aralık 2018; 7:17:19 >

• hangi ülkeye gittiğin,hangi gün hangi saat dakika saniyede türkiyeyi hangi havalimanından terkettiğin hepsi kayıtlı.

adli makamlar isterse görmeleri 2dakika sürer.

adli makamlardan kaçman çok zor başka ülkeye gidip orda 10kere adres tel bile değişsen ortada ciddi bir suç varsa ilk havalimanı seferinde enselenirsin.ciddi suç varsa her türlü enselenirsin.

kişisel verilere 3.kişiler mahkeme kararı olmadan ulaşamaz.suç yoksa ailen oraya kadar işi ilerletemez ve sana ulaşmaları çok zor.

banka işlemi gibi resmi hiçbir işlem yapmazsan,yurtdışına çıkmadan da izini kaybettirebilirsin. parayı atıyorum hep istanbul izmirdeki bankalardan bankamatikten al ve git uzak adreslerde adres değiştirerek yaşa bulamazlar o durumda.peşinde polis bile olsa bulamaz çok zor işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 31 Aralık 2018; 7:15:45 >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Suçluluk gibi bir durum yok yurt içinde sürekli farklı yerlerden para çekip yaşamak olabilir ama dediğim gibi ev kirası,fatura vs gibi işlemlerden bulunma şansım yok mu? Yurt dışı düşünmüyorum yurt içi olması lazım ama polis akrabalar var kamera vs mutlaka bulunurum gibi geliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.