Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kişilerin büyüdüğü ortam, yaşam şartları, nerede tanıştıkları vb. etkenler olsa da sonuç olarak mümkün olduğunu düşünüyorum. Yine de erkek tarafına dikkat etmek lazım, güven olmaz.

• Bir kız ile bir erkek normal arkadaş olabilirler tabii ki, bunda bir sorun yok. Ama verdiğin örnek bunun haricinde. Bahsettiğin kişi, kız arkadaşına resmen yürümüş ve uyarmana rağmen bu duruma devam ediyor gözüküyor. Kız arkadaşından da net bir tavır alamadığı için yüzsüzce yazmaya devam ediyor.

Ben olsam çocuğu arar, eğer kız arkadaşıma bir kere daha mesaj atarsan veya ararsan, şöyle şeyler olur diye teker teker anlatırdım.

Kız arkadaşına da bu tavrını göstermelisin, yani ciddi olduğunu. 50 dk konuşmak nedir? Bir de kapatamadım demiş.  

• Olur, gayet de normal olur. Ama "Nasıl olur?" sorusu önemli. Benim kız arkadaşım var, üniversite birinci sınıftan beri de ortak arkadaş grubundan konuştuğum kızlar var. Dönemler geçtikçe o kızlar gerçek arkadaşlarım, dostlarım oldular. Kız arkadaşım da biliyor, kendisiyle de beraber arkadaşlarımla çok vakit geçirdik ve arkadaşlığımızdan memnunum. Hatta aralarından biri daha da yakın arkadaşım. Birbirimizin ilişkileri konusunda konuşur, akıl danışır, birbirimize destek oluruz. Kendisi benim en yakın arkadaşlarım sıralamasında en önlerde. Ve çok normal bir şey.

Birkaç erkek sırf hormonsal tatmin için kızlara yanaşınca arkadaşlık olmuyor zaten onun adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 14 Ocak 2021; 17:5:45 >
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.