Konu dısında actıgım sahte bir konu yüzünden hayatta en cok deger verdigim bir kızı kaybettim..Beni yanlıs tanımasına neden oldu actıgım konu... Buraya her nezaman girsem biliyorum o aklıma gelcek. Benim igrenc,sapık birisi oldugumu düsünüyor artık.. Bundan dolayı benim için forum bitmiştir...
gitme üzme bizi ilkokullu alert:(
o kız go girl baby mi yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: Filippa
DH forum büyük bir değerini yitirmiştir acımız büyüktür tüm camiamıza geçmiş olsun
Bi kız icin bizi satiyor !
ulan durumun ciddiyetini bile anlıyamadınz olayı nerelere cektiniz gitme kararmda ne kadar haklı oldugumu gördüm yazılanları okuyunca sahte konular acılıyor seviyeler ayaklar altında cok kalitesizlesti forum umarım herkes bundan sonra daha mantıklı yaklasır durumlara...
quote:
Orijinalden alıntı: niang21
ulan durumun ciddiyetini bile anlıyamadınz olayı nerelere cektiniz gitme kararmda ne kadar haklı oldugumu gördüm yazılanları okuyunca sahte konular acılıyor seviyeler ayaklar altında cok kalitesizlesti forum umarım herkes bundan sonra daha mantıklı yaklasır durumlara...
tamam sirktir,simdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme