Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir konu açılmış ve devam ediyor bunu değiştirirseniz aynı ahenk yakalanmayabilir.Kendi açımdan baktığım zaman ben her gün giriyorum akşama kadar donanım haber sayfası açık yazılanı anında okuyorum hiç bir şey kaçırmıyorum,devamlı giremeyenler için bu problem tabi takip etmek zordur sanırım.Ama her şey olduğu ile güzeldir.
  • Bu seferde aynısı oldu, konuda sıkıntı doğunca "konuyu düzene sokalım" deniliyor ama 1-2 gün geçince konuşulanlar unutuluyor. Bu topicte de aynısı oldu, 26.09 da konu açıldı 28.09 a kadar fikri olan fikrini söyledi ama 2. günün sonunda yorumlar kesildi konu unutuldu.

"Eylemsizlik" kararı alındıysa bu bildirilseydi bari

En son yaşanan tartışmadan sonra @otomobilcix'i konuda bir daha görmedik, yavaş yavaş konu kan kaybediyor...
  • Bu adios kart ne oluyor ne ise yariyor konulari falan okudum ana anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Bu adios kart ne oluyor ne ise yariyor konulari falan okudum ana anlamadim.

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_1//tm.htm#65981688
    ilk mesajı okuyun bakalım şapkadan ne çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Bu seferde aynısı oldu, konuda sıkıntı doğunca "konuyu düzene sokalım" deniliyor ama 1-2 gün geçince konuşulanlar unutuluyor. Bu topicte de aynısı oldu, 26.09 da konu açıldı 28.09 a kadar fikri olan fikrini söyledi ama 2. günün sonunda yorumlar kesildi konu unutuldu.

"Eylemsizlik" kararı alındıysa bu bildirilseydi bari

En son yaşanan tartışmadan sonra @otomobilcix'i konuda bir daha görmedik, yavaş yavaş konu kan kaybediyor...

Aklımdan geçen bunlardı. Benim anlatmaya çalıştığım en büyük sorun fazla zamanı olmayanların konuyu takipte kalabilmek için ortalama her 2 günde bir konudaki saçma mesajları okumak zorunda kalmalarıydı. Keza benim de hem okulum, hem de işim başladı ve (zamanım yok demiyorum) adios konusuna baktığımda her 10 mesajdan 6'sında benim katılmadığım kampanya hakkında "puanlar yattı mı?", özel kampanya ve daha önce sorulmuş soruların sorulduğunu görüyorum.

Eylemsizlik büyük bir hata, birkaç arkadaş olarak hem o başlıkta hem de bu başlıkta sıkıntılarımızı, kendimizce uyarılarımızı dile getirdik. Üzerinde durulmuyor ama artık haddimi aşarak söylüyorum ki konu düşüşte. Hani diyoruz ya adios hep avantajlı kalmayacak elbet bir gün bitecek; böyle giderse adios konusu kartından önce bitecek.

• arkadaşlar burada yazılanları coolfire a ilettim çoğunluğun isteği ve forumun imkanları doğrultusunda cevap bekliyorum kendisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 5 Ekim 2012; 13:06:45 >
  • Takipteyim hocam
  • Bu arada istekleri olanlar varsa yazsın konu burda yazılanlara göre bölümlere ayrilalabilir, çoğunluk ve gidisat önemli. Ricam herkes görüşünü yazsın

• Alt baslik konusunda cogunluk var sanirim alt başlığa düşen ana konudada gözükecek muhtemelen, bu konu altına adios puan kampanyaları, seyahat kampanyaları ve gezi rehberleri ve ipuçları ve Diger soru ve cevaplar gibi bölüm açarız mesala ilk mesajdaki bölümleri açarız, daha sonra konu sayısı artabilir, yalnız bir yoneticinin sürekli yanlış konuya düşen mesajlarıda doğru yere taşıması lazım, forum destek olursa deneyelim isterseniz
    Bence yazılan her mesajin ana konuda geçmesi mutlaka gerekli her mesajı görüpokumak isteyen veya cevaplamak isteyen arkadaslar var, tek tek her konuya girip okumak gibi bir zorluk olmamalı, ayrıca sadece puan kampanyalarını takip etmek isteyen arkadasımda puan bölümüne girdiğinde sadece puanla ilgili konuyu görmeli
    Ne dersiniz
    Gelen cevaplara göre coolfire inceliyor olayı

Hatta gezi rehberimizde onca emeğe rağmen ayrı bir bölümde olduğu icin yeterince okunamiyor o rehberidw seyahat ipuçlarının altına veya gezi rehberi olarak bağlayalım böylece isteyen okur ve kolayca ulaşır okumak istemeyen sadece belli Bİr Bolumu takip etmek isteyen arkadasa sadece o alt başlığı okur, yalnız burda admin çok önemli burda sırf bu konuyla ilgilenen bir admin olması lazım eğer forum bunu sağlanamazsa alt konu başlık açılması daha büyük kargaşaya yol acar
    ANA KONU ALTINA 4 ana başlık konusuna ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ekim 2012; 14:58:26 >

• Başlık ve alt başlıklar şu şekilde olabilir:

* Adios kart özellikleri ve kampanyalar
    * Wings kart özellikleri ve kampanyalar
    * Diğer uçuş kartların özellikleri ve kampanyalar

* Seyahat Önerileri
    **Yurtiçi
    **** Akdeniz
    **** Ege
    **** Marmara
    **** Karadeniz
    **** İç Anadolu
    **** Doğu ve Güneydoğu Anadolu
    ** Yurtdışı
    **** Avrupa kıtası
    **** Amerika Kıtası
    **** Afrika Kıtası
    **** Uzakdoğu/Asya kıtası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripotamo -- 6 Ekim 2012; 15:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripotamo

Başlık ve alt başlıklar şu şekilde olabilir:

* Adios kart özellikleri ve kampanyalar
    * Wings kart özellikleri ve kampanyalar
    * Diğer uçuş kartların özellikleri ve kampanyalar

* Seyahat Önerileri
    **Yurtiçi
    **** Akdeniz
    **** Ege
    **** Marmara
    **** Karadeniz
    **** İç Anadolu
    **** Doğu ve Güneydoğu Anadolu
    ** Yurtdışı
    **** Avrupa kıtası
    **** Amerika Kıtası
    **** Afrika Kıtası
    **** Uzakdoğu/Asya kıtası

Ok dostum ama konu diğer kartların konusu değil o kartlar icin ayrıca başlık açılması gerekir, gezi bölümümüz dediğin gibi bölümlere ayrilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Alt baslik konusunda cogunluk var sanirim alt başlığa düşen ana konudada gözükecek muhtemelen, bu konu altına adios puan kampanyaları, seyahat kampanyaları ve gezi rehberleri ve ipuçları ve Diger soru ve cevaplar gibi bölüm açarız mesala ilk mesajdaki bölümleri açarız, daha sonra konu sayısı artabilir, yalnız bir yoneticinin sürekli yanlış konuya düşen mesajlarıda doğru yere taşıması lazım, forum destek olursa deneyelim isterseniz
    Bence yazılan her mesajin ana konuda geçmesi mutlaka gerekli her mesajı görüpokumak isteyen veya cevaplamak isteyen arkadaslar var, tek tek her konuya girip okumak gibi bir zorluk olmamalı, ayrıca sadece puan kampanyalarını takip etmek isteyen arkadasımda puan bölümüne girdiğinde sadece puanla ilgili konuyu görmeli
    Ne dersiniz
    Gelen cevaplara göre coolfire inceliyor olayı

Hatta gezi rehberimizde onca emeğe rağmen ayrı bir bölümde olduğu icin yeterince okunamiyor o rehberidw seyahat ipuçlarının altına veya gezi rehberi olarak bağlayalım böylece isteyen okur ve kolayca ulaşır okumak istemeyen sadece belli Bİr Bolumu takip etmek isteyen arkadasa sadece o alt başlığı okur, yalnız burda admin çok önemli burda sırf bu konuyla ilgilenen bir admin olması lazım eğer forum bunu sağlanamazsa alt konu başlık açılması daha büyük kargaşaya yol acar

Bizi mesaj yazmaya iten durumlardan en temel ikisii :

1)Bildiğimizi (öğrendiğimizi,keşfettiğimizi,farkettiğimizi) paylaşarak katkıda bulunmak.

2) Sorumuza(sorunumuza) cevap(çözüm) aramak.

"4-5 başlık fazla" olacaksa, bu iki başlık da iş görür.

• quote:

Ustad fikirlerine aynen katılıyorum, ilave etmek istediğim şey konuya hakim olacak admin, sen ve ekstradan 1-2 kişi daha olursa alt başlıkları yazıma kapalı yapıp şimdiki gibi herkez ana konuya yazar, adminler yazılanları ilgili konunun altına aynalayıp yada kopyala yapıştır yaparlarsa önemli diye adlandırdığımız yazılar konu başlığına göre 8 - 10 sayfada yada 20 -30 sayfada kalır ki bilgiye ulaşmak daha kolay olur ve X konuda bilgi edinmek isteyen gerçekten önemli ve bilinmesi gereken şeylerin hepsini arada boş ve gereksiz yorumları okumadan daha rahat öğrenir.

Şu anki durumdan memnun olanda aynı şekilde ana konuya yazmaya kimisine göre alakasız olan türlü türlü yorumu okumaya devam eder.

• quote:

quote:

Ustad fikirlerine aynen katılıyorum, ilave etmek istediğim şey konuya hakim olacak admin, sen ve ekstradan 1-2 kişi daha olursa alt başlıkları yazıma kapalı yapıp şimdiki gibi herkez ana konuya yazar, adminler yazılanları ilgili konunun altına aynalayıp yada kopyala yapıştır yaparlarsa önemli diye adlandırdığımız yazılar konu başlığına göre 8 - 10 sayfada yada 20 -30 sayfada kalır ki bilgiye ulaşmak daha kolay olur ve X konuda bilgi edinmek isteyen gerçekten önemli ve bilinmesi gereken şeylerin hepsini arada boş ve gereksiz yorumları okumadan daha rahat öğrenir.

Şu anki durumdan memnun olanda aynı şekilde ana konuya yazmaya kimisine göre alakasız olan türlü türlü yorumu okumaya devam eder.

Aslında güzel fikir ama buna çok zaman ayırmak lazım bazen ilk mesajı bile ihmal ediyorum is güç vs olayı adminler hiç yanaşmaz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ekim 2012; 18:50:40 >

• quote:

Aslında güzel fikir ama buna çok zaman ayırmak lazım bazen ilk mesajı bile ihmal ediyorum is güç vs olayı adminler hiç yanaşmaz sanırım

Tek sıkıntıda o zaten, 1-2 kişinin yapacağı şey değil.
  • Herseyi otomatiklestirnek lazım akıp gitmeli konu

• Otomatikleştirmek düşündüğümüz sistemde imkansız. Ana konuya dokunmayacaksak yani herkez oraya yazacaksa ve gezi yazıları belirli bir bölüme, kampanya ile ilgi yazılar belirli bölüme taşıncaksa vb. her yazılan ilgili bölüme taşınacaksa zaten 3 - 4 kişiye ihtiyaç var.

Hiç olmazsa alt başlıkları gereksiz bilgilerden ve uzun alıntılardan kurtaralım, diğer konu nasıl olsa her türlü konunun konuşulduğu bir alan olarak kalırken alt konular başucu kitabi gibi önemli ve gerekli bilgilerin bulunduğu rehber özelliğini alsın.
  • quote:

Otomatikleştirmek düşündüğümüz sistemde imkansız. Ana konuya dokunmayacaksak yani herkez oraya yazacaksa ve gezi yazıları belirli bir bölüme, kampanya ile ilgi yazılar belirli bölüme taşıncaksa vb. her yazılan ilgili bölüme taşınacaksa zaten 3 - 4 kişiye ihtiyaç var.

Hiç olmazsa alt başlıkları gereksiz bilgilerden ve uzun alıntılardan kurtaralım, diğer konu nasıl olsa her türlü konunun konuşulduğu bir alan olarak kalırken alt konular başucu kitabi gibi önemli ve gerekli bilgilerin bulunduğu rehber özelliğini alsın.

Katılıyorum

• Son günlerde fazla okuyamıyorum forumu, hızlıca bakabiliyorum, o yüzden son yazışmalara da hızlıca bakabildim.

Bu alt başlık konusunu tam anlamadım, Adios'un altına neden alt başlık yapmak istiyorsunuz? Yani, az okunsa da, Gezi başlığından bağımsız, Adios'un altında da ayrı gezi başlıkları mı oluşturalım diyorsunuz?

Herkes eskisi gibi Adios başlığına yazsın, birileri işi gücü bırakıp mesajları doğru başlıklara kopyalasın mı diyorsunuz?

Tüm mesajlar Adios'da aynı şekilde dursun, bir de başka başlıklarda kopyaları mı olsun diyorsunuz?

Cidden tam mantığını anlamadım (illa anlamam da gerekmiyor elbette!)

Arkadaşlar, başlığın dışına çıkan mesajlar doğru yerlere yazılsa yukarıdakilerin hiçbirine ihtiyaç yok? Boşuna aynı mesaj birden fazla yerde olmaz ve birileride işi gücü bırakıp mesaj taşıma-kopyalama-aynalama vb. ile uğraşmaz!

Gezi başlığı hit almıyor diyorsunuz, siz (bazen ben de!) Adios başlığına herşeyi yazdığımız sürece diğer başlıklar işlevsizleşecek, işlevlileştirmek de zor değil, dediğim gibi Adios'a vize-otel tavsiyesi-gezi hatıratı vb soranı doğru yere yöndendirir ve cevabımızı orada veririz, sorun da hemen olmasa bile zaman içinde, büyük oranda çözülür...

Gezi ana başlığının altında, yukarıda yazdığınız alt başlıklar (Avrupa Otel tavsiyesi, Avrupa gezilecek yerler ... vb) açılır, Avrupa da bir otelin yorumunu, tavsiyesini yapacak olan kişi gider oraya yazar, illa Adios altında da paylaşacağım diyorsa, gelir Adios'a linkini koyar, metak eden linke tıklar, yorumunu yapar?

Doğrusu bu değil mi? Gezi başlığının altında olması gereken alt başlıkları niye Adios'un altına koymak istediğinizi anlamıyorum :D

• Bir de Adios başlığı gittikçe bir "gezi forumu"na dönüyor, farkında değil misiniz cidden?

Şu sıralar biraz kampanyalar patladı, Adios soruları, puan soruları arttı, bir de bayram öncesi, millet bayrama göre program yapıyor, bayram sonrası millet dönünce görürsünüz "gezi" sohbetlerini :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.