Şimdi Ara

SİLİNSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    listeye,eklenecek,1000,çeşit,var

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

• http://i.hizliresim.com/eoRjJQ.jpg

bu kitabın kesimi korsanım diyor
    bandrollü dediğiniz kitaplar bandrollü korsan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

http://i.hizliresim.com/eoRjJQ.jpg

ne.göz.varmışş,bravo,dogrusu,evet,ama,tükendi

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin bakkal kitapçım

quote:

ne.göz.varmışş,bravo,dogrusu,evet,ama,tükendi

korsan olanların yanına not düşün lütfen
    aksi halde bu insanları kandırdığınızı gösterir. şikayet edilirsiniz.

• qscvqscv kullanıcısına yanıt
    listedeki,tüm,kitaplar,orjinal,öküzün,altında,buzamı,arıyorsun

• listende korsan kitaplar var.

senden isteğim korsan olanlarının yanında korsan olduklarını belirtmen. burada insanları kandırmaman. bunu anla artık ve gereğini yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 1 Şubat 2015; 20:35:10 >
  • bir,gün,dükkana,gelir,bakarsın,korsanmı,orjinalmi,diye,bu,siteden,çok,kişi,gelip,kitap,aldı,fakat,görüyorumki,sizin,amacınız,başka,satışları,dükkandadan,yapıyorun,kimseyide,kandırdıgım,yok,anladınmı,

ha,birde,benden,bişey,isteme,olurmu,

• korsan kitapların yanına korsan olduğunu yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin bakkal kitapçım
    11 - George R. R Martin / Kralların Çarpışması Kısım 1 / 10 TL

bunun korsan olduğunu kendin itiraf ettin bak. ama orjinal gibi satıyorsun konunun başında. yanlarına not düş
    sen,laftan,anlamıyormusun,yoksa,farklı,bir,sıkıntınmı,var,yazma,rahatsız,etmeye,hakkın,yok,gel,dükkana,bak,madem,ısrarcısın,o,vakit,karalama,yaparsın,adıma,bu,sitedeki,okuyucular,gelip,alış,veriş,yapıyorlar,bi,sen,çıktın,korsan,diyen,insansan,eger,yazma,kardeşim,yerimi,merak,ediyorsan,yukardaki,msj,larda,tarifi,var,

• sen de kabul ediyosun korsan olduğunu. edepli ol insansan ne? kimin insan olduğu kimin olmadığı belli. insanları kandırmaya hakkın yok. asıl sen korsan kitaplarının yanına dip not düş beni rahatsız etme.
    bakırköydesin,dükkanım,bagcılarda,gel,bak,gör,O,VAKİT,KARALA,BENİ,İNSANSAN,EGER,GELİR,BAKARSIN,İNSAN,OLSAYDIN,SANA,LÜTFEN,BANA,YAZMA,DEDİM,AMA,HALA,YAZIYORSUN,HAAAA,GALİBA,ÇOCUKSUN,ONDAN,DOLAYI,ÇOCUKSU,DAVRANIYORSUN,İYİ,İNCELE,LİSTELERİMİ,AMA,RİCA,EDİYORUM,SANA,BENİ,RAHATSIZ,ETME,LÜTFEN,EGER,YAZICAKSAN,ADRES,BİLGİLERİMİ,VE,TLF,NOMU,İSTE,GEL,BAK,DÜKKANIMA,BU,FORUMDAN,ÇOK,KİŞİ,GELDİ,ALIŞVERİŞ,YAPTI,HEPSİDE,MEMNUN,KALDI.Bİ,SORUNLU,SENMİSİN,FACEBOOK,ADRESİM,RAMAZAN,GENÇKAYA,KARTALRESİMİ,VAR,PROFİLİMDE,ORDA,PAYLAŞTIGIM,RAF,FOTOGRAFLARIM,VAR,KİTAPLARIMIN,ORAYA,BAK,HA,BUNLAR,YETMİYORSA,DÜKKANIMA,GEL,DAHA,NEDİYEYİM,KARDEŞİM,BENİ,RAHATSIZ,ETME,LÜTFEN,RİCA,EDİYORUM

• insansan sen insanları kandırmazsın.
  • quote:

quote:

11 - George R. R Martin / Kralların Çarpışması Kısım 1 / 10 TL

satıcı bandrollü diyerek orjinal olduğunu ima ederek korsan kitap satıyor

satın alırken göz önünde bulundurun

SENİ,USLIBUNDAN,KİM,OLDUGUNU,ANLADIM,Ç.......Y.ALDIGIN,KİTAPLARI,GETİR.@qscvqscv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin bakkal kitapçım -- 2 Şubat 2015; 20:40:39 >

• Dükkâna gittim ve bankadaki tüm paramı (250 TL) harcadım. Raflarda gördüğüm kitaplar korsan gözükmüyordu ve aldığım kitaplar da orijinal. Bahsedilen kitap orijinalliğini bilmiyorum. Raflarda ikinci el kitaplarda mevcut bu yüzden İstanbul dışından alışveriş yapacaklar kitapların fotoğraflarını istemelerinde fayda var. İstanbul'da oturanlara dükkâna uğramalarını mutlaka tavsiye ediyorum.

Tek kötü tarafı 250 TL'lik kitap almama rağmen bunun üstüne 5-10 TL gibi çok düşük oranda indirim yapmasıdır. Hâlbuki daha iyi bir indirimi hak etmiştim. :)

Sanırım abinin (satıcının) bilgisayarı pek kullanışlı olmadığı için doğru düzgün bilgilendirme yapamıyor. Dükkân M1 Yenikapı- Havalimanı – Kirazlı Metro Hattındaki Bağcılar Meydan durağına yürüyüş mesafesinde. Verdiğim linkten konumu görebilirsiniz. Haritada Bağcılar Meydan Durağı gözükmüyor, durak Bağcılar Meydan Büfe'nin orada.
    https://www.google.com/maps/place/Nadir+Karde%C5%9Fler+%C4%B0%C5%9F+Merkez/@41.0310761,28.8566628,17z/data=!4m2!3m1!1s0x14caa52babef80bb:0x3dbed0c134233506

Son olarak benim satıcıyla alışverişim dışında hiçbir ilişkim yoktur. Yarın kitap alırsınız ve korsan çıkarsa bana bulaşmayın. Ben alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Yarın bir gün bir daha gitmeyi düşünüyorum ama bu sefer takas yapacağım.

• güncel

• güncel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.