Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimlos -- 18 Mart 2012; 20:49:24 >

• ya abi bune ya biz mu hakkında 6 tane topic var lutfen bi baslik altinda yazin
  • ewt anzerkun 1 topic ac. tmm krotes daha yeni o
  • bu ne la boyle bu forum da 4-5 tane bizmu nun topici var teki dio bizmu devam teki dio bizmu acilio teki dio bizmunun doğum günü bu ne be hepsini bi topice toplayinsana alla alla
  • Bizmu online serverin dogdugu gun 1nisandi.Yani şaka gunu idi.Ben sandim saka ama saka deilmis. Dogum gunun kutlu olsun.... Onemli olan basari degil,SAygi.AnZeRKuNDaN SeLaRLa

aga 1nisan geçeli kaç ay oldu bea yeni mi kutluyorsun:D
  • zuhahahahhaha adam plerini takinca gunleri karsitirdi sevidrik oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: AnZeRKuN

Bizmu online serverin dogdugu gun 1nisandi.Yani şaka gunu idi.Ben sandim saka ama saka deilmis.Dogum gunun kutlu olsun.... Onemli olan basari degil,SAygi.AnZeRKuNDaN SeLaRLa

ANNELER GUNUNDEMI KURULDU :d DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN BİZMU BU ARADA TUM ANNELİN ANNELER GUU KUTLU OLSUN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_turka

quote:

Orjinalden alıntı: AnZeRKuN

Bizmu online serverin dogdugu gun 1nisandi.Yani şaka gunu idi.Ben sandim saka ama saka deilmis.Dogum gunun kutlu olsun.... Onemli olan basari degil,SAygi.AnZeRKuNDaN SeLaRLa

ANNELER GUNUNDEMI KURULDU :d DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN BİZMU BU ARADA TUM ANNELİN ANNELER GUU KUTLU OLSUN

ewet anne anneler günün utlu olsun

• ya chatlak sus biraz sizin server bu kadar ilgi gormuyo die kıskanma
  • benim server mi varda la ben sadece archangelde kastim simdi onu kasmiom bile alla alla nerden uyduruon bole isleri anlamiomki serveroyunu kasiom ama bakimdaymis ne zaman gelcekse yeniden devam etcem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.