Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer düşük bütçeli performansa dayalı bir şey istiyorsan intelden uzak dur bence amd ile uygun bütçeye güzel sistem toplarsın ama bütçen varsa intel candır 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ryzen 5 2600 var bende hiç ayar filan yapmadım voltaj vs hiçbişeyle oynamadım imzamdaki sisteme sahibim, boşta işlemci 35-36 derece oyunlarda bile 60 derece üstünü görmedim pek single player oyunlar oynarım ekran kartımın desteklediği son ayarlarda oynarım
  • Merhaba bende ryzen 5 1600 ile sistem toplayacağım Bu sisteme illaki ekran kartı eklemeliyim. Anakarttaki Hdmi dan görüntü alabilir miyiz apu değil bu işlemci ama anakarttan grafik verir mi ofis bilgisayarı olarak gün boyu açık kalacak.

Ürün Tipi Ürün İsmi Adet Birim Fiyatı
    İşlemci AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 12nm İşlemci 1 612,56 TL
    Anakart MSI A320M-A PRO MAX 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart 1 325,68 TL
    Bellek Crucial 8GB Ballistix 3200mhz CL16 DDR4 Ram (BLS8G4D32AESBK) 1 230,45 TL
  • isildurun varisi. İ kullanıcısına yanıt
    1600den ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız

Görüntü alırsın video izleyecek kadar grafik gücü sağlar zula falan oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PC Meraklısı Görkem

Görüntü alırsın video izleyecek kadar grafik gücü sağlar zula falan oynarsın
    apular icin var hdmi girisi, r51600 apu degildir yani icinde dahili grafik birimi yoktur, 1600 ile birlikte bir sistem kurulucaksa ekran karti sart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50c sicak mi bi islemci icin bu nasil kafalar ya

Bakin i7 3630qm bilgisayari 7 yil 90c - 96c de oynadim hergun hic bir sey olmadi babama verdim macunlari degistirdim 75c de falan calisiyor ne bu deli deli yorumlariniz 50c ye sicak demissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    anakartın içinde bi dahili falan bi şey 19 mb önbellek ve 6 çekirdek diğer apulara göre çok iyi kalıyordu. ayrıca dediğim gibi anakartta hdmi olması hiç mi bi işe yaramaz.
  • deep14100 kullanıcısına yanıt
    Onboard dan bahsediyorum apu olmadığını bende biliyorum arkadaş ofiste kullanılcak dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Meraklısı Görkem -- 2 Ocak 2020; 22:28:7 >
    Hdmi çıkış var ise görüntü alırsın kardeş azcık ta bi grafik performansı alırsın apu ve onboard olayı birbirine girdi maalesef :)

Hocam artık anakartlarin kendi üzerinde onboard gpu olmuyor. Amd de sadece apularda (işlemcinin üstünde) onboard gpu oluyor. Anakartin hdmi dvi vs çıkışı olması görüntü verecek anlamına gelmiyor hocam. AMD için sonunda G ibaresi olan apu işlemciler ekran kartı olmadan görüntü verebiliyor

• PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    öyle midir acaba sadece ofiste kullancaz gün boyu açık kalıcak excel tabanlı internete bağlı bir pogram açık olacak. iki de buna benzer program
    Bende biraz araştırdım da görüntü alınıyormuş işlemciden dolayı kusura bakmayın

Çok ucuz ekran kartları işinizi görebilir bu konuda 100 tl lik 2. El bir kart sorun çıkartmaz
    Veya işlemciyi R3 2200G veya R5 2400G ile değiştirebilirsiniz

• 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim. mecbur o zaman bi grafık kartı eklicez.
  • PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapsak olur mu diye sorsam birde Önce sistemi kursunlar ekran kartsız ben sonra kendim sipariş etsem montajı sadece klipsine ve psu ya bağlayarak halledebilir miyim. Sürücüyü yüklersem olay tamam mı yoksa karışık kablolama mı gerektirir. sizce
    Kendiniz halledebilirsiniz biraz tecrübeniz varsa kablolaması kolay dediğiniz givi klipsine ve psu ya takıp vida atıp driverını kurun olay tamam

• 2100mhz ramle çalışırmı
    bellek gecikmesi nasıl bir durum?

• dolar biriktirin parayı topladığınızda hepsini birlikte alın rx 580+ryzen 5 2600

• L.J kullanıcısına yanıt
    Ryzen 2600 tak kullan konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım. Siz ne yaşadınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.