Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokmuş arkadaşlar trade hack falan ama siz emin olmak için Trade blocklu gezebilrisiniz PUS u aç kapa yapınca düzelen bug var sadece

@SoX_CoLLeCToR

Evet güvenin kesinlikle harbi harbi olursunuz çarınızdan yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 19 Ocak 2010; 22:08:20 >
  • öle bir program asla olamaz. olsa bile bunu yapan kişi kendine saklar ve 1 aya kalmaz gold sata sata kendine araba alır. Neden böyle bir şeyi yaysın ki.

Bu tür program çıkaranların asıl amacı sizin programı pcnize yüklemenizdir. Böylelikle her türlü işlemi sizin pcniz üzerinden halledecektir.

"Bi deneyeyim, çalışıyosa zengin olurum oyunda" diyerek hali hazırda ki itemlerinizden ve çarınızdan olursunuz.

Bir program size bedava sunuluyorsa onun altında mutlaka bir pislik arayın.
  • Bedava kim kime birşey veriyor kaldı ki böyle bir program gerçekten varsa adam 1 günde dünyanın parasını kaldırır neden yaysın ki piyasaya.
  • Trade hack falan yok..
  • asddsadsadsasdad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 20 Ocak 2010; 18:54:09 >
  • ssenin arkadaşın adamdan takas yapcagi itemi almadan trade onaylarsa adamda bişi vermeden onayalayıp alır bu normal bişi
  • kronos kralı üstten yazı geçti "trade hack var program ile iteminizi tradeye koyduktan sonra alıyorlar bilmediğiniz kişilerle trade yapmayın ciddi şikayetler aldım lütfen bunu ciddiye alın"diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz11111

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

@SoX_CoLLeCToR

Trade hack var bugün ev arkadaşımın başına geldi gab gitti bu şekilde ve bunun üzerine açtım bu konuyu.
    Ben sizi şimdiden uyarıyorum.
    Olayıda anlatayım arkadaşımda gab +5 var.Adam geliyor gab a verdiği itemi söylüyor arkadaşım kabul ediyor ve trade atıyor gab'ı koyuyor karşıdaki adam tradeyi bozuyor ve gab gitmiş oluyor adam trade atıp gösteriyor..
    Bu olay kronosta yaşandı boş yere burda söz söylemiyoruz bi bildiğimiz var inanmıyan karus kral maxi ye pm atsın sorsun.

traeyle alisveris yaptiktan hemen sonra sifremi degistirrim mutlaka.
    ama dedigin gibiyse sifremi degistirmeye gerek kalmiyor:D
    ve vay halimizee o zaman

• Trade hack yok diyenlere de saygı duyuyorum ama bir gün başlarına geldiğinde ağlamasınlar. Diyelim ki yok diyelim, konuyu açan dikkat edin diyor insanlar halen başka yerlerden çekiştiriyor.
  • sadsadsasadassda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 20 Ocak 2010; 18:54:40 >
  • Trade hack diye birşey yok kafanızdan hackmiş programmış uydurmayın 1 haftadir yuksek fiyatlı itemler alıp satıyorum hiç birşey olmadı ayrıca son 4 senedir trade hack diye birşey yok bir zamanlar böyle bir dedikodu cıkardılar , bazı pro bilgisayar kullanıcıları gerçekten yazdıkları yardımcı programlarla, tradeler ipler üzerinden yapıldığı için ipleri alıp lamer kullanıcıların bilgisayarlarıyla telnet veya modem bağlantısı kurup rahatlıkla alıyorlardı ancak k2network bu açığı gördüğü için tüm trade işlemlerini kendi serverları üzerine aldı ve trade hack olayıda ortadan kalktı bilmeyen varsada şimdi öğrenmiş olsun trade hack felan yoktur!!!İnternetteki trade hack programları tamamen kullanıcı adınızı ve şifrenizi direkt olarak trojan vasıtasıyla çalmak için yazılmıştır. Sadece inventory bug olayı vardır oda relogla düzelmektedir.Eğer hala item çaldırıyorsanız bu sizin hatanızdandır.
  • Inventory bug olayıda yakında çözülür zaten...
  • Inventory bug olayını sebebini hala çözemediğim için onun hakkında açıklayıcı birşey yazamıyorum.Ama bir güvenlik tedbiriyle k2network tarafından yamalandığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duda

Trade hack diye birşey yok kafanızdan hackmiş programmış uydurmayın 1 haftadir yuksek fiyatlı itemler alıp satıyorum hiç birşey olmadı ayrıca son 4 senedir trade hack diye birşey yok bir zamanlar böyle bir dedikodu cıkardılar , bazı pro bilgisayar kullanıcıları gerçekten yazdıkları yardımcı programlarla, tradeler ipler üzerinden yapıldığı için ipleri alıp lamer kullanıcıların bilgisayarlarıyla telnet veya modem bağlantısı kurup rahatlıkla alıyorlardı ancak k2network bu açığı gördüğü için tüm trade işlemlerini kendi serverları üzerine aldı ve trade hack olayıda ortadan kalktı bilmeyen varsada şimdi öğrenmiş olsun trade hack felan yoktur!!!İnternetteki trade hack programları tamamen kullanıcı adınızı ve şifrenizi direkt olarak trojan vasıtasıyla çalmak için yazılmıştır. Sadece inventory bug olayı vardır oda relogla düzelmektedir.Eğer hala item çaldırıyorsanız bu sizin hatanızdandır.

Yani burada masum pc kullanıcıları lamer program yazıp milletin emeğinin içine edenler pro bilgisayar kullanıcıları?İlginç..

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: duda

Trade hack diye birşey yok kafanızdan hackmiş programmış uydurmayın 1 haftadir yuksek fiyatlı itemler alıp satıyorum hiç birşey olmadı ayrıca son 4 senedir trade hack diye birşey yok bir zamanlar böyle bir dedikodu cıkardılar , bazı pro bilgisayar kullanıcıları gerçekten yazdıkları yardımcı programlarla, tradeler ipler üzerinden yapıldığı için ipleri alıp lamer kullanıcıların bilgisayarlarıyla telnet veya modem bağlantısı kurup rahatlıkla alıyorlardı ancak k2network bu açığı gördüğü için tüm trade işlemlerini kendi serverları üzerine aldı ve trade hack olayıda ortadan kalktı bilmeyen varsada şimdi öğrenmiş olsun trade hack felan yoktur!!!İnternetteki trade hack programları tamamen kullanıcı adınızı ve şifrenizi direkt olarak trojan vasıtasıyla çalmak için yazılmıştır. Sadece inventory bug olayı vardır oda relogla düzelmektedir.Eğer hala item çaldırıyorsanız bu sizin hatanızdandır.

Yani burada masum pc kullanıcıları lamer program yazıp milletin emeğinin içine edenler pro bilgisayar kullanıcıları?İlginç..

Trade hack denen olayı yutturabilmek ip tespiti icin tradede belli bir süre karşıdakini bekletmek gerekir.Çünkü genelde trade olayları çok kısa sürede gerçekleşir.Bu kadar süre tradede bekleyip belkide karşıdakinin cazip teklifiyle onu kazıkladığını zanneden sarhoş [lamerlerde] bu numarayı rahatlıkla yerler.Onun için senin masum kullanıcı dediklerine ben hiç korkmadan lamer diyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duda -- 20 Ocak 2010; 11:29:13 >

• Trade hack diye birşey yoktur..
  • saddsadsasda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 20 Ocak 2010; 18:55:04 >
  • trade hack gerçekten var

arkadaşın çok sağlam itemlerini götürdüler.
  • sddsaasdsadsdadsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 20 Ocak 2010; 18:55:29 >
  • Trade Hack denen saçmalık Teknik Olarak İMKANSIZDIR. Saçmalamayalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.