Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 8 Eylül 2019; 10:1:9 >

• hukuki acıdan bır problem , metacafe ısterse bır cıkabılır. ama ben farklı bır acıdan bakıım 3d gelıssede metacafe kendı portalının ıcındede bu tarz video bolumlerı olusturabılır. tekrar bu tarz bır alan adına ıhtıyac gorecegını sanmam. ha alırmı alır sans, gelecegın nereye gıdecegını bılemeyız tabıkı ii sanlar
  • beklemek lazım.. beklerken sayfayı boş tutma bıkac vıdeo ekle metacafeden bide admin@metacafe.com a bı mail at zararı olmaz
  • hayal etmek başarmanın yarısıymış yolun acık sansın bol olsun
  • kusura bakmayın ama bence çok hayal kuruyorsunuz,bir kere aldığınız domain sizi öyle arsa alıp 10 yıl sonra zengin edecek kadar değerli değil,çünkü böylesine değerli,ama alınmamış bir domain yoktur artık yeryüzünde,tabii böyle düşünmenize sebep,diğer büyük video paylaşım sitelerinin 3d ile ilgili alan adlarının alınıp meta cafeninkinin hala alınmamasından ve onuda sizin kaptığınız sonucuna varmanızdan kaynaklanıyor.bir kere metacafe,dilediğinde bu hizmeti metacafe ana sayfasından link şeklinde gayet düzgün bir şekilde yönetebilecektir.Kaldı ki birde şunu düşünün, karşınızdaki siteler profesyonelce yönetilen,bünyelerinde uzman,analistler çalıştıran büyük firmalar,emin olun sizden önce bunu düşünmüşlerdir.bizdekiler gibi bireysel olsalar belki diyeceğim..

birde metacafe bunu sizden zamanı geldiğinde satın almaz ise,siz bu adla bir bi video sitesi kurar,rakip olurum demenizde ayrı bi komiklik olmuş,eğer ki sizde metacafe.com a rakip olacak bir kudret varsa madem, neden bu tür domain yollarıyla zengin olma hayallerindesiniz ki,daha orjinal şeyler bulun öyleyse..
    onuda geçtim hadi istediğiniz gibi oldu diyelim, bi kere bu işi hukuksal arenada,her türlü elinizden alırlar zamanında sabancı.com uda, uyanıklar almıştı onlardan önce,noldu sabancı zırnık vermedi mahkemede aldı hakkını geri....

tabikii hayallerin sonu yok,hayal başarmanın yarısıda güzel bir atasözü ama internet dünyasında fazla fantastik olmanında bir alemi yok...

• ilker_xxx kardeş sen bu aldığın domaini ne kadar zaman için aldın? bende bu tarz birşeyler yapmak istiyorumda. yani bu domainleri biz temelli mi alıyoruz yoksa 1-2 seneliğine falan mı yardımcı olursan çok sevinirim.
  • peki ilker 2 sene sonra bu alan adını metacafe almaya kalkarsa ne olur? yoksa mesela sen bu domainin 2 sene boyunca sahibi olduğun için ilk satın alma hakkı sende mi olmuş oluyor? ya da meta cafe der ki mesela hostla görüşür 2013 ten sonrası için bu alan adını ben alıyorum. böyle bir şeyde olamaz mı?
  • değin gibi kesinlikle belli olmaz. bugün bir alan adı alırsın o alan adıyla bir şirket kurulevirir ve güzel paralar kazanabilirsin. hayatta ne zaman ne olacağı belli olmaz. domainini hostu nerden aldın bu konuda güvenilir yerler neresidir peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

Bu mesaj silindi.
    aradan 10 sene geçmiş nerdeyse daha doğrusu 9 sene. şu an aldığınız alan adı açılmıyor. belki süresi bitmiştir. ama 10 senelik bir konuyu hortlatmak istedim, okurken ister istemez vay be bu konu 10 sene önce açılmış diye düşündüm, hayaller ve gerçekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.