Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pixel Fusion dalgası aktif, ancak görüntüde rezalet kumlama yapıyor, iyi değil bence. Photoshop'taki Sharpen efekti gibi.
  • Program için şöyle güzel bi link verin de deniyelim
  • evet patchlilerdfe trojan var, ben portable sürüm buldum virüssüz onu kullanıyorum
  • Ayni ayarlamalari bs playerda da yapabiliyorum. Ustelik ucretsiz
  • hamundadaki sağlam indirdim denedim.
  • Verdiğiniz ss lerin blurayle alakası yok gibi.. Görüntü kaliteleri DVDRip kalitesinde.. Ayrıca dediğiniz program parlaklığı ve kontrası arttırmış sadece, başka bi numara yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDaY_WaLkeRX

Verdiğiniz ss lerin blurayle alakası yok gibi.. Görüntü kaliteleri DVDRip kalitesinde.. Ayrıca dediğiniz program parlaklığı ve kontrası arttırmış sadece, başka bi numara yok..

arkadaşlar illa blurayde işe yarıyor değil. divxtede iyileşme oluyo. core avc + neuview + 720p bi filmde dehşet bir görüntü çıkıyor ortaya. programı deneyenler var yukarda. artık zevkinize kalmış kullanıp kullanmamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Instant Request P@rty -- 25 Ocak 2010; 17:02:01 >
  • Gama kontast aydınlık ayarlarıyla oynarak yakalamak zor değil bu görüntüleri sanırım .
  • .mkv uzantisini desteklemiyor benim icin saniyesinde oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Bluray film noluyor?

hacı sen laptopu niye taşıyorsun sabit dursun diyen kişiydin dimi?

şimdide bluray film nedir diyorsun. tabiki herkes bilmek zorunda değil ama en azındna DH de gezipte bu soruyu sormak çok ilginç.

Evet ben niye zırp pırt taşıyosun bi yerde dursun demiştim konuyla bir alakası varmı?
    Bu bluray filmin ne olduğunu bilmiyorum bilmemek suç mu?Ayrıca dh de o kadar fazla geçmiyor.
  • Sanırım benim Km + Core AVC daha iyi..(Neuview high modda renklerle çok oynuyor gibi..) Ama yinede teşekkür ederim.

silinsin
  • Bu program diğer programların renklerini düşürüyor sanki eskiden daha canlı gösteriyordu programlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexser -- 25 Ocak 2010; 17:17:00 >
  • quote:

Program sahip olduğu Pixelfusion teknolojisi ile resim çözünürlüğünü farklı bir algoritma ile yeniden elden geçirerek size sahip olabileceğiniz en kaliteli görüntüyü sunuyor. Parlaklık, kontrast ve keskinlik gibi ayarları en iyi şekilde yapılandırmanıza yardımcı olan Neuview en iyi görüntü ayarlarını yapmanızda da size yardımcı olarak film, dizi, belgesel veya video klip gibi video dosyalarını izlerken görüntünün keyfini çıkartmanız için elinden geleni yapıyor.
  • yau tv ve sinema bölümünde 1,5 yıldır konuşulan muhabbeti, ben buldum diye başlık atarak yazmışsın, GOGOMEZ in zaten anlattığını yazan bir arkadaşın lafından sonra da zaten ondan aldım demişsin, ama gene de başlığı değiştirmiyorsun halen...

bu ne biçim iştir anlamadım...

konu dışına açmanın mantığı nedir ki hem bunu, forumda tv bölümünde zaten binlerce okuyucusu olan bir konu bu...

emeğe saygı biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Bu program diğer programların renklerini düşürüyor sanki eskiden daha canlı gösteriyordu programlar.

Güzel bir teori ... Km den beklemezdim... Bencede bunu yükleyince codeclerde değişiklik yapıyor olabilir..
  • TOPİC (Ç)ALINTIDIR.... birde buldum demiş ya adama bak

İŞTE GERÇEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 25 Ocak 2010; 17:29:02 >
  • Konuyla alakasız ve kimse alınmasın ama;

Konu içerisindeki Türkçe olmayan kelime veya terimler;

bluray,Neuview Pro,supernatural divx,menü,video,pixelfusion,high,Pixel Fusion,player,btjunkie,backdoor,patchlilerdfe,trojan,hamunda,high mod,Core AVC,Gama,kontast
  • oturup biraz ayar çekerseniz kmplayerın en iyisi olduğunu görürsünüz.
    ses - görüntü komple ele alın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.