Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TombRaiderLaraCroft

Hocam onlar çok kalabalikmis asimile olmayalım 🤣🤣 bir de her gün kaynanam şöyle yaptı kocam böyle ilgisiz konusu okumak ister miyim diye sormalıyız kendimize 🤣
    Biz ilgileniriz kocasının ilgilenmedikleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ben beceremem öyle işleri. Kesin yakalanirim hatun oyar beni. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım

• Vallahi senin hatun çok akıllı geldi bana göre, sen bence evlen bununla, süper bir çok basit ama süper bir soruna çare bulmuş, dh 'ta kız yokkk diye konu açanlar ve kızlarsoruyor 'da erkek yokkkk diye konu açanlar, hem ekonomi de canlanmış olur hem de bir sürü üreme mevsimi gerçekleşmiş olur ama şöyle de bir sıkıntı doğurur bu yeni doğanlar 20 yıl sonra ülke battı almanya 'da muz 1 euro biz de 17 tl diye konu açmaya başlarlar kız erkek konularından kurtulduk deriz ama daha beteri devlet bize baggmiyirrrr diye konulardan geçilmez. Offff neyse biz kimseyi birleştirmeyelim başımıza iş alırız. Kız konularına katlanmaya devam edeceğiz anlaşılan. :)
  • DH'nin %10'u bile olarak tamamını ASİMİLE ederiz, sorun yok.

• Hata ettim girdim basliga

• 10 dk'dır kahkaha atıyorum gördüğüm duyduğum en komik şey bu yahu ehe
  • Konuya bak be, gül gül öldük.

• Einstein, dünyanın en zeki insanlarından biri olarak bilinmektedir. Zamanın dünya güzellik kraliçesi Einstein'a bir teklifle gelir.

Seninle evlenelim çocuğumuz da benim kadar güzel ve senin kadar zeki olsun demiş.
    Einstein'in ayarı orada verir :
    Ya benim kadar çirkin ve senin kadar aptal olursa...

• He valla iyi olur bu konulardan bıktık artık

• k2fg9 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Ağustos 2019; 1:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Gif ekleyemediniz mi siz

• image çalışmadı galiba. simage denemedim çünkü forum sıçtı, herhalde olmuştur dedim. bazen şişiyor gibi oluyor, post atıyorum bekle babam bekle. 50mbps internet var ama bunlar oluyor ne yazık ki.
  • quote:

image çalışmadı galiba. simage denemedim çünkü forum sıçtı, herhalde olmuştur dedim. bazen şişiyor gibi oluyor, post atıyorum bekle babam bekle. 50mbps internet var ama bunlar oluyor ne yazık ki.
    Image eklerken araya koyduğunuz linki sonu .gif .png .jpeg vs şekilde bitmeli. Sizin verdiğiniz link o şekilde bitmediğinden çalışmadı.
  • ben bunu indirmeden sadece mirror yaptım. sizinki nasıl sitenin içine kaydedildi?
  • quote:

ben bunu indirmeden sadece mirror yaptım. sizinki nasıl sitenin içine kaydedildi?
    Attığınız linke girdim. Gif haline tıkladım. Sonra gif'in üstüne sağ tıklayıp View Image dedim. Açılan pencerenin linki kaydettim. Sonra [simage] formatıyla cevap attım size.
  • https://i.makeagif.com/media/8-26-2015/xfiG70.gif

tamam f12 ile girip ben de kaynağın linkini buldum. bilgi için sağolun.
  • Benim aklımda çok iyi bir işgal planı var kk'de oyun bölümüne bilmem ne oynayan var mı diye başlık açıcağız. Ardından kızlardan steam nicklerini topluycaz. BUM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence onları davet edelim forumdaki testosteron seviyesi biraz da olsa azılır.

• Dh erkek ortalaması 10 üzerinden 5

Kadınlarkulübü kadın ortalaması 10 üzerinden 3

Dhliler, kadınlarkulübünü 3 olduğu için beğenmez

Kadınlarkulübü kendini 9 sandığı için dhlileri beğenmez

• Kadınlar kulübü neymiş öyle yav

Silinsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.