quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 İtemsiz account takas filan düşünür müsünüz ? Yok oyunu bırakıcam ondan satıyorum zaten
quote:Orijinalden alıntı: joe_black22 quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 İtemsiz account takas filan düşünür müsünüz ? Yok oyunu bırakıcam ondan satıyorum zaten 73 Asas verebilirim boş account'ına yan char 66mage yanında 59 asas
quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 quote:Orijinalden alıntı: joe_black22 quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 İtemsiz account takas filan düşünür müsünüz ? Yok oyunu bırakıcam ondan satıyorum zaten 73 Asas verebilirim boş account'ına yan char 66mage yanında 59 asas Charı satan kuzenimdir,Charı nakit olarak satıyor oyunu tamamen bıraktığı için takas düşünmüyor..
quote:Orijinalden alıntı: knayt_onlayn quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 quote:Orijinalden alıntı: joe_black22 quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 İtemsiz account takas filan düşünür müsünüz ? Yok oyunu bırakıcam ondan satıyorum zaten 73 Asas verebilirim boş account'ına yan char 66mage yanında 59 asas Charı satan kuzenimdir,Charı nakit olarak satıyor oyunu tamamen bıraktığı için takas düşünmüyor.. Kuzen açıklamış