Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Almanyada 60 bin euro, en düşük maaş ~1200-1300€ = 50 maaş
    Türkiyede 140bin euro, en düşü maaş ~325€ = 430 maaş

430/50= Almanların alım gücü 8,5 kat daha fazla....

Ondan sonra hak hukuk, vergi vergi vergi hayatımızı sömürdüler, kendilerinde en son S'ler. Maliye bakanı da çıkıp periyodik açıklar yeni vergi lazım paramız yok diye, e alma s600, niye alıyorsun? Asgari ücret düdük gibiyken utanmıyor musun, ulan başını yastığa nasıl koyuyorsun da uyuyorsun, nasıl 250 milyon dolara uçak alıyorsuni, ülkede araç mı yok kendini korumaya gmc zırhlı araç getiriyorsun 4500 tane korumaya maaş başlıyorsun, savaşta olsak bu kadar koruma kullanılmaz. Nedir bu?

+1

Bu bakanlarin milletvekillerinin musrifligini anlamiyorum.Hepsi s classa binmek zorunda mi?Biniyorsan da niye s600 yaris mi yapiyorsun?

Bakanlar neyse de milletvekilleri s320 degil de 520d alsalar ne olur,biryerleri mi eksilir.

Gerci ona gelene kadar ne yolsuzluklar var ulkede.

Neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ondan sonra hak hukuk, vergi vergi vergi hayatımızı sömürdüler, kendilerinde en son S'ler. Maliye bakanı da çıkıp periyodik açıklar yeni vergi lazım paramız yok diye, e alma s600, niye alıyorsun? Asgari ücret düdük gibiyken utanmıyor musun, ulan başını yastığa nasıl koyuyorsun da uyuyorsun, nasıl 250 milyon dolara uçak alıyorsuni, ülkede araç mı yok kendini korumaya gmc zırhlı araç getiriyorsun 4500 tane korumaya maaş başlıyorsun, savaşta olsak bu kadar koruma kullanılmaz. Nedir bu?

Böyle mantıklı hesap yapanları seviyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

ah ah... net fiyatların üzerine sadece %18 vergi olsa yetmez miydi?

Olmaz,2 tane de devlete alman lazım

ondan sonra Türk genci 1.6 golf ile astrayla yarış yapmaya kalkar, elin gavuru da 3.0 aracı günlük kullanım için alıp bizimle dalga geçer. şu araçların yurt dışındaki fiyatlarına bakınca ağlamak istiyorum resmen.adamların günlük araçları bizde lüks araç gibi kalıyor

Hocam oda bizim ülkemizin farkı

• quote:

+1
    Haklısın hocam

• Araç harika duruyor
  • Bagaj feci. Toros'un lüks versiyonu gibi

Toplam hacmi kaç litre acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bagaj feci. Toros'un lüks versiyonu gibi

Toplam hacmi kaç litre acaba?

Bagaj hacmi 535 Litre
  • Araba çılgın fiyat deli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

bu sınıfta CLS'yi tek geçerim, gerçi yeni 6 gran coupe de fena değil. A7'nın arkası çok bayık duruyor.

Panamera fiyatı sayılır hocam kesinlikle almam 144.000Euro fiyat nedir :D 2012 Chrono 0km Panameraya bineriz :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-broadway-motors-sport-dizayn-paket-plusvakum-plus4-blg-klima-pluschrono-plusperd-113559538/detay/

• quote:

• Merso
    Bmw
    Range
    Jaguar
    Audi
    Hepsinin otomobillerini babamın işi dolayısıyla uzun zaman kullanmıştım
    Otomobil düşkünlüğü doğuştan işlenmiş kanıma heralde birde futbol:)
    Neyse alayı yalan oldu gözümde ta ki a8 ile bi yaz akşamı babamın bana anahtarı uzatıp bu hafta sonu sende kalsın pzt alırım demesiyle...
    4.2 quattro motor 20-21 yaşlarında bir genç neler mi yapabilir ?
    Aşık olabilir mesela..

• Ucuzmuş Dacia Reklamlarındaki şatafatı göremedim 40 bin lira eder en fazla bu volvo v40 dan ne fazlası var ki hıh
  • Aşık olunası bir araç gerçek anlamda param olsa da bu kadar para veremeyeceğim bir araç, belki 2.elini bir gün alırım.
  • bukadar para veripte otomobil alan bir insanın böyle bir arabanın kaç litre yaktıgı ve yakacagını merak edecegını sanmıyorum.. o değilde abi bu motorlar 6.4 litre nasıl yakıyor. benim 1.6 motorum şehir içi 7.5 yakarken nasıl oluyor bu ya.. ulan heryerde adaletsizlik olurmu
  • Guzel alet. ancak vergilerle fiyati ucmus gene. 3.0tdi da 310 hp olmus vay be

• Araç çok iyide fiyat neden bu kadar tavan bir ülkede herşey mi pahalı olur arkadaş
  • yakıt değeri süpermiş dünyanın en zengin insanları türkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 21 Şubat 2013; 5:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Ucuzmuş Dacia Reklamlarındaki şatafatı göremedim 40 bin lira eder en fazla bu volvo v40 dan ne fazlası var ki hıh

Hocam logo ve isim fiyatı bu kadar çıkartıyo herhalde
  • Ne güzel vergi sistemi, bi tane kendine, iki tane devlete alıyorsun, yediğin bi nane, giren kazığın haddi hesabı yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Ne güzel vergi sistemi, bi tane kendine, iki tane devlete alıyorsun, yediğin bi nane, giren kazığın haddi hesabı yok ...

Ne güzel anlatmış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.