Şimdi Ara

Silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu öğretmenliği gözünüzde ne büyütmüşsünüz.Yarın bugün bu zihniyettekiler veli olup karşımıza çıkıyorlar.Camideki hocalara verilen saygı ve hürmetin %10 nu öğretmenlere vermeyen insanların olduğu bir ülkede daha çok öğretmenlere giydirirler.İyi oldu tatil verdiler ruh halimizi en azından toplarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan_Pasha

Şu öğretmenliği gözünüzde ne büyütmüşsünüz.Yarın bugün bu zihniyettekiler veli olup karşımıza çıkıyorlar.Camideki hocalara verilen saygı ve hürmetin %10 nu öğretmenlere vermeyen insanların olduğu bir ülkede daha çok öğretmenlere giydirirler.İyi oldu tatil verdiler ruh halimizi en azından toplarız.
    Doğru sürekli yatıyorsunuz birde yattığınız ve yetiştiremediğiniz çocuklar için maaş alıyorsun haram olsun . Birde camideki hocayla kıyaslamış , her mesleğin kendine göre zorluğu ve saygınlığı var . Siz öğretmenler kendinize bakın almış olduğunuz beleş maaşı bir gün gariban bir çocuğa verin de görelim sizi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Hangi foruma girsem bir öğretmen çekememizliği. Yok 3 ay tatil yok iş mi yapıyorlar yok bilmem ne. Cevap klasik olacak ama okuyup da öğretmen olsaydın. Öğretmen sıradan bir üniversite mezunundan kat be kat vasıflı buna emin olabilirsiniz. Bütün gün çocuk kahrı çekmeyi kolay sanıyorlar. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil emin olun.
    Okudum zaten. öğretmenin kazandığının 3 katını kazanıyorum. Sahip oldukları vasfa göre öğretmenin aldığı para fazladır.

Türkiye'nin yetiştirdiği öğretmenlerin %90'ı vasıfsızdır, eğitimsizdir, dandiktir.

Gereğinden fazla üniversite ve eğitim fak olmasa normalde amele ya da en fazla Bim'de kasiyer olabilecek vasıfta insanlar eğitim fakültesinden mezun olmuşlardır.
  • Sizinle tartışmaya girecek değilim. Düşüncenizi değiştirecek değilim ama yaptığımız işi küçümsemenize de müsaade etmem. Ben Marmara Üniversitesinden mezunum branşımın en yüksek puanlı bölümüydü zamanında vasıfsız olduğumu hiç düşünmüyorum çok iyi eğitim aldım. Hocalarımın hepsi birbirinden kaliteliydi. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 22 Mart 2020; 11:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Sizinle tartışmaya girecek değilim. Düşüncenizi değiştirecek değilim ama yaptığımız işi küçümsemenize de müsaade etmem. Ben Marmara Üniversitesinden mezunum branşımın en yüksek puanlı bölümüydü zamanında vasıfsız olduğumu hiç düşünmüyorum çok iyi eğitim aldım. Hocalarımın hepsi birbirinden kaliteliydi. Saygılar.
    Yapılan işi nerde küçümsedim ben?

İşi yapanları küçümsüyorum. Yine söylüyorum şu an atananmamış eğitim fak. mezunlarının %90'ı zaten üniversiteye bile girmemesi gerekiyordu. Direk amele olması gerekiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.