Şimdi Ara

Silinsin! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
9
Favori
27.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MySun

makineyi manuel ayara aldım ve bütün fotoları aynı değerlerde çektim. iso-100, f 2.8, poz 1/2sn

ben çok fazla bi fark göremedim. farların üzerinden çıkanlarda osram ama standart sanırım. %90 fazla ışık 20 yıllık ölü ampüllere göre sanırım.
    H7 H1 80 lira verdim ama değmedi gibi sanki. yolda test şansım olmadı daha.

Silinsin!

elinize emeğinize sağlık süper karşılaştırma olmuş
    görüldüğü gibi abartıldığı kadar bir fark yok. uzunlara takacaktım vazgeçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Biraz acemice olacak ama bu night breaker konusunda pek bi bilgim yok.

Sarı farlardan sıkıldığım için, ve beyaz zenon sis farı kullandığım için farlarımıda beyaz yapmak istiyorum. Bu night breaker plus denilen malzeme beyaz ışık mı veriyor? Olayı çözemedim. Yada bunun yerine zenon far mı taktırsam kararsız kaldım. Aracımın far tipi H4

Eğer bu beyaz ışık veriyorsa, ucuz olacağı için bunu alacağım yoksa zenon yaptıracağım. bilgi verirseniz sevinirim.

edit : eğer bu beyaz ışık vermiyorsa, beyaz ışık veren bi H4 ampül söyleyebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüstenkönig -- 29 Aralık 2013; 22:01:25 >
  • beyaz ışık değil, normal sarı ışıklardan. benim araçtan çıkanlarla hiç bir farkı yoktu. çıkanlar general elektrik bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

beyaz ışık değil, normal sarı ışıklardan. benim araçtan çıkanlarla hiç bir farkı yoktu. çıkanlar general elektrik bu arada.

o zaman bunlardan almam benim ihtiyacımı karşılamayacak.

tavsiye edeceğin beyaz ışık verebilecek bi ampül var mı acaba ? teşekkürler.
  • benim bu konuda pek bilgim yok ama bu linkten bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

benim bu konuda pek bilgim yok ama bu linkten bakabilirsin.

verdiğin linke baktım ama orada Night Breaker için beyaz ışık demişler. Tereddütte kaldım şimdi.
  • halojen lambalardan beyaz ışık vereni ben bilmiyorum. o linkte de sarı ışık verdiğini yazanlar var. ebay linki vardı bir adet onun için verdim. aracına gerçek xenon yaptırabilirsen o zaman beyaz ışığa kavuşursun tahminim.
  • philips diamond vision alıcan beyaz istiyosan ancak farların iyi değilse aydınlatmasını bekleme sarı ışık kadar..
  • yorumlarınız için teşekkürler.

Farların iyi olup olmaması konusunu anlamadım.
    Ama farların üst tarafları sararmıştı. Bende parlattırdım. Sanki sağolasın adam içinide temizledi. sıfır gibi oldu.

Şimdi baktımda, Philips Diamond Vision dediğin 80 lira civarında. Zenon far ise 160 lira. Şimdide bu ikisi arasında kararsız kaldım :)) Ne yapmalıyım? Biliyorum zenon farlar muayenede sorun çıkartıyor ama muayeneye daha 2 sene vakit var.
  • 160 lira olan en kalitesiz olanlardan heralde kaliteli bişey istiyosan daha pahalı olması lazım

çok yakın zamanda sattım diamond vision ama artık piyasadan çekiliyor galiba internettede pek yok o yüzden fiyatı yukarı çekmişlerdir

elimde narva ampul var ama beyaz istersen görüşebiliriz özelden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

160 lira olan en kalitesiz olanlardan heralde kaliteli bişey istiyosan daha pahalı olması lazım

çok yakın zamanda sattım diamond vision ama artık piyasadan çekiliyor galiba internettede pek yok o yüzden fiyatı yukarı çekmişlerdir

elimde narva ampul var ama beyaz istersen görüşebiliriz özelden..

160 liralık olanı örnek olarak yazdım.

Link Burada

Beyaz ampül için PM atıldı.

• beyaz halojen ampul osram hyper white modeli var 40 tl civarı bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

beyaz halojen ampul osram hyper white modeli var 40 tl civarı bulunabiliyor.

Sağolasın hocam. Lasvegaswings nickli arkadaştan Narva marka olanını aldım. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikdüzü mediamarktta h1 night breaker plus 20 tl, h1 cool blue 20 tl. Dün 1 çift h1 cool blue aldım 20 tl'den.

h7 hiç kalmamış, istemediğiniz kadarda h4 vardı h4 lere pek bakamadım ama sanırsam night breaker plus olması lazım içlerinde.

Fiyatları neden bu şekilde diye sorduğumda bizde satıldığı bilinmediği için elimizde kaldı hepsi bu yüzden bu fiyatlara satılıyor dendi.

İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Beylikdüzü mediamarktta h1 night breaker plus 20 tl, h1 cool blue 20 tl. Dün 1 çift h1 cool blue aldım 20 tl'den.

h7 hiç kalmamış, istemediğiniz kadarda h4 vardı h4 lere pek bakamadım ama sanırsam night breaker plus olması lazım içlerinde.

Fiyatları neden bu şekilde diye sorduğumda bizde satıldığı bilinmediği için elimizde kaldı hepsi bu yüzden bu fiyatlara satılıyor dendi.

Başka mediamarketlerde var mı acaba güzel fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

Merhaba arkadaşlar. Biraz acemice olacak ama bu night breaker konusunda pek bi bilgim yok.

Sarı farlardan sıkıldığım için, ve beyaz zenon sis farı kullandığım için farlarımıda beyaz yapmak istiyorum. Bu night breaker plus denilen malzeme beyaz ışık mı veriyor? Olayı çözemedim. Yada bunun yerine zenon far mı taktırsam kararsız kaldım. Aracımın far tipi H4

Eğer bu beyaz ışık veriyorsa, ucuz olacağı için bunu alacağım yoksa zenon yaptıracağım. bilgi verirseniz sevinirim.

edit : eğer bu beyaz ışık vermiyorsa, beyaz ışık veren bi H4 ampül söyleyebilir misiniz

bu sitede iki çeşit h4 ampul var photon marka bildiğim kadarı ile photon phılıps in alt modeli
    http://www.otohobim.com/H4-photon-5000K-beyaz-isik-12V-gercek-watt,PR-16406.html
    ucuzu birde pahalısı var

http://www.otohobim.com/H4-photon-xtreme-vision-plus-100,PR-16420.html
    bunlarıda inceleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal_34

quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Beylikdüzü mediamarktta h1 night breaker plus 20 tl, h1 cool blue 20 tl. Dün 1 çift h1 cool blue aldım 20 tl'den.

Başka mediamarketlerde var mı acaba güzel fiyat

Olmalidir buyuk ihtimalle. Sonucta tek subeli bir firma degil, bu subesinde varsa digerlerindede vardir diye dusunuyorum. Ama yinede bakmak lazim bakmadan bisey demek yanlis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

focus için ömrü kısa oluyor denmiş yorumlarda genelde doğruluğu nedir acaba?

Bir arkadaşın 2004 focusunda H7'ler sık patladı. yaklaşık 6 ayda filan değiştirmesi gerekiyordu ama onlar plus modeli değildi. O zaman plus modeli yoktu. zaten plus olmayanların kutusunda ömrü hakkında bilgi var. yanlış hatırlamıyorsam ömrünü standart ampülden %50 daha az göstermişlerdi. Plus ile bu sorunu aşdılar sanırım. Ama ben çok uzun zamandır plus omayan NB H4 kullanıyorum. henüz patlamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

osramın yeni serisi mi çıktı? hava şartlarına görre renk değiştiriyormuş...

Silinsin!

https://unluoto.com.tr/urunler/2849/h-4-12-volt-ampul-allseason-tk-

H-4 12 VOLT ALLSEASON AMPÜL 4 MEVSİM HAVA ŞARTLARINA GÖRE RENK DEĞİŞTİRİR TK OLARAK 2 ADET FİYATIDIR

bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
    Not: firma ile bağım yok..1 kere alışveriş dışında

Ben kullandım bunları, normalde de sisli puslu havalarda da sarı yanıyorlar ve aydınlatmaları pek iyi değil. sadece sis farına iyi olabilir. Ama onlara da NB takmak daha iyi oluyor. Ben iade etmiştim bunları.

• Ozen ticaret 5 er lira zam yapmis. Konuyu acan arkadas basligi guncellese iyi olur.
    H7 neden digerlerinden pahali bilen varsa bi zahmet yazsin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.