Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle diyorsanız gayet iyi olur sizin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

nasıl uzun süre odaklanabiliyorsunnuz ben 1 notu bitereyim hemen mola veriyorum ya da not uzun sürerse yine mola veriyorum
    Ben de öyleyim dostum, 3 gündür 3 slayt anca bitti, online da anlatmadılar, slayt verdiler sadece..

Nasıl yetişecek bu konular ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Ben de öyleyim dostum, 3 gündür 3 slayt anca bitti, online da anlatmadılar, slayt verdiler sadece..

Nasıl yetişecek bu konular ?

Alıntıları Göster
    çok çalışıp gereksiz sunumları eleyeceksin yoksa yetişmiyor haklısın :(
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    bizim haftaya başlıo sınavlar bir de
  • bugün çalışamayacağım sanırım
  • GÜN fotokobi açıkmış ulan sabah aradım açmadılar şimdi aradım açtılar bir günümü yediler
    Yarın ilk iş gün fotokobiye gideceğim
  • derse başlıyorum bana değer vermeyen bir insanın saatlerce ne yaptığını düşünüp kendimi yiyip bitirmektense hayatıma bakıp başarılı biri olmayı tercih ediyorum
  • niye o kadar takıyorsunuz ki ona
  • Genelde bir taraf seviyor diğeri pek umursamıyor.
    Ben de lisedeyken birisinden çok hoşlandım tabi hiç söyleyemedim ama içten içe kendimi tükettim o ise çok güzel bir yerden mezun oldu şu an çok iyi şartları var.ben hala üniversite okuyorum.zaten baya zenginlerdi hiç okumasa bile olurdu ama benim okumaktan başka çarem yok ve mahvettim :( dünyanın en saçma duygusu sanırım bu aşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

niye o kadar takıyorsunuz ki ona
    İlk sevgilimdi ve ayrılmış olsak bile onunla olan bağımı koparamıyorım, içten içe mahvediyor bu durum beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A214F7C8B

Genelde bir taraf seviyor diğeri pek umursamıyor.
    Ben de lisedeyken birisinden çok hoşlandım tabi hiç söyleyemedim ama içten içe kendimi tükettim o ise çok güzel bir yerden mezun oldu şu an çok iyi şartları var.ben hala üniversite okuyorum.zaten baya zenginlerdi hiç okumasa bile olurdu ama benim okumaktan başka çarem yok ve mahvettim :( dünyanın en saçma duygusu sanırım bu aşk.
    Aşk insana zarardan başka hiçbir şey kazandırmaz buna emin oldum
  • Kişiye göre değişiyor bence.gerçek aşkı bulan insanlar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A214F7C8B

Kişiye göre değişiyor bence.gerçek aşkı bulan insanlar da var.
    Benim haricimde gerçek aşka inanan birilerini görmek güzel oldu
    Bence mutlu olmak gerçek aşkı bulmak değil çünkü aşık olduğun insanla birbirinize olan sevginiz dışında çok farklı sorunlar olabiliyor
  • Sorunlar olması doğal bir şey bence :( çözülür ya da çözülmez orasını bilemiyorum :( tek bildiğim şey hayatımı mahvetmeme çok yardımcı oldu.kimsenin beni sevmeyeceğini kabullenmeye çalışıyorum sürekli.sizin durum anladığım kadarıyla biraz farklı ama seni sevmeyen birisi için üzülmek çook saçma.

• Uyuyorum
    Bugün maalesef çok az çalıştım
    Yarın kendime çeki düzen vereceğim
    Bundan sonra hayatımda tek bir hedefim var
  • Robinsime kavuştum. Artık her gün açıkmış gün fotokobi haftaya yine gelip deneme ve çıkmış tus sorularını almam lazım
  • 18.00-18.50
    19.00-19.50
    20.00-20.50
    21.00-21.50
    22.00-22.50
    23.00-23.50
    Şeklinde bugünü tamamlayacağım
  • Odama su ısıtıcısı aldım molalarda kahve yapmaya mutfağa gitmemek için Silinsin
  • acaba ankarada böyle bir yer var mı
  • Dışarı çıkma yorgunluğu+hastalık+moral bozukluğu sebebiyle yine hedefime ulaşamadım
    Uykum geldiği için uyuyacağım
    Yarın çalışmaya devam
    Günlük çalışma saatlerim şu şekilde Silinsin
    Herkese iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-068295B75 -- 29 Mayıs 2020; 0:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.